Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Én tudnék egy ilyennek örülni. Nem kifejezetten szeretek sütni/főzni, de muszáj. Ha elterjed és olyan árban lesz, mint ma a hagyományos, majd veszek egyet. Addig inkább bújom a netet és kérdezgetem az ismerősöket, mit, hogyan kell megsütni.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
twollah1976 #18 üzenetére
Abba az irányba halad az emberiség, már kb. évezredek óta, hogy különböző eszközökkel próbálja egyrészt megkönnyíteni a saját dolgát, másrészt a képességeinek a határait kibővíteni.
Ehhez képest és nem érzem azt, hogy ez idő alatt emiatt elbutult volna az emberiség, és hogy saját maguk ne tudnának semmit csinálni.
Sőt...témához:
Ez amúgy bacsisnak való hardver szerintem.
-
dabadab
titán
válasz
DemonDani #31 üzenetére
En nem nagyon tudok olyan sutorol, amiben lenne kamera, a multkor olvastam arrol, hogy az Electrolux demozott egyet, de mondjuk az tenyleg csak kamera volt, aminek wifin keresztul lehetett nezni a kepet (hat, ize).
Ami erdekesnek tunt ebben a sutoben, az az, hogy a jelek szerint programozhato profilokat lehet hasznalni a vezerlesehez (hogy tud olyat, hogy elketyeg mittomen 120 fokon, aztan ha a csirke maghomerseklete elerte a 65 fokot, akkor gyorsan felhuzza magat 180-ra), ilyet hazi hasznalatra meg nem lattam. -
nyunyu
félisten
Hát vicces is volt mikor a mosógépeket nézegettük, hogy aminek értelmes sebességű menürendszere volt az már legalább 2 vagy 4magos SoC.
Szerintem mar ez is tul van bonyolitva, 13-14 ev alatt szerintem max a funkciok 20%-at hasznaltam.
Egy tekeres jobbra, hofok gomb ketszer megnyom (60->50->40), centrifuga 2x (1300->1200->1000), play.Ja, a fel lepcsohazat felebreszto programvege sipot 10 ev utan sikerult kikapcsolnom rajta, azt is ugy, hogy kineztem a manualbol, hogy melyik 2 gombot kell egyszerre nyomni.
-
DemonDani
addikt
Igazából ez csak a kockáknak akkora újdonság. Simán vannak már olyan sütők, amik beépített kamerával vannak ellátva, meg nagy kijelzővel.
Persze az IoT vonal valamennyire új, de igazából lényegtelen, hogy mi van a cuccban. Csak nekünk kockáknak számít.
asszony: -Mi van a sütőben drágám?
férj: -Tegra K1! -
tnt512
tag
Azért durva, hogy mit ki nem találnak már.
-
vicze
félisten
És ami még kimaradt a topikból:
-
Robert07
aktív tag
Szerintem meg Fiji XT kellett volna bele, és akkor még a fűtés is meg lenne oldva.
Elnézést, ha valaki késztetést érez AMD vs NVidia flamewar indítására, nem az volt a cél. Nekem is 7970-em van.
-
KAMELOT
titán
Aki tud sütni főzni annak ilyenre sajnos nincs szüksége!
(#3) mekker:
Kihagytad a Sütő OC championship-et....ott már LN2-vel van tuningolva a sütő!
-
válasz
twollah1976 #18 üzenetére
de nem áll meg a párhuzamod.
a pécék, telefonok igényeket elégítettek ki, ezekre az okoscuccokra viszont nincs igény.
nincs akkor valós kellően erős vásárlói potenciál, akinek ez tényleg kell. enélkül csak bemutatják, örvendeznek, hogy meg tudták csinálni, aztán szépen megy a polcra a többi halott ötlet mellé -
twollah1976
őstag
-
válasz
twollah1976 #11 üzenetére
a sok okoskütyü ha megnézed, kurvára nem terjed el, mert azon kívül, hogy drágák és fölöslegesek, nagyrészt használhatatlanok is.
ennél fogva erősen úgy érzem, hogy a jóslatod nem fog beteljesülni
-
nyunyu
félisten
A végleges bolti ár már sokkoló lesz, mivel 2995 dollárt kell majd érte fizetni, ha az előrendelés lehetőségéről lemondunk.
Mennyibe is kerul egy komolyabb elektromos tuzhely? 700$?
Ja, azon van 4 fozolap is. -
TK36
aktív tag
Miért kell ilyen erős GPGPU bele? Bár az ötlet nem lenne rossz.
Mi van, ha vírust kap, pl. WIFI-n vagy feltörik?
Sütés közben lehet(ne) snakezni? -
twollah1976
őstag
A sok okoskütyütűl oda jut az emberiség, hogy egy nyáladzó hülye lesz aki önállóan semmit se tud elvégezni, mert mindenben rá lesz utalva a gépekre.
Tény, haladni kell a korral, de ez a sok okoskodás már túlzás.
-
Dr. Akula
félisten
A csirkefarhátat meg a párizsit is felismeri?
-
krizmo_
addikt
Nem rossz, szívesen kipróbálnám én is.
Mondjuk az jó kérdés, hogy akkor mi van, ha bepárásodik vagy zsiradék fröccsen a kamerára. -
mekker
őstag
-
.mf
veterán
Pedig június 12.-e van...
-
törölt tag
Snapi 810-zel hatékonyabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA Tegra K1 SoC lesz a June Intelligent Oven alapja.
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest