Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Hegasus #11800 üzenetére
A kezdetektől fogva kitartok az Android mellett (1.5 Cupcake volt az első amivel találkoztam, azóta az összeset végigjártam). Viszont vannak olyan elképesztő ordas hibák, amik még így évekkel később is szívet melengetnek.
Az ilyen rendszerfolyamat megakadások és CPU pörgetések is ilyenek. Nem azzal van a probléma, hogy öt percnyi utánajárással megoldható probléma tud felmerülni, hanem rettentően felidegesíti az embert amikor mondjuk a telefonja a legrosszabbkor váratlanul lemerül és olyankor nem vigasztalja, hogy ha idejében észreveszi, akkor megelőzhette volna. Te nem jártál még így? Örülök neki, nekem már sikerült párszor az elmúlt években és sok más embernek is (érdekes módon mindig gyári rendszerrel).
Az almás részt meg iróniának szántam, mert ha valaki szidja az Androidot (annak ellenére, hogy használja és kedveli, nem kívánja leváltani), akkor rögtön alma-imádó fanatikus ellendrukker lesz belőle. Múltkor megemlítettem, hogy modern Android ide vagy oda, létezik még olyan, hogy valami beragad és lerántja az aksit... erre megkaptam, hogy ez baromság, ilyen nem létezik, ezt csak az alma imádók terjesztik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest