- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ittakary #21572 üzenetére
Amikor megláttam, nem örültem, de enyhítette a dolgot, hogy már régóta ott lehet, nem vettem észre, tehát nem feltűnő. Akkor zavarna, ha így kaptam volna, ha még új lenne, vagy ha most akarnám megvenni kéz alól mástól, esetleg ha garanciális ügyintézésnél gondot jelentene. Úgy érzem egyik sem áll fenn Tudom, hogy amikor megvettem nem volt rajta, tudom, hogy az idő, a szakszerű és gondos használat ellenére, de én általam, és a gyártó cég nem teljesen megfelelő - nincs felkészítve a dokkoló és a tok sűrű váltogatásából adódó kopásra - bevonási technológiája együttesének köszönhetem a dolgot.
Egy példa: az első G15 billentyűzetekről mállott a festék. A gyártó nekem is kicserélte a G15-öt, most is a csere darabot használom amin azóta sem jelentkezett semmilyen kopás, még az elődje két évig sem bírta - 2005 óta G15-öt használok, és a csere darab 2007-ben került hozzám.
Az újabb Nexusokhoz úgy tudom nincs dokkoló, szóval ott talán megúszható ez, ha vezetékesen tölti az ember, akkor nem kell kivennie a tokjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest