- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
Bár elfogadom az érveidet, de nekem eszembe sem jutna egy xPad-ot egy N7-hez hasonlítani. Nekem volt xPad-70-em, 2.2-vel érkezett, 4.0-ig megkapta a frissítést és a mostani gépeknél is hasonló a helyzet, 1 vagy 2 frissítést mindig kiad a Wayteq.
Csak az a gép ugyanúgy gagyi alkatrészekből van. Az enyém rosszul jelezte az akksi töltöttségét, később ha kikapcsolt, akkor nem indult el addig, amíg újra nem flasheltem és mivel nem jól jelezte a töltöttséget, ezért ez az esemény kb. 2-3 naponta bekövetkezett. A végén meg már a flash sem segített, teljesen tönkrement a háttértár a garancia lejárta után 1 hónappal. 10-ért javították volna, de az egész gép nem ér meg egy 10-est szerintem.
4.3 feature a TRIM, amit szerintem mindenki "kihasznál" a tudtán kívül.
A gépet meg nem csoda, hogy cserélték, három munkanapon belül elállhatsz a vásárlástól indoklás nélkül.
Azt nem értem, hogy miért vesz valaki Nexus-t, ha nem fontos a frissítés. Ennyiből vehettél volna egy G Pad-ot, Note 8.0-t, Tab 3-at és az akkor nem ennyire problémás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest