- Billentyűzet gondom van
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Darth Sith #6 üzenetére
Én is valami jobb minőségű 720p@60fps bulletcam-re vágyom, mert ez a kocka ormótlan. Főleg ennyiért.
-
Glenda
addikt
Szuper teszt, köszi!
Szemezek vele egy ideje, így rá tudnám venni magam az ejtőernyőzésre meg a gokartozásra, meg más lenne bicajozni is.
A kutyás ötlet meg zseniális, bár nekem nem sikerülne, a tacskó lowrider -
elefant
őstag
válasz
Cynicelectro #35 üzenetére
igen így van, szerintem a "rendes" LCD nélkül ez csak félkarú óriás. tényleg megéri azt a 27000 forint pluszt, akkora hozzáadott értéket jelent.
-
elefant
őstag
-
Cyberpunk
félisten
DH-hoz jól jönne.
-
arn
félisten
A kep mellett a hangra talalhatnanak megoldast, hogy ne ugy szoljon, mintha beszorult volna a fejem a befottes uvegbe.
-
Jó kis cucc leszámítva azt hogy a neten keringő hiper szuper videók minőségét a való életben soha a büdös életben nem éri el a kütyü.
-
Cynicelectro
aktív tag
Virtuális ejakulációm támadt! Tényleg jól sikerűlt a kütyü! Pénzhijján meg kell elégedjek HD Motorsport Hero-mmal. Persze nem bánkódok, mert a célnak az is megfelel.
Az UHD meg csak marketing fogás, a12fps elég kevés, és nincs is igazán min megnézni, nem is beszélve arról, h. milyen HW igényes a vágása.
Kijelzőt én is vettem hozzá anno, mindenkinek ajánlom, mert a kezelése enélkűl nehézkes. -
Akula
őstag
egy kicsit túlárazott de jónak tűnik
-
zeg
őstag
Részemről befejeztem az off topikot, hiszen a cikkben szereplő kamerának nem feladata eljárásban bizonyítania.
-
sto1911
veterán
En nem konkretan errol a kamerarol beszeltem, hanem altalanossagban a felvetelekrol. Es siman kapni harmad- meg negyedaron olyan cam-et, ami infras es sotetben is eleg jo kepe van.
Ha oldalrol kapnak el, es ram akarjak kenni (mert tortenetesen nem en vagyok a hibas) akkor meg bemutatom, hogy szepen mentem, ahogy illik, szabalyokat betartva.
Minden modosithato.
-
zeg
őstag
És ha pont a töksötétben tekersz a GoPróval, és úgy megy veled szembe a mocskos rendszámtáblájával hogy semmit sem látni belőle? Ha oldalról vág telibe úgy, hogy nem látszik a rendszámtáblája, akkor mit csinálsz? A probléma már eleve ott keződik hogy átmásolod, és ott folytatódik hogy módosítható.
-
sto1911
veterán
Ki beszelt az orosz jogrendszerrol?
Mar miert ne lenne eleg ha tisztan latszik rajta minden? Egy jol lathato rendszamot egy ugyved sem fog megtamadni, mert vilagraszolo balhe lenne belole. Ennyi erovel a tanuk sem megbizhatoak, mindneki azt hazudik, amit akar.@(#27): azert az nem kis dolog ugy modositani egy felvetelt, hogy egy karambol mashogy latsszon, nem? Amugy meg karambol utan atmasolod a telora/notira, kijonnek a zsaruk, egybol mehet is bizonyiteknak.
-
zeg
őstag
Pl. az ügyvéd azt fogja neked mondani, hogy sötét volt, a felvételen nem kiolvasható a rendszám, semmi nem igazolja hogy az eset ott és akkor történt, ráadásul a felvételt módosíthattad, azaz nem is úgy történtek a dolgok, ahogyan elmondtad. Így kenheted a hajadra az mpeg fájlodat.
-
zeg
őstag
Az orosz jogrendszert ne keverjük ide, itten kérem szabályok vannak mindenre!
Ez esetben meg gumiszabály, ezért vagy kénytelen körülbástyázni magad gps, gyorsulásszenzor, módosíthatatlan formátum, dupla kamerás(belső és külső) cuccal, és nem elegendő pl. egy kihalt útszakaszon tanúk nélküli baleset esetén a nyolcezres vaterás led-es menetrögzítő. -
zeg
őstag
Meg gyorsulásmérőt is hamisítasz, a gps-nek hamis de valódi adatot küldesz, sőt ha már nekiestél egyből feltöröd a kódolt videoformátumot.
Persze, minden pénz kérdése, csak épp az nem mindegy hogy a bíró köteles-e elfogadni a kamerát (gps, gyorsulásmérő, nem módosítható formátum), vagy ha úgy tartja kedve és olyan a csillagok állása, akkor esetleg figyelembe veheti('sima' felvevő). -
sto1911
veterán
Nem nalad reklamaltam, viszont ez a lenyeg:
"15-20ezres nagyságrendben vannak az ebay-en a kínai cuccok, melyeket ugyanúgy be lehet vizsgáltatni és ugyanúgy köteles elfogadni a bíróság, mint a sokkal drágább darabot. szvsz a linken szereplő is egy 15 ezres kínai darab, némi felárral "Es amit meg en hozzatennek, hogy hiaba nincs bevizsgalva, az esetek 99%-ban valamit bizonyit a felvetel (lsd. orosz autosvideokat
)
-
zeg
őstag
Az említett eszközről csak a saját lejátszójával nézheted meg a fájlt, és nem tudod módosítani, mert nem a szokásos avi vagy mpg. Az hogy neked, vagy nekem ez nem tetszik(mert a gps-es egységek sokkal drágábbak és bénább minőségű felvételeket készítenek), kábé lényegtelen. Ne nálam reklamálj, hanem a jogalkotónál.
Nem csak a linken szerplő gyárt ilyen paraméterekkel készüléket, 15-20ezres nagyságrendben vannak az ebay-en a kínai cuccok, melyeket ugyanúgy be lehet vizsgáltatni és ugyanúgy köteles elfogadni a bíróság, mint a sokkal drágább darabot. szvsz a linken szereplő is egy 15 ezres kínai darab, némi felárral -
Antibazsi
aktív tag
-
sto1911
veterán
Ez egy reklam, az adott cucc oldalan. Mar miert ne lehetne utolag modositani a felvetelt? Szerintem ez azt is jelenthetne, hogy pl. PC-n nem tudod lejatszani, mert ugy van kodolva, meg sok egyebet is.
Es nem latom ott a vizsgalat eredmenyerol a hiteles bizonyitvanyt, ennyi erovel en isideirhatom, hogy fuggetlen igazsagugyi szakerto vizsgalta emg ezt a hsz-t, es tenyleg az en velemenyemet tukrozik...+ nehogy mar osszeutkozik ket ember, ott maradnak a helyszinen, es egy barmilyen kameraval keszult felvetel ne lenne bizonyitek. Ennyi erovel a biztonsagi kamerakat is feleslegesen teszik ki.
-
M@trixfan
addikt
A 720p 120fps is hordoz magában kreativitást.
-
zeg
őstag
válasz
Darth Sith #8 üzenetére
Ahhoz hogy a igazságügyi szakértő elfogadja, kell rá gps egység, és nem módosítható(csak róla letölthető) fájl. Ezért nem sokat érnek a szimpla menetrögzítők, melyeket a bírónak nem kell figyelembe vennie.
Egy példa: [link] -
Barett 50cal
senior tag
Azt nem lehet tudni, hogy Battery BacPac-kel mennyit bir kb?
-
elefant
őstag
-
Márton
nagyúr
Felvétel megállás, menüben fagyás volt a teszt során?
Pontosan milyen kártyát használtatok?
thx -
Murphistic
aktív tag
Mindig is szimpatikusak voltak a GP kamerák, lehet egyszer nekem is lesz egy.
Azonban szerintem módosítsátok a linket a tesztnél. Volt rá példa, hogy egy oldal tesztjét levetette a gyártó, mert a linkben benne volt a h**o meg a g*p** szó. DMCA noticet küldtek érte, úgyhogy szerintem el is mentem a tesztet, hogy meglegyen máskorra is.Természetesen feliratkozok a hálás olvasók listájára
.
-
elefant
őstag
válasz
Darth Sith #6 üzenetére
hát ebben lehet valami. mondjuk szerintem a legjobb a kormányra tenni, úgy az lcd is használható közben. kényelmesen le lehet hajtani, akár menet közben is lehet variálni a beállításokkal, ha félszemmel az utat nézed (én persze nem csináltam ilyet, csak mesélték)
-
elefant
őstag
válasz
Darth Sith #8 üzenetére
hhát én simán le tudtam olvasni a rendszámokat. az első videót néztem, ahogy megyek át a hídon,és ott még a szembejövőké is megvan (nyilván full hd, teljes képernyőn)
-
❤
-
Darth Sith
tag
Megnéztem a teszt videókat és összeségében jók, de egy dolog zavar. Pl bicikli vagy motor esetén utcai használat során egyik autó rendszáma sem igazán olvasható le 1080p mellett sem, egyszerűen elmosódnak. Tehát elmegy az ember túrázni és véletlenül közben elütik, akkor tök jó lenne bizonyítéknak a videó, de pont nem olvasható le rajta a lényeg..
-
tntmax
aktív tag
Nagyon szimpatikus kis kamera, már az első széria óta tetszik. Kár hogy 2560x1440 és hasonló felbontásokat nem tud, csak ilyen összevissza méreteket FullHD és 4K között.
-
Darth Sith
tag
A cucc elég jó, de annak tudnék igazán örülni, ha lenne belőle egy kisebb, hosszúkás, főleg henger alakú verzió, nem csak ez a téglatest. Motorozáshoz bukóra sokkal jobb lenne egy ilyen kialakítás a menetszél miatt. Mert snowboard mellett, max 60-80km/h -val közlekedik az ember (ha nem profi műlesikló) oda egészen elég. De motoron azért elég gyakran van 100 fölötti tempó valamint az utakon, pl rakpart, hidakon elég nagy szél van alapjáraton is, ehhez még hozzá jön a menetszél, akkor már nagyon nem kellemes amikor egy ekkora téglatestet elkezdi rángatni a szél hatására a bukósisakot
Ilyen belsővel és egy kis henger testtel must-have vétel lenne -
MarQs
senior tag
Navégre! Már aszt hihette az ember, hogy sosem jutunk el idáig.... minőségben. Az árakra ez persze nem igaz.
Köszi a tesztet, kafa! -
MadOnion
csendes tag
Köszönjük a remek írást!
-
Borisz76
nagyúr
Pont tegnap láttam egy üzlet polcán....ha jól rémlik akkor 450 euró volt.
-
BatchMan
senior tag
Már tudom, miért kell 4K TV-t vennem.
Korrekt cucc, főleg az optika lepett meg, mélységélességben egész jól muzsikál. A célnak kifejezetten jó. Kár, hogy a gyártók ennek megfelelően lőtték be az árát is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Profi kis cucc! Volt szerencsém kipróbálni családon belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A GoPro UHD felbontást kínáló, érintőképernyős LCD-vel megtámogatott minikameráját teszteltük.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest