- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejgli86
csendes tag
Sziasztok! Mint mindenki, én is 5.0 lázban égek,ma megpróbáltam feltenni (nexus root toolkit- Unlock, majd stock 5.0 flashelése) de a flasheleésnél szépen kommunikál a géppel,de amikor írná az infokat kiírja,h error, too many links és kb megszakítja a flashelést. ?
Majd kiírja,h jól végezte dolgát, várjak 10 percet ha úgy tűnne, h bootloopol, de ez nem csak úgy tűnik. Próbáltam másodszor, akkor is ugyanez, kaidja a parancsokat, mindent lecsekkol majd amikor tolja a romot/?/ kb 600sok megabyte, kiírja,h too many links és abbahagyja unknown errorral.
Biztos én vagyok a noob, a htc herom ota nem flasheltem, de minden segítség jól jönne. -
bejgli86
csendes tag
Sziasztok! Ajandekba szeretnek N7-t adni GPS helyett, mert arbeli kulonbseg elhanyagolhato es akkor mar sokkal tobbet tud
szoval ki milyen offline navit hasznal? Vagy eleg a gmaps save offline funkcioja netkapcsolattal indulas elott? Nem egy geeknek szanjuk szoval minel egyszerubb megoldas kellene
-
bejgli86
csendes tag
Ez a kovetkezo generacio emlegetese szvsz oltari okorseg... A hirek alapjan egesz nyaron csorgattam a nyalam a N7 re meg milyen olcso lett tavaly, aztan a 200 dollaros kinti kezdoarnal meg most is dragabb itthon a refurbished 8Gb verzio. Ha kulfoldon elsz, kb mindegy mit veszel, az atlagkeresethez kepest elenyeszo egy ilyen kutyu ara, ha itthon, akkor orulj hogy van tavalyrol ocsoer, gondolom ha nem szamitana a vetelar akkor az ipad topikban zajlana az eszmecsere...
Ket hete vettem refurbit edigitalbol, ha nincs rairva h ref a doboz oldalara, megvettem volna 25-tel dragabban vadonat ujnak, szoval szerintem siman megeri, ez is tokeletesen tud mindent.
-
bejgli86
csendes tag
Sziasztok!
Már a megjelenés ota csorgatom a nyálam egy N7re, és most az edigitalos 0% thm-es megoldás nagyon szimaptikusnak tűnik.
A kérdésem az lenne, van-e valakinek tapasztalata az ilyen "refurbished" modellekkel?
Az oldal tájékoztatása szerint:"Újracsomagolt (Refurbished) termék:
Az újracsomagolt készülékek gyártó által leértékelt készülékek melyek újra kereskedelembe lettek helyezve. A leértékelés okai lehet szállítás közbeni doboz sérülések, kiállított darab volt, vagy meghibásodás esetén javított (szerviz visszavett) készülékek. Minden ilyen tanúsított, felújított termék teljeskörű átvizsgáláson, tesztelésen, és alapos tisztítási folyamaton megy keresztül, mielőtt újra ellenőrzésre és csomagolásra kerülnének. Az Asus a refurbished készülékeire 1 éves gyártó garanciát vállal, amely minden hivatalos márkaszervizben érvényesíthető."
Az 1 év gyártói garancia mit jelent? Közvetlenül a szervízbe kell visszavinni, ha baja lesz, nem az E-nek?
MErt ugye meghibásodásokról elég sok cikk megjelent
Jelenlegi árak :
8gb ref. 50e
16gb ref. 65e
16gb new 75eSzerintetek melyik éri meg? mennyire elég a 8gb? Melyik a "nem elsőgenerációs hétfőreggel gyárott"?
Előre is köszönöm a szakértői segítséget!
sry for the long post!
Egy hopefully új tulaj -
bejgli86
csendes tag
Sziasztok!
Abban kernek segitseget, hogy egy jobaratom rendel nekem n7 16gb-s modellt nemethonban es hazakuldi, csak meg szeretnem kerdni, hogy bontsa ki es nyomkodja meg, h minden jo-e rajta...
Szoval nagyon halas lennek ha valaki tudna irni/linkelni egy ilyen cheklist szeruseget,h mire kell odafigyelni,h ne erjen meglepetes, mikor boldogan hasznalatba veszem.
Posta/futar arakat tud vki, vagy,h mivel erdemes hazapostaztatni?
elore is kosyi!
-
bejgli86
csendes tag
Sajnos hiába okoskodik mindenki, hogy hol jobb, itt ez a helyzet. Vagy megveszed 90ért, ha egyáltalán lesz hivatalos forgalmazás, vagy külföldön lévő ismerős, ebay segít.
Bár gondolom 1-2 hónapon belül racionalizálódni fog az ár, csak sajnos nekem is mióta előszür olvastam róla nagyon fáj a fogam egy 7esre
-
bejgli86
csendes tag
Brit ebayről szállítással (aug elején postázzák) 210 font, ami valutakalkulátor szerint 77e forint.
A garancia ilyen esetben hogy alakul?@tjb007: a szolgltatós részen miért nem érthető, hogy mivel nincs benne 3g modem nem tudnak hozzá mobilnet előfizetést eladni, szóval nem áll érdekükben felvenni a forgalmazott termékek közé...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple asztali gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest