Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cynicelectro
aktív tag
Én egy éve használok már GoPro HD Hero1-et. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Bár mióta megvettem az LCD-BacPac-et azóta 45 percnél többet nem bír a kamera. Több hozzászólásnál tapasztaltam, h. nincsenek megelégedve a 1080p-s 30kép/sec-os videóval. Nem tudom ezek az emberek micsodán szocializálódtak de ha beraknak egy Blu-Ray-t azon sem találnak több frame-t másodpercenként. Lehet, h. ők láttak már nagyobb frame-s FullHD-s videót? Kétlem. Lehet, h. sima HD-t sem(24,5kép/sec-kel Pal-ban). A lényeg, h. az utómunkán múlik minden, és nem a windows-os programokra gondolok. Mac-re vannak nagyon komoly szoftok. Tudok mutatni nyers saját felvételt is: [link]
Én csak HD-ben használom, a TV-m is csak HD-s, így is elég sok helyet foglalnak el a felvételek. Ha gyorsabb jelenetet csinálok (pl. ugrás) akkor átállítom 60fép/sec-re. Ebből lehetne csinálni slow motion-t(lassított videókat) speckó szofverekkel, amik átszámolnák a frame-ek közti átmeneteket. Visszatérve a kamerára, nagyon jó minőségű fotókat készít, gyorsan exponáll itt egy példa: [link]
Szóval nagyon jó kis kamera, és az új változat még jobb lett.
U.i.: nem szerettem volna megbántani senkit, de ezek olyan dolgok, mint amikor valaki azon nyavalyog, h. hogy nézzen HD-s, vagy FullHD-s filmeket a telóján(ami max 800x480 felbontást tud)!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest