Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Powerbank topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Vajon ez az lesz? [link]
-
assemble
addikt
Az aksi tenyleg nem tunik nagy durranasnak, de a Qualcomm chip benne valszeg kevesebbet fogyaszt, mint a Tegra 3, igy a gyakorlatban valszeg nem lesz nagy kulonbseg, az 1080p kijelzo ellenere sem.
A kijelzovel kapcsolatban: Mivel ezzel lepik at a 300 ppi-s hatart, igy ennek sztem meg boven van meg ertelme, illetve ilyen meretben valszeg ez kb az utolso noveles aminel a legtobb ember viszonylag egeszseges tavolsagbol meg erzekelni fogja a kulonbseget. Manapsag a csucstelok is egytol egyig ilyen felbontast kapnak 4-5"-ra, amiket mondjuk hajlamos is az ember kicsit kozelebbrol nezni. N7-en azert lehet latni kis pixelezettseget akkor is ha nem olyan nagyon kozelrol nezed, 300 ppi-nel ez mar sokkal kevesbe lesz lathato.
Egyebkent a retinanak nevezett iPad is csak 264 ppi, ez annal joval jobb lesz.Engadget is lehozott amugy valamit, nem tudom ez ugyanaz akar-e lenni: [link]
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
7" Asus tablet, Android 4.3-al, kodneve: K008. Talan ez leeht az N7 2? [link]
-
assemble
addikt
válasz
Edgeri #14133 üzenetére
Ket dolgot probalnek meg elso korben:
-nyomd meg mind a harom gombot (hangero fel-le + bekapcs) egyszerre es hagyd folyamatosan lenyomva oket sokaig, mondjuk egy kerek percig. Ettol ujra kene indulnia (recovery menube), vagy valami eletjelet mutatnia legalabb ha pl nincs csontra merulve az aksi.
-dugd toltore es hagyd is rajta par oraig legalabbGarit sztem Asus intezi, akarhol vetted.
-
assemble
addikt
válasz
TomPack #14095 üzenetére
Jah, ez kell hozza: Sixaxis controller (root kell hozza)
Egyebkent semmi extra, letoltesz az oldalukrol egy progit pc-re is (ingyenes) SixaxisPairTool, amivel be tudod allitani a kontrollernek hogy milyen bluetooth cimre csatlakozzon (ehhez usb-n kell a kontrollert a gepre csatlakoztatni, egyebkent annak is eleg szabvanyos miniusb csatlakozoja van, amit adnak is a kontrollerhez sztem). Ha ez megvan, csak elinditod a progit a telon, bekapcsolod a kontrollert, es kesz is a parositas.
-
assemble
addikt
válasz
lippije #13988 üzenetére
A legnagyobb elonyuk a testreszabhatosag novelese, ha az nem hianyzik kulonosebben, akkor valszeg nagyjabol felesleges, nem lesz toluk pl gyorsabb, Nexus-oknal a gyari szoftver is teljesen korrekt.
Nezz meg roluk videokat youtube-on, az alapjan sztem el tudod donteni hogy kell-e neked olyasmi vagy nem. -
assemble
addikt
válasz
OgKush #13849 üzenetére
Szerintem is aksi lesz, ugyanez volt nalam is par honapja.
En amugy azota sem szervizeltettem meg (bar azert mindenkepp kene majd valszeg), tolton hagytam egy darabig es utana jo lett, es nem is nagyon jott elo a problema ujra egy ideig, azota talan csak egyszer.Krisz0630: Nalam is ugyanez a jelenseg van mostansag, mondjuk nalam csak a legfelso 2 hangero fokozaton hallani kb. Fura, mert egyebkent a tobbi cuccnal nem nagyon venni eszre max hangeron sem, de ennel az ertesites hangnal nagyon hallani.
-
assemble
addikt
Chrome Beta is frissult 28-ra, eleg sebesnek tunik, ebben mar vajon Blink van?
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
Jah, akkor valszeg tenyleg csak aruhazi akcio es nem orszag szintu learazas, ami ugy tunik tovabbra sem er el ide
MM-ben amugy szoktak neha ilyen baromi jo learazasokat csinalni, tavaly szeptemberben volt egy nap amikor 80k-ert kiszortak a Galaxy Nexus-okat, amint megtudtam felhivtam oket de mar elfogyott. De ezen (is) felbuzdulva utana csak beszereztem egyet. -
assemble
addikt
válasz
Faresz29 #13590 üzenetére
Ez az uj ara kb csak szinten hozta a kinti araval, aminek a learazasa meg tavaly ev vege fele megtortent, csak ide mostanaig nem jutott el... Az uj modellhez ketlem hogy sok koze lenne, az ha letezik is, meg be sincs jelentve, ergo legjobb esetben is legalabb 1-2 honap mulva varhato csak, amig pedig ide is eler, az meg arra is tobb honap valszeg...
-
assemble
addikt
válasz
nagypasztor #13499 üzenetére
Nem, teljesen felesleges ha az ember esszel telepiti a programokat, es nem rak fel szemetet. Neha esetleg ra lehet nezni a settings/apps/runningban h nem fut-e valami aminek nagyon nem kene.
-
assemble
addikt
válasz
brumi1024 #13346 üzenetére
Jaja, ez tenyleg fura. De hamarosan elvileg lesz:
"NOTE: If you aren't yet able to install Hangouts on your phone or tablet, or the Play Store "Open" button takes you to the old Talk app, hang tight, we are rolling out Hangouts to everyone over the course of several days. Rest assured Hangouts will be available soon for all Android 2.3+ devices, tablets included!" -
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz
sto1911 #13336 üzenetére
Hogyne, lassan jelenthetnenek be egy uj N7-et mar, nem tudom hogy most megse lesz-e semmi vagy csak a vegere hagyjak. Mondjuk a 4.3-rol sem mondtak meg semmit, es az is elegge varhato lenne azert.
A Nexus tulajdonsagokkal biro S4 mondjuk eleg varatlan es brutal dolog, ha mashogy nem, legalabb igy lett egy microSD-s Nexus, brutal speckokkal, persze az ara is olyan -
assemble
addikt
A kovetkezo N7 lehetseges specifikacioi
7-inch LTPS display with 1920×1200 (WUXGA) resolution
Qualcomm Snapdragon S4 Pro processor, quad-core (the same processor in the Nexus 4)
5-megapixel camera on the back
HD front-facing camera
Wi-Fi, Bluetooth, NFC
4000mAh battery with Qi wireless charging
Android 4.3 – Jelly Bean -
assemble
addikt
Megjelent a Carmageddon, elso nap elerheto ingyenes valtozat, szedjetek
-
assemble
addikt
Vice City occo, ha valaki meg nem huzta volna be
-
assemble
addikt
A legtobb kinti orszagban, igy az angol verziora is "csak" 12 honap garanciat adnak, ellenben az itthoni 24 honappal, ezt erdemes figyelembe venni. Egyebkent ervenyesnek ervenyes itthon is a gari ha Europan belul veszed asszem, Angliabol pl biztos jo. Inkabb kerdes h mi a fontosabb neked: a hosszabb gari vagy hogy minel olcsobb legyen. Ja es azt is szamold bele h az angliai toltojet itthon nem tudod hasznalni, persze sima microUSB csatlakozos szoval barmilyen mai telefon toltojevel fel tudod tolteni, csak lehet hogy kicsit lassabbban (legtobb telo toltoje 1 A-es kb vagy annyi se, N7-nek 2 A-es, szoval egy sima telo toltojevel ketszer annyi ido feltolteni).
Egyebkent ha tudsz 1-2 honapot venni, addigra - foleg Angliaban sztem jo esellyel - lehet hogy mar az uj N7-et is lehet majd mar kapni (N7 2?), pletykak/tippek szerint 1080p kijelzovel, frissebb Qualcomm chippel (elvileg nem Tegra 4-el, mert az nem allt keszen hozza idoben), stb. -
assemble
addikt
Ide is, Repulze learazva, baromi jo kis jatek [link]
-
assemble
addikt
Gmail az alapbol is igy mukodik de platformtol fuggetlenul, (pl PC-n bongeszoben is megnezheted kozben es akkor is el fog tunni), fotonal amit akarsz az csak app kerdese, sok app tud olyat h a fotokat automatikusan felnyomja a felhobe (pl g+), de mondjuk olyasmirol h azt a tobbi keszulekre magatol leszedje h offline is ott legyen nem nagyon hallottam, az esetek nagy reszeben nem is lenne ertelme csak duplan foglalna a helyet a mai online vilagban
De azon kivul h mennyi ertelme lenne, technikailag termeszetesen ez sem kivitelezhetetlen, szoval csak app kerdese, mint Android-on a legtobb dolog.
-
assemble
addikt
válasz
lafaty80 #12878 üzenetére
Hat igen, jobb az ilyenekkel figyelni, hasonlo esetrol olvastam mar (bar az mas platformon volt), ahol a gyerek valami tobb ezer dollart koltott in-app vetelekre, ott asszem mondjuk nagy botrany lett belole es visszakaptam talan a penzt valahogy.
A Play Store app beallitasaiban ha raksz egy PIN-t, es beallitod h PIN-t kerjen vasarlaskor, akkor sztem kevesbe tortenhetne ilyesmi.
Vagy talan biztosabb megoldas lenne ha nyitnal neki egy kulon profilt a tablan ahova be se allitanad a gmail-es cuccaidat, es a sajatodat pedig lejelszoznad, ugy valszeg plane nem tudna ilyesmiket csinalni. -
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz
#41133696 #12796 üzenetére
Sztem semmivel nem biztonsagosabb
Sot, valoszinuleg pont ellenkezoleg: pl. mivel ott nincsenek permission-ok, fogalmad sincs hogy milyen adaidhoz fer hozza melyik program es mit kezd vele, stb. Ez a zartsag nem a biztonsagot szolgalja, es plane nem a felhasznalokat, hanem leginkabb csak a nagy almas ceg penztarcajat. -
assemble
addikt
válasz
#41133696 #12782 üzenetére
Teljes magyar kiosztas nem is tudom hogy ott elerheto-e, de QWERTZ-s verzio ott is volt sztem. A Swiftkey amugy nepszerubb nala valamivel, de azert a SlideIT-et is viszonylag sokan toltottek mar le.
Egyebkent se iOS-en, se WP-n nincs Swype, mert egyikuk sem kepes semmilyen 3rd party billentyuzet tamogatasara, ezeken csak a beepitettet hasznalhatod akar tetszik akar nem, ami persze legalabb sikhulye mindket platformon, nem tud pl swype-hoz hasonlo cuccokat egyik sem mint amiket az Android 4.2 beepitett billentyuzete is tud.
Cyrin: Jo kerdes, mivel huzamosabb ideig nem hasznaltam igy errol komolyabban nem tudok nyilatkozni, de a rovid ideig amig probaltam nem tunt fel hogy nagyobb gond lenne a szotaraval.
-
assemble
addikt
válasz
#41133696 #12778 üzenetére
Baromi jo cucc, en is behuztam.
A beepitett Dragon Dictation is amugy egesz jol megerti a magyar nyelvet is.Nincs kulon tablet valtozat, de tabletre is optimalizalt, ez igy sztem sokkal inkabb elony, eleg egyszer megvenned es mindenen tudod hasznalni. SwiftKey is megvan amugy, es az is elegge jo telefonra, de tablan az a verzio tenyleg baromi optimalizalatlan (pl elnyujtott gombok landscape modban), gondolom direkt.
Ezt irjak Swype-nal:
"• Unique Tablet Keyboards: Don’t pay double, a single keyboard for both phones & tablets. Swype includes three tablet modes to choose from, including: the original Swype keyboard, a small and moveable keyboard, and a split keyboard for easy tablet input."
Es tenyleg tablan a jobb also sarokban lehet ilyen split modra is valtani, stb.A magyar kiosztas eleg jo hogy van, viszont amit en meg nem talaltam meg, hogy olyat lehet-e benne csinalni, hogy a kiosztas angol marad viszont a szotar magyar lesz, ugy latom a ket dolog egymastol sajnos nem elvalaszthato, pedig elegge angol billentyuzetre vagyok raszokva.
Ha mar billentyuzeteket teszteltem, felraktam a SlideIT-et is amugy egy proba erejeig (korabbrol meg van veve, de reg hasznaltam mar), es az is egesz kellemesen hasznalhato, van benne uj Holo-s tema, teljesen kulturaltan nez ki, gyorsan es jol mukodik, es ott pl kulon le lehet szedni qwerty es qwetz kiosztasu magyar billentyuzetet is. Szoval kezd kicsit a boseg zavara szindroma lenni nalam. Igazabol a gyari Android billentyuzet is tudna minden lenyegesebbet (4.2 ota), ha a swype mod mukodne magyar nyelvnel is
-
assemble
addikt
Regi klasszikus learazva: Alien Breed
-
assemble
addikt
válasz
agyhalal #12708 üzenetére
Az a vicc, hogy nem is kell oket telepiteni, mert Nexus-okon alapbol rajta van mindharom.
Csak ugyesen ugy el van rejtve ha nem tamogatott regioban vagy, hogy az osszes appnal se listazza ki oket. Viszont a Play Store-on belul a My Apps/All-nal nemi lefele gorgetes utan megtalaltam egymas mellett mindharmat, es Enable-re nyomva tudtam is hasznalni oket. Mondjuk nem tudom mennyi ideig maradnak igy meg, lehet hogy ujrainditas utan pl megint magatol kikapcsolna oket.
Ami viszont ujdonsag nekem is (de lehet h csak eddig nem vettem eszre) h pl a Transformer filmet le is tudom jatszani Movies-bol. Fura, mert bongeszoben Youtube oldalan is kilistazza, ott viszont ha le akarom jatszani, azt irja h ebben az orszagban nem lehet. -
assemble
addikt
Komolynak tuni jatek learazva: Real Boxing
Valaki probalta mar? -
assemble
addikt
-
assemble
addikt
Jonak tuno Unreal-es jatek learazva: Epoch
-
assemble
addikt
válasz
Meridius11 #12465 üzenetére
Hosszabb tavon 3d-s jatekoknal erezhetoen szokott ott melegedni (ott van a Tegra3 chip), de olyan igazan zavaroan meleg nekem meg nem volt, de lehet hogy csak mas a turokepessegem
-
assemble
addikt
válasz
brumi1024 #12325 üzenetére
Egyaltalan nem mondtam ra se azt, hogy tokeletes, se azt hogy teljesen problemamentes mindenkinek. De egyebkent ettol fuggetlenul sztem valoszinuleg mindkettohoz joval kozelebb van, mint a "Nexus is tele van szoftveres hibákkal"-hoz amit mondtal.
A futaros szerviznek meg nem mondtam hogy semmi hatranya nem lehet, de ha korrekten mukodik (ami az esetek nagy reszeben azert szerintem igy van, kirivo eseteket mindenhol talalni, ne kelljen hagyomanyos szerviz sztorikat linkelgetnem ahol az asztalveres sem segitett), akkor abszolut nem rosszabb, mint egy hagyomanyos garancia ahol neked kell bevinni a cuccot, es sokszor legalabb ugyanennyit szoktak rajta ulni.
Es nem vakon vedem, de azert amikor a sajat topicjaban kvazi le akarjak beszelni az embereket rola (az arra hivatkozva, mikozben egyertelmuen a legjobb tabla jelenleg ennyi penzert, meg a hazai hivatalos aran is), ahhoz azert hadd szoljak mar hozza ugy, hogy ne en legyek mar kisebbsegben a tabla sajat topicjaban.Stauffenberg: valamennyi ralatasom azert van ra sztem, pl a mostani laptopom Dell, amire 3 ev NBD vilaggarancia volt. Es volt hogy a vinyo nem is pontosan elromlott de neha csak siman tul lassu volt, es masnap kijottek, nem kerdeztek semmit, nem neztek meg semmit, kicsereltek a vinyot egy vadiuj Hitachi-ra (ugyanolyan vagy jobb speckokkal), es viszonylatasra, hasonlo szint, mint amit Samsung-nal tapasztaltam, illetve annal is jobb, mert az egesz vilagon mukodik a dolog, hosszabb ideig is. Szoval egy ilyenhez kepest nyilvan rosszabb a sima elszallitos gari, viszont nem is fizetsz ra annyit. Meg bizonyos esetekben nyilvan lehetnek hatranyai is a hagyomanyos garihoz is kepest, de ez azert sztem egyaltalan nem tipikus, atveresnek nevezni sztem mindenkeppen eros, az esetek nagy reszeben sztem kenyelmesebb, es problemamentesebb a hagyomanyos gariztatasnal.
Najo, szerintem elegge tultargyaltuk a temat...
-
assemble
addikt
Onnan indultam ki h az N7 199 dollar, Tab7.7 pedig >600 dollarrol indult. Azt nem szamoltam bele h melyik 3g-s es melyik nem, de ha a legdragabb 300 dollaros 3G-s 32 gigas varianssal szamolsz, akkor is nagysagrendileg duplaja a Tab7.7 ara, az az ar is ezt tukrozi amit forintban irsz. De ez nagyon szorszalhasogatas, az egeszbol a lenyeg h nem egy arkategoria a ketto, amin nem nagyon van mit vitatkozni.
dombila: na legalabb nem vagyok egyedul, ezt is jo tudni
-
assemble
addikt
válasz
brumi1024 #12315 üzenetére
Nem nagyon tudom mirol beszelsz. Se fenyero ugralassal, se WiFi droppal, se brutalis uzemido ingadozassal nem nagyon talalkoztam meg egyik Nexusomon sem egyaltalan. Egyebkent aki irt rola hogy talalkozott vele, azt irta h mas Nexuson pedig jol mukodik, ergo max keszulek/tipus specifikus driver hiba lehet, nem OS hiba. Az animaciok is nagyjabol mindig teljesen folyamatosan mennek 60 fps-el, de ha par naponta egy tized masodpercre megrezzen, abba se hal bele az ember, ennyi ara van annak hogy nincs szenne butitva az OS, mint sok masik. Osszessegeben a legstabilabb cuccok kozott van, a legkevesebb hibaval minden okos eszkozom kozott ami megfordult a kezeim kozott (beleertve asztali OS-eket es pl. mindenfele almas cuccokat is).
Hogy atveres lenne a hazhozjovos gari, az no offense, de sztem szimplan butasag. Ha indokolt hiba van a cuccal, sztem biztosan kicserelik, ha pedig nem, felhivod nekik, irhatsz nekik, visszakuldheted amennyiszer akarod, nem hallottam meg olyanrol hogy valami komolyabb hibat egyszeruen nem akartak volna kijavitani.
A DHL pedig 1 nap alatt szallitja ki es 1 nap alatt szallitja vissza is, a szervizben sem szokott tobbet allni 1-2 napnal, szoval boven bele szokott ferni az 1 hetbe, ha neked 3 volt, az valoszinuleg valami rendkivuli eset lehetett (pl lefoglalhattak a repulon a csomagokat es napokig alltak, a szervizbol epp kifogyott egy alkatresz, stb, ezek megtortenhetnek, de egyaltalan nem surun), de ha ez alapjan vontad le a kovetkeztetest hogy mindig addig tart, akkor azt hibasan tetted, mert tipikusan 1 het alatt megvan a cucc.
Es igen, tudom hogy a Samsungnak jobb tamogatasa/szervize van, amikor a telefonomat csinaltak, konkretan kijottek a hazhoz es helyben megjavitottak, kicsereltek minden szukseges alkatreszt (beleertve pl a teljes alaplapot is csak mert nem mukodott az MHL ugy ahogy kellett volna), es addig haza sem mentek amig nem szuperalt minden. Ennek megfeleloen a Samsungok tipikusan meg dragabbak. Szoval nyilvanvaloan szintek vannak: vannak a kinai noname cuccok (ahol minimalis garancia vagy, es sokszor csak a joindulatukra hagyatkozhatsz), vannak Asus cuccok, vannak Samsung cuccok. Egy felsobb szintu cuccnak tipikusan jobb a tamogatasa, de tipikusan dragabbak is. Ez persze nem feltetlenul oda-vissza igaz, pl az Apple cuccok tipikusan a legdragabbak de a tamogatasok max atlagos (1 ev sima garancia), mikozben Samsungnal nagyon korrekt (2 ev premium (hazhozjovos) gari a csucs cuccaikra), de Asus-nak is itthon sokkal jobb (2 ev gari).Egyebkent valami felelmetes hogy mi van itt, mar a harmadik ember formed ram amiert megvedem a tablat, lassan ugy erzem kb egyedul vagyok akinek eppenseggel tetszik ez a tabla a sajat topicjaban, valami itt iszonyatosan nincs rendben.
-
assemble
addikt
válasz
Stauffenberg #12297 üzenetére
Tudom, pont ezert jott ki nettoban kb ugyanannyira sok orszagban, ahol az emlitett afa 5-szorose all fent.
Es egyaltalan nem azzal volt a bajom hogy elmondtad a negativ velemenyedet, lasd: lentebb.
25% haszonkulcs amugy sztem nincs (illetve megjeleneskor nem volt) a tablan, a legmereszebb becslesek is legalabb 160 dollarra teszik az eloallitasi koltseget, amiben akkor meg egy forint nincs beleszamolva fejlesztesre, tamogatasra, stb-re. Ha ez neked tularazas, es ezt nem akarod tamogatni, ahhoz nem tudok mit hozzafuzni.A Wayteq-el kapcsolatban pedig csak ugyanazt tudom mondani, mint eddig. Latatlanul is biztos vagyok benne, hogy nincs olyan minoseg es tamogatas mellete, mint egy Nexus mellett. Lehet hogy van ra 4.2.2. De miota? Mennyire lett letesztelve, mennyire stabil es hibamentes? Mennyire rezzenesmentes es folyamatos minden animacio? Nexus-omon elso nap ota fent van es egy darab hibaba nem futottam meg honapok alatt. Milyen tamogatasa van? Ha szolok nekik, jon a futaruk masnap a hazam ele es egy heten belul visszahozza megjavitva/kicserelve? Latatlanul is erosen ketlem. Lehet hogy segitokeszek es joindulatuak, de oka van annak hogy miert tudjak annyival olcsobban adni a cuccot, ez eleg nyilvanvalo.
Amit a szinekrol mondasz (plane fotoskent), az pedig eleg erdekes, termeszetellenes, tularado szinekrol beszelsz, mikozben koztudott, hogy az N7 kijelzojen eppen hogy kicsit mosottasak a szinek es alulszaturalt osszessegeben kicsit. Lehetne jobban kalibralva amugy tenyleg, de egy atlagusernek boven jo igy is a HD IPS kijelzo, sok embernek az asztali monitora nincs ilyen jo.#12300: valamit felreertettel szerintem. Egyaltalan nem azzal volt a bajom hogy felsoroltad a hatranyait (a hozzaszolas masodik feleben), plane hogy pont errol kerdezett az eredeti erdeklodo. Az aksi dolog (noha masoknak tenyleg birja 8-10 oraig, komoly tesztelo oldalak meresei szerint is - persze ez nagyon erosen fugg a felhasznalas modjatol es az egyes peldanyok kozott is lehetnek kulonbsegek) es az MHL hianya is lehet teljesen valos dolog, az utobbinak foleg en is tobbszor hangot adtam mar.
A problema sokkal inkabb az volt, hogy (a hozzaszolas elso feleben) konkretan kvazi le akartad beszelni a cuccrol aki erdeklodott (mikozben hasonlora meg csak nem is kerdezett ra) mondvan hogy az eredeti aran nem eri meg, meg hogy szted 50k lenne a realis ara, mikozben az vitan feluli, hogy az eredeti aran is a legjobb ar/erteku tabletek kozott van, illetve az eredeti aran sem kapsz jobb tablat sehol.fPApi: Megjelenesekor tobb, mint 3-szoros kulonbseg volt, mas arat nem talaltam, de ha azota mar "csak" 2-szer annyiba kerul, a lenyegen az sem valtoztat sztem.
-
assemble
addikt
válasz
#20844032 #12284 üzenetére
Na ez az. A legtobben amikor a Tab-rol beszelnek, sztem a Tab 2 7.0-rol beszelnek. A 7.7 az teljesen mas liga a 600+ dollaros induloaraval, es SAMOLED+ kijelzojevel.
Hozzateszem hogy ennek ellenere is sok dologban jocskan rosszabb (pl cpu, szoftver), de meg ezzel egyutt sem lenne fair az osszehasonlitas, amikor 3-szor annyiba kerul. -
assemble
addikt
Kicsit erosen fogalmaztam, de akkor mondjuk ugy, hogy egy cucc topicjaban egy erdeklodot lebeszelni rola illetve az arat kifogasolni (mikozben a kozeleben nincs semmilyen masik cucc ilyen aron) azert kicsiket eros, es semmikeppen nem elonyos.
Azt pedig elhiszem hogy nagyon joindulatu es segitokesz emberek vannak egy olyan kevesbe nagy marka mogott is mint a Wayteq, de az ugyanakkor teny marad, hogy minden joindulat es erofeszites ellenere sem fognak tudni akar olyan minoseget (beszelve akar hardverrol akar szoftverrol), akar olyan tamogatast biztositani, mint amit megkapsz egy Nexus eszkoztol, illetve a legtobb nagyobb gyartotol, ez persze nem is varhato el az arkulonbseg miatt sem.
Az NRT-t mar regota ajanlgatom en is, jo kis cucc.
-
assemble
addikt
Univerzalis adb driver (majd minden Android cucchoz) : [link]
Erdekesen hangzik... -
assemble
addikt
válasz
steveboy86 #12266 üzenetére
Hali! Grat hozza.
A hosszutavu megoldas sztem mindenkepp a rootolas es a stickmount. Bootloader nyitas sajnos mindenkepp adattorlessel jar sztem, ezert szoktam mondani, hogy erdemes azzal kezdeni mindent.
A legtobb toolkittel (Nexus root toolkit pl) root nelkul is lehet egy backup-ot nyomni, ami altalaban jol el is menti az appok es beallitasok nagy reszet, de valami miatt ki szokott maradni nehany app beallitas legalabb. De meg talan az lehet a legjobb megoldas... -
assemble
addikt
Ha mar OTG:
Kickstarter projekt, olcson (12 USD szallitassal egyutt) kis kompakt microsd adapter microusb-hez:
Mini MicroSD Reader for Android Smartphones & Tablets
Lehet h berendelek egyet. -
assemble
addikt
válasz
Stauffenberg #12262 üzenetére
Egyaltalan nem us only ar, a 199 euro brutto ar, ami nettoban sok orszagban kb ugyanannyi, mint a 199 usd.
80k-ert biztosan nem tudsz jobb tablat mutatni, meg 100k-ert sem, de meg hasonloan jot sem, innentol kezdve pedig szerintem nincs mirol beszelni.
Az enyem tokeletesen ossze van szerelve, semelyik "tipushiba" nem all fent. Tokeletes a fogasa, tokeletes minden illesztes, stb. A masik peldanynak pedig amit hasznaltam, honapok utan vettem eszre hogy egy kisebb screen separation problemaja van, es ha nem tudom mit kell keresni, lehet h eszre sem veszem hogy egy negyed millimeterrel kijebb van a kijelzo az egyik oldalon. Ennyit ezekrol a komoly "szeriahibakrol". Gondolom peched volt, ha zavar, szervizeltesd, de az ilyen hoborgesnek nem latom ertelmet. Abban pedig latatlanul is biztos vagyok, hogy sokkal jobb osszeszerelesi minosege van, mint barmelyik wayteq-nek vagy hasonlo nevu cuccnak. -
assemble
addikt
válasz
Stauffenberg #12257 üzenetére
Erdemes nem elfelejteni, hogy - attol fuggetlenul hogy nalunk mennyibe kerul - a rendes bolti ara a cuccnak nemzetkozileg hivatalosan 199 USD, amivel messze a legjobb vetel a kategoriajaban es meg azon kivul is.
A tipushibak (mar amennyire annak nevezheto a screen separation) mind garancialisan javithatok/javitandok, futar viszi-hozza haztol kulfoldre, egy heten belul visszajon, nem sok cuccnak van ilyen supportja Magyarorszagon. Egyebkent pedig sztem teljesen premium minosegu a cucc, sokkal jobb erzes kezben tartani, mint pl az almas ceg tablait, amik nem mellesleg kb ketszer annyiba kerulnek, mikozben fele annyit nem tudnak, es azokra OTG-n sem fogsz flash meghajtot csatlakoztatni.
Meg 80k-ert is siman a legjobb ar/ertek aranyu cuccok kozott van, ha pedig olcsobban is hozza tud jutni az ember, ugy pedig plane. -
assemble
addikt
Hali!
1. Pl amikor elol van a billentyuzet, klikk a bealitasaira (mikrofon ikon hosszan), Android keyboard settings -> Sound on keypress
2. Sztem maga a router lesz a "hunyo", alapbol ok osztjak ki az IP cimeket (DHCP-nel) egyreszt, masreszt szokasuk, hogy egy cuccnak sokszor ugyanazt az IP-t szoktak adni.
Szerintem lodd ki a Nexus-on a WiFi-t, kapcsold be a NAS-t (ami remelhetoleg megkapja a helyes IP-jet ha fixre van teve) es utana kapcsold be a Nexus-on a WiFi-t, ilyenkor annak kenytelen lesz mas cimet osztani.
3. Semmi akadalya, 1. pontban emlitett menun belul input languages+1: passz, probald meg varialni a chanellt, esetleg a vedelmet (WEP/WPA/stb), mennie kene sztem
Ajanlott medialejatszo: BS Player, mx player, dice player
Halozati hozzafereshez (pl helyi geprol megosztott videok lejatszasa) ajanlott progi meg: ES File Explorer
Office: sok progi van ra, pl: [link] [link]A tobbit (tavvezerlo, tozsde) most hirtelen passzolom, az elobbire ha lehet progi akkor biztosan van, az utobbira pedig tuti h sok app van.
-
assemble
addikt
válasz
Sterilzona #12157 üzenetére
Sok jatek tamogatja, ha egy peldat kell mondani, pl Dead Trigger: tamogat kontrollert, ingyenes, jol nez ki.
-
assemble
addikt
válasz
leslieke #11696 üzenetére
Ahogy sto1911 kollega is mondja: az lehet, hogy a jatek valtotta ki, de a hiba forrasa szerintem biztosan nem ott van, ertsd: ha valaki direkt olyan kartekony kodot ir, ami szetizzasztja a hardvert vagy barmi egyebet csinal, meg annak sem szabadna ilyet okoznia, a kepernyo villogas (+instant kikapcsolas) mindenkeppen hardveres (vagy esetleg driveres) hibara utal.
-
assemble
addikt
válasz
leslieke #11691 üzenetére
Fura, egy jateknak sztem tuti nem szabadna ilyet okoznia, en is sokkal inkabb az aksira (esetleg mas egyeb hw-es gondra) gondolok inkabb. Azert megvarok megegy lemerulest es megnezem hogy megint csinalja-e ha nagyon le van merulve. Te azota meritetted le kozel teljesen? Ha nem, lehet h csak azert nem jott azota elo. Enyem amugy CBO szerias.
-
assemble
addikt
Na a mostani aksim asszem hogy defektes, mehet a szervizbe valszeg.
Az alapveto uzemidovel nagy gond nincsen (kicsit lehetne amugy jobb), ami a gond, hogy alacsony toltottsegnel iszonyatosan behulyul az egesz. Mar korabban is volt parszor, hogy 10% korul instant lekapcsolt (nem az h kiirja h shutting down es szepen kulturaltan kikapcsol, stb, amit egyebkent is csak nehany szazalek alatt illene csinalnia, hanem egyik pillanatban megy, masikban fekete kepernyo es csontra van merulve).
Most legutobb pedig megdurvabb volt, miutan alacsony toltottsegnel toltore dugtam, bootolas utan 1 perccel a kepernyo elkezdett vibralni aztan 5 masodperc mulva ujraindult, utana megint boot utan egy percel ugyanez. Azt hittem h az egesz haldoklik, de miutan a tolton hagytam egy ideig, utana most teljesen jol mukodik stabilan, szoval arra tippelek h csak az aksi a rossz. Mindeensetre furcsa h egy defektes aksi ilyeneket tud okozni, gondolom nem kapott eleg aramot a cucc, az okozhat talan ilyesmit. -
assemble
addikt
Egesz jo kis jateknak tunik es ingyenes: The Conduit
-
assemble
addikt
válasz
randras #11299 üzenetére
Nekem pedig az hihetetlen, amit te mondasz az akku-konzisztenciarol, megbizhatatlansagrol. Meg a Galaxy S-emen sem volt vele gondom, mikozben azon mast sem hasznaltam csak fozott ROM-okat. Nexus-okon meg az alap szoftver aztan plane stabil es megbizhato.
Megis hogy kell kell ertelmezni ezt az akku-inkonzisztenciat illetve megbizhatatlansagot? Leteszed keszenletbe a telot es par ora alatt lemerul? Meg random ujraindul surun? Vagy hogy kepzeljem el a dolgot? Mert en soha semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
-
assemble
addikt
válasz
Stauffenberg #11265 üzenetére
Hat jah, a testreszabhatosag, plusz kenyelmi funkciok a legfobb okai amiert a legtobben custom ROM-ot hasznalnak. Egyebkent erzodik, hogy ezt "fent" is latjak, a gyari ROM is egyre inkabb kielegiti az ilyen igenyeket is, egyre tobb olyan cuccot tartalmaz amit korabban csak fozott ROM-ok tartalmaztak (pl swype-olhato notification-ok, quick settings szeruseg a CM-ben volt elobb, aztan lettek gyariban is), azert egy jo kis CM, vagy Paranoid fenyevekkel elorebb van ilyen szempontbol.
Kicsit ironikus egyebkent, hogy ennyi mindent fel tudsz sorolni ami gyarilag hianyzik, mikozben az iPad-et istenited ahol kb eselyed nem lenne egyik ilyen dologra sem, ott ha pl ha csak egy mp3-at akarnal ramasolni egy random geprol, azon is egybol elvereznel
-
assemble
addikt
válasz
randras #11261 üzenetére
Ne haragudj, de egyaltalan nem igaz amit mondtal szerintem. Megis mifele optimalizalatlansagrol beszelsz? De most komolyan. Megis mi az ami nincs optimalizalva? Es ha tenyleg van benna valami ami annyira nem lenne optimalizalva, szerinted nem javitottak volna mar ki ezer eve (reven hogy teljesen nyilt az OS forraskodja)?
Egyaltalan nem kiszamithatatlan az aksi ido. 2+ eve tobb mint 3 kulonbozo keszuleket hasznaltam, az egyiken kizarolag fozott ROM-okkal, es mindig teljesen konzisztens volt az aksi, sosem merult le csak ugy magatol hirtelen. Pedig soha nem hasznaltam se task killert, se watch dog-ot, se egyebet, egyiken sem. Neha (jellemzoen uj progik telepitese utan) benezek a futo szolgaltatasok koze hogy nincs-e ott valami gyanus, mast nem csinalok.
Az elozo posztban meg ahol a megbizhatosagot szapultad, szinten ugyanilyen no komment megjegyzes. Honapokig ujraindulas nelkul, teljesen stabilan mukodik a tablam es a telefonom. iPhone-om anno joval surubben kellett ujrainditani, mert egy ido utan elszivargott a RAM es volt olyan progi ami mar el sem tudott indulni. Persze az reg volt, es abban kevesebb RAM volt, de akkor is.
Ha nalad tenyleg megbizhatatlan, akkor az jo esellyel vagy user error, vagy hibas a keszuleked. -
assemble
addikt
válasz
Stauffenberg #11193 üzenetére
A beszurt kep alapjan nem latok nagy gondokat aksi teren: tobb, mint 4 ora kijelzo hasznalat es 1 nap keszenlet folyamatosan bekapcsolt WiFi-vel, es meg 33% van benne, ez alapjan egy 6-7 ora kijelzoido osszesen megvan masfel-2 nap aktiv keszenlet mellett, ezt semmikeppen nem neveznem rossznak, es nem ter el nagysagrendekben a hirdetett uzemidotol.
Egyebkent az iPad-nek nem olyan nagy muveszet sokaig birnia, ugyanaz a tolto ami az N7-et 2-3 ora alatt feltolti, azt (mondjuk ez egy nagy iPad) fel nap alatt, vagy meg annyi ido alatt sem tolti fel. Meg a sajat toltojevel is legalabb ketszer annyi ido foltolteni. Csak az aksija onmagaban kb nehezebb, mint az egesz N7 szerintem.Plusz ott effektive nincs is igazi multitasking, igy keszenletben semmi dolga nincs a cuccnak, alapbol meg a wifi-t is le szokta kapcsolni ha jol remlik.
Watchdog azert mas kategoria, mint az app killer-ek, de en meg tenyleg semmi szukseget nem lattam. Flash Player hivatalosan nem tamogatott mar egy jo ideje, de azon kivul hogy neha osszeomlik, nem hiszem h nagyobb gondokat okozna, es pl a hatterben porgetne az aksit, nalam sztem soha nem csinalt meg ilyet.
Nem vagyok nagy rajzos, 10 rajzolo programot osszesen nem is ismerek szerintem. Laikuskent azt tudom, hogy Sketchbook Pro van ra, es pl Photoshop Touch is van ra, ez utobbi joval regebb ota is, mint iPad-re. Te is rajuk tudsz keresni, ranezesre van meg pl Aurin Ink, Zen Brush is. Es egy rakas olyan progi is van, ami iPad-re nincs is egyaltalan, es azokat is a vegtelensegig lehetne sorolni. Csak a fejlesztokon mulik hogy melyik appot mire adjak ki, es manapsag az a trend (telefonoknal mar joideje, es tablaknal is egyre inkabb), hogy a legtobb nagyobb/profibb cuccot elobb-utobb mindket platformra kiadjak.
-
assemble
addikt
válasz
Stauffenberg #11178 üzenetére
Az Anandtech, vagy mas hasonloan neves teszt oldalak pedig tuti hogy nem hazudnak, ha azt irjak, hogy 9 oraig birta a bongeszest, akkor addig is birta. Persze ezer dologtol fugg az uzemido akkor is ha bongeszik az ember (milyen bongeszot hasznal az ember - Chrome pl eleg sokat zabal elvileg, nemelyik masik bongeszovel tobb oraval tovabb birhatja az aksi, milyen fenyeron hasznalja, milyen WiFi jelerosseggel, milyen oldalakat nez, milyen tartalommal, milyen gyakran frissitve, stb). Megfelelo korulmenyek kozott siman realis a 9 ora bongeszes. Neked valoszinuleg mar csak azert sem johet ki ennyi, mert nem fogsz leulni vele egy huzamban 9 orat bongeszni, hanem pl 2-3 nap alatt jon ossze, amibol tobb nap keszenlet van, jo esellyel WiFi-vel bekapcsolva, x cuccal folyamatosan szinkronizalva, stb, es igy mondjuk birja 6-7 oraig.
Az "App Killer"-ek pedig talan 2.2 ota semmit nem hasznalnak (illetve tobbet artanak, mint hasznalnak), de 2.3-tol kezdve ez mar biztosan igy van, szoval ahhoz kepest, hogy mennyire magabiztosan fikazod a tablat a sajat topicjaban, eleg gyanus, hogy a valos szakertelem megkerdojelezheto az oldaladon.
Soha nem hasznaltam app killer-t, tavaly julius ota van N7-em, es soha nem tapasztaltam komolyabb hirtelen merulest, soha nem ragadt be semmi kulonosebben. Es ez igaz a mostani telefonomra, es meg az elozore is, amivel szinten nem futottam semmi hasonlo hibaba, meg fozott ROM-okon sem, 2 ev alatt.Az iPad onmagaban egyebkent nem kifejezetten tularazott (illetve sokkal kevesbe tularazott, mint pl az iPhone-ok) de az nem vitakerdes, hogy sokkal rosszabb ar/ertek aranya van, mint pl egy N7-nek. Es most ne az itteni arakbol indulj ki ahol 80k az N7 es 100k az iPad Mini, ez sokkal inkabb jellemzi a hazai afa-t, forgalmazokat, stb-t. A valos aruk a kinti aruk, ahol a legolcsobb variacioban 199 vs 329 dollar (65%-os artobblet), dragabb variaciokban megdurvabb a kulonbseg, 32 gigas, cellular valtozatoknal kozel duplajaba kerul az iPad Mini, remelem nem kell megmagyarazni, hogy melyik eri meg jobban.
Es hasznaltam iPad-et, van is egy a hazban belole. Es az, hogy minden alkalmazas es jatek akadekoskodas es osszeomlas, szarakodas nelkul megy rajta, az egyaltalan nem igaz, illetve semmivel nem igazabb, mint N7-nel.
Egy rosszul megirt program ugyanugy osszeomlik ott is (csak ahelyett hogy kiirna a hibat, altalaban siman csak kilep az alkalmazasbol hogy kevesbe vedd eszre), egy rosszul optimalizalt program ott is lassu, es altalaban sem bugmentesebb egyaltalan a rendszer, mint N7-en, csak sokkal korlatozottabb az egesz az iOS-bol kifolyolag, igy a korlatok kozott ott ezt kevesbe veszed eszre."Nem tudja értékelni azt, hogy működő, stabil rendszert, minőségi alkalmazásokat és valós teljesítményt kap és nem kell azon görcsölni, hogy mi fog futni és mi nem."
En ezeket mind ertekelem, es ezek a tulajdonsagok mind jellemzik az N7-et is. Soha nem volt stabilitasi gondom, honapokat megy a cucc ujraindulas nelkul, minosegi alkalmazasokbol tengernyi van (csak rajtad mulik hogy ilyeneket raksz-e fel), teljesitmenyben is teljesen kielegito cucc (tobb szempontbol erosebb az iPad-nel). Es soha nem gorcsoltem azon hogy mi fut es mi nem, es nem is volt belole soha semmi gondom. Es ezzel a tobbseg itt valszeg hasonloan van, kulonben nem hasznalnak a cuccot, es nem ebbe a topicba jarnanak. Valoszinuleg sokkal regebb ota hasznalom a cuccot, mint te, es egyik emlitett dolgot sem tapasztaltam olyan mertekben, hogy az kulonosebben zavart volna. Ellenben engem az iOS inkabb tud idegesiteni, es az oruletbe kergetni, hogy mennyire alapveto dolgokat nem (vagy csak nagyon korulmenyesen) tudok megcsinalni rajta. Izlesek es pofonok. -
assemble
addikt
válasz
bzoley #10686 üzenetére
Igen, kuon regiokra kulon verziok vannak, hogy miert azt ne tolem kerdezd, hanem az EA-tol
Gabcsika: igen, szepen elfut. Milyen verziot nezel, nem az USA regiosat? Azt nezd amit linkeltem, kompatibilisnek kene lennie.
BigBlackDog: passz, en is guest vagyok. Cloud mentes vagy ilyesmi amugy asszem nincs benne, ezert nem is kutakodtam kulonosebben iyesmi utan, most hogy mi a nevem bnne az igazabol nem erdekel
-
assemble
addikt
Real Racing 3 egesz jol megy amugy.
-
assemble
addikt
Ismerosomnek most hoztak ki a t-tol vett N7-et, elhozta hozzam, es meglepodve tapasztaltam hogy mas erzes a kezembe fogni, mint az enyemet. Tuzetesebben megneztem a hatoldalat, es akkor lattam, hogy egyreszt D10KBC szerias (iden januari), masreszt hogy igen, ennek bizony mas anyaga van hatul a gumi erzetu muanyag helyen. Nem rossz egyebkent meg mindig, eleg hasonlo kinezetu es tapintasu, de egyertelmuen gyengebb minosegunek tunik, mint az enyem. Nem olyan nagy dolog, csak nem art tisztaban lenni vele.
-
assemble
addikt
válasz
BomiBoogie #10556 üzenetére
Az dicserendo hogy igy gondolkodsz, csak sajnos itt nagyon sokan nem igy gondolkodnak, eszukbe nem jut hogy fizessenek filmert, zeneert, stb. Meg az allam is azt feltetelezi hogy mindenki warezol es az adattarolokon is plusz dijat szednek be emiatt (artisjus... inkab nem irom le a velemenyem roluk), ami persze egy ordogi kor, mert ha mar a warezert penzt szednek be, az ember feljogosultnak erzi magat hogy warezoljon is.
Szoval a vegeredmeny az, hogy a Google is (nem ok nelkul) egyszeruen ugy gondolja hogy nem vagyunk eleg jelentos piac, igy nem kezelnek nagy prioritassal minket. De valamekkora piaca azert csak lenne itthon is, szoval elobb utobb azert remelhetoleg eler ide is a dolog. Eleg friss dolog meg ez az egesz, de szep lassan terjeszkednek azert... -
assemble
addikt
válasz
BomiBoogie #10552 üzenetére
Lehet proxy-kkal trukkozni azert de alapbol tenyleg nem erhetok ezek el, es hivatalos info nincs rola h mikor lesznek, de valamikor (remelhetoleg nem olyan sokara) varhatoan azert ezek is elerhetoek lesznek itt. De az Amazon legtobb cucca (film, zene) sztem amugy ugyanugy nem erheto el itt. Illetve az Amazon legtobb cucca fut nem-Kindle cuccokon is, igy Nexus-on is gondolom, szoval csak ezert valszeg nem vennek Kindle-t. Dedikaltan olvasasra mar inkabb, egy eink-es verziot
-
assemble
addikt
válasz
#59070464 #10390 üzenetére
Az nem gyenge.
Hogy csinaltad? AOSP bongeszo? Valami huzva van?Nagyon szoftverfuggo a dolog amugy, igazabol csak ugyanolyan (vagy legalabb hasonlo, es verzioban is kb egyezo) JavaScript motoru bongeszoknel lehet kozvetlenul a hardver teljesitmenyerol kovetkezteteseket levonni, de meg ugy is tobb korulmenytol fugghet a dolog. Szoval amikor az engadget vagy mas oldalak csak odaloknek egy szamot es nem irjak h milyen bongeszovel, emiatt az nagyon sokat nem is jelent, inkabb csak az alap bongeszo teljesitmenyet mutatja (amivel altalaban merik sztem).
Alap Chrome-al nalam is majd 1700, de pl Chrome Beta-val maris 1400 ala tudok menni. -
assemble
addikt
válasz
kovsol #10371 üzenetére
Ez igy van, ironikus modon a GPU a leggyengebb pontja (a 3nak is az volt), de azert meg igy is 6szor erosebb lesz a GPU-ja, mint a 3-nak, amivel azert nagyon nem kell szegyenkeznie.
Aztan majd az 5 vagy 6-ban remelhetoleg atternek unified shaderekre, es ugy mar a gpu is utos lesz.
Ezekben a benchmarkokban a nagy reszukben nem a gpu a lenyeg, inkabb a cpu szamit. Es hat a benchmarkok alapjan ebben iszonyatosan eros, szo szerint mindent tonkrever, a talan legerosebbnek tartott iPad4-nel is tobb mint masfelszer jobb eredmenyt produkal sunspiderben. -
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz
tyll30 #10306 üzenetére
Nem tudom miert kell ezen felhuzni magad. Ugy ertettem, hogy technologiai akadalya sztem biztosan nincs, es ha alapbol valamiert nem is tudna az alap szoftver, akkor is valszeg megoldhato a dolog nemi moddolassal, szoftverekkel, romokkal.
Es 1 perc raguglizas utan ugy tunik, hogy ez is a helyzet, az alap szoftverebol valamiert hianyzik az opcio, de vannak ra megoldasok. -
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz
arcsi84 #10231 üzenetére
Mivel hivatalosan nem forgalmaznak N10-et Magyarorszagon, igy tenyleg nehezebb szerezni, de azert ha keres az ember, talal pl, normalis aron is.
De 3G-s N7-et is talalsz kellemesebb aron: pl
Meg persze ha van otthoni neted, t-home-tol is vehetsz olcson ha epp forgalmaznak.
De az ipad-es dolgot tovabbra sem ertem, tisztaban vagy vele hogy a fele dologra amit felsoroltal alkalmatlan? -
assemble
addikt
válasz
arcsi84 #10216 üzenetére
Nem teljesen ertem, hogy az iPad miert van a kalapban, amikor a felsorolt igenyek tobb mint felere teljesen alkalmatlan. Legalabbis jailbreak nelkul, de tobb dolog amit szeretnel meg azzal sem lehetseges. Raadasul annak mint masok emlitettek sokkal inkabb a Nexus 10 a megfeleloje, szoval en a helyedben eloszor a kepernyomeret kerdest dontenem el, az talan a leglenyegesebb.
1. nem tudom milyen oldalakat latogatsz, te pl az a mozis gyanus h flash videokkal mukodik, ami iOS-en megoldhatatlan feladat
2. pdf/word kezelesen ha szabad masolgatast, el emailezest, tomoritest, stb ertesz, es hogy barhonnan elerhesd, ujabb akadalyokba utkozol iOS-en
3. a filmek feltoltese miatt itt is korlatokba utkoznel iOS-en, csak itunes-al tudsz ra felmasolni ilyeneket, ott is csak egy konkret programhoz amit sehonnan mashonnan nem fogsz tudni elerni
4. iOS-en ez az egesz bukta
(8. iPad Mini itt is elverezne)
9. iOS-en szinten teljesen buktaEgyebkent ranezesre sztem mindegyik kivitelezheto N7-en, legneccesebb talan a 8 oras uzemido, sok dolog nagyon nem mindegy, ha szolidan hasznalod elvileg birja kb addig, de komolyabb jatekoktol akar a feletol is lemerulhet. Meg az USB OTG-hez kell kicsit trukkozni sztem, root azert kell hozza meg egy progi, nem megy alapbol minden, de valszeg viszonylag egyszeruen kivitelezheto azert.
Hogy mennyire lesz idotallo: par evig biztos hogy kijon ra mindig a legfrissebb Android hivatalosan, es a legtobb jatek is kompatibilis lesz vele. Hosszabb tavra nyilvan lehetetlen barmit mondani, evente ugy is kiadnak egy uj verziot, ami biztos hogy meg gyorsabb lesz es meg tovabb lesz jo.
De hogy tenylegesen melyik meret kell neked, melyik tetszik jobban, sztem nem forumon fog kiderulni. Minimum nezz rola teszt videokat, de sokkal inkabb probald ki eloben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Powerbank topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Google Pixel Tablet tok Spigen Thin Fit Pro hibás
- Samsung tab3 eladó.
- 4G/LTE Samsung Galaxy Tab - újszerű, 10.4" 2000x1200, kék, karcmentes, szuper akku! SZLA +garancia
- Lenovo TB3-850M 4G független, dual sim, jó állapot, ingyenfox 11800Ft
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest