-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz randras_83 #1145 üzenetére
"Videokészítéssel sem áll hadilábon az új Nexus, nagyon jó minőségűek a mozgóképek, nagy a differencia az UHD és a Full HD között"
Az UHD video méretéről pedig már is beszéljünk. Nem bővíthető a telefon, egyértelmű hogy a nagyobbat rendeltem, pontosan ezért amit írtál. Nem akarom besz0pni.
Szerk.: Abból még nem volt probléma, hogy maradt szabad tárhely, ellenben abból már igen, ha elfogyott.
Olyan, mint amikor erősebb autót veszel: Ha van egy kis plusz lóerő, még sose volt baj, akkor gáz, ha kellene de nincs.[ Szerkesztve ]
-
horvathkrisz
addikt
válasz tamas.nick #1147 üzenetére
Az én 5x-em még nem jött meg, de az akksiról már merek nyilatkozni: egy nap, mint az összes többi telefon a világon. Szóval nem fél nap, nem két nap, hanem egy.
Ha ezt a tényt egyszer sikerül elfogadnod, soha többé nem kérdezel ilyet.[ Szerkesztve ]
-
horvathkrisz
addikt
válasz tamas.nick #1149 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy egy új telefonról beszélünk.
Amúgy meg 2700 mAh-s akksi, big.little belsővel párosítva nem lehet olyan szörnyű.
Én nem aggódok az üzemidő miatt. -
horvathkrisz
addikt
válasz DeathAdder #1158 üzenetére
Stock rom?
-
horvathkrisz
addikt
Valaki megcsinálta közületek stock romon a titkosítás kikapcsolását?
Ha igen, hogyan? Nem találok róla valami sok infót neten... -
horvathkrisz
addikt
m_dawe: köszi. Ota-t gondolom ezesetben elfelejthetem.
focvis: ha bl nyitásra ugrik a garancia egy nexus telefonon, akkor most azonnal visszaküldöm a guglinak!
-
horvathkrisz
addikt
Amúgy nektek is zörög a kamera, ha megrázzátok a telót, vagy csak én fogtam ki egy rosszat?
A gombok tuti nem lötyögnek, illetve nem adnak hangot, mert ha lefogom akkor is zörög benne valami... -
horvathkrisz
addikt
válasz randras_83 #1215 üzenetére
Faxa a teló, egy fokkal jobb mint az 5Neked is van 5x-ed?
Unokatesóm rendelt egy oneplus x-et, meghozta a postás, kibontja, bekspcsolja: nem jó a hangszóró. Gyári hibás új készülék.
-
horvathkrisz
addikt
válasz randras_83 #1236 üzenetére
-
horvathkrisz
addikt
Na Srácok, akkor nálam asszem ennyi volt a "gyorstöltőzés", ugyanis zizeg a töltő. Ugyan ezt produkálta N5-ön a gyári LG töltő, az is ment a kukába. Helyette 1A-es Samsung, az legalább rendben teszi a dolgát, igaz lassabban is tölt (ami jó az akksinak).
Ja, barátnőmnek az N6 gyári gyorstöltő pedig olyat produkált, hogy zavarta a képernyőt, mint amikor a VHS kazetta már szarrá volt játszva kb. Azóta az is az N9 1.5A-es töltőjével van használva, és köszöni szépen jól van.
Majd talán következő nekifutásra sikerül jobban összehozni ezt a gyors töltés-dolgot... -
horvathkrisz
addikt
válasz randras_83 #1558 üzenetére
%-ban írd.
-
horvathkrisz
addikt
válasz randras_83 #1587 üzenetére
Ugyan olyan mint az n5, csak nagyobb. Azt ne kérdezd, hogy miért vettem, talán csak kíváncsiságból.
Amúgy az enyém is peng, meg zörög a kameránál, de lesz@rom.
-
horvathkrisz
addikt
válasz DeathAdder #1601 üzenetére
De szépen megfogalmaztad, grat.!
-
horvathkrisz
addikt
válasz dozsabalint #1807 üzenetére
Felraktam, de akad mint a szar.
Lehet hogy azért mert bekapcsolta a titkosítást? -
horvathkrisz
addikt
válasz dozsabalint #1813 üzenetére
Azért mert a titkosítás alapból belassítja a telefont.
Eddig nem volt titkosítva, hozzá voltam szokva a jóhoz.
Most jól elb@szt@m, alig várom hogy hazaérjek és visszategyem a régit. Persze titkosítás nélkül... -
horvathkrisz
addikt
Nálam azt a szintet hozza most titkosítással, mint az előző verziót titkosítás nélkül.
Szerintetek ha kikapcsolnám, még ennél is faxább lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest