- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Nem azt mondom, hogy nem lehet, azzal ertek egyet, amikor azt mondod, hogy amator munkat pillanat alatt ki lehet elemezni, profi munka tobb idobe kerul, de kideritheo, hogy hamisitvany. Viszont, ha en bekuldok egy anyagot, ami nem PS-elt, arrol ugyis ki fog derulni, hogy nem az (lehet csak 2-3 nekifutasra).
Hogy ontpoikot is irjak, szemet egy lehuzas ez a vedd meg kulon az LCD-tm a vetelar 30%-ert...
-
sto1911
veterán
En nem konkretan errol a kamerarol beszeltem, hanem altalanossagban a felvetelekrol. Es siman kapni harmad- meg negyedaron olyan cam-et, ami infras es sotetben is eleg jo kepe van.
Ha oldalrol kapnak el, es ram akarjak kenni (mert tortenetesen nem en vagyok a hibas) akkor meg bemutatom, hogy szepen mentem, ahogy illik, szabalyokat betartva.
Minden modosithato.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Ki beszelt az orosz jogrendszerrol?
Mar miert ne lenne eleg ha tisztan latszik rajta minden? Egy jol lathato rendszamot egy ugyved sem fog megtamadni, mert vilagraszolo balhe lenne belole. Ennyi erovel a tanuk sem megbizhatoak, mindneki azt hazudik, amit akar.@(#27): azert az nem kis dolog ugy modositani egy felvetelt, hogy egy karambol mashogy latsszon, nem? Amugy meg karambol utan atmasolod a telora/notira, kijonnek a zsaruk, egybol mehet is bizonyiteknak.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Nem nalad reklamaltam, viszont ez a lenyeg:
"15-20ezres nagyságrendben vannak az ebay-en a kínai cuccok, melyeket ugyanúgy be lehet vizsgáltatni és ugyanúgy köteles elfogadni a bíróság, mint a sokkal drágább darabot. szvsz a linken szereplő is egy 15 ezres kínai darab, némi felárral "Es amit meg en hozzatennek, hogy hiaba nincs bevizsgalva, az esetek 99%-ban valamit bizonyit a felvetel (lsd. orosz autosvideokat )
-
sto1911
veterán
Ez egy reklam, az adott cucc oldalan. Mar miert ne lehetne utolag modositani a felvetelt? Szerintem ez azt is jelenthetne, hogy pl. PC-n nem tudod lejatszani, mert ugy van kodolva, meg sok egyebet is.
Es nem latom ott a vizsgalat eredmenyerol a hiteles bizonyitvanyt, ennyi erovel en isideirhatom, hogy fuggetlen igazsagugyi szakerto vizsgalta emg ezt a hsz-t, es tenyleg az en velemenyemet tukrozik...+ nehogy mar osszeutkozik ket ember, ott maradnak a helyszinen, es egy barmilyen kameraval keszult felvetel ne lenne bizonyitek. Ennyi erovel a biztonsagi kamerakat is feleslegesen teszik ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest