- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz
marton.m #45079 üzenetére
Most nem bántásból csak az őszinte kíváncsiság miatt, eszembe jutott a linkről, hogy itt is sokan használnak ilyen és ehhez hasonló feltapintható kereteket. A kérdésem az, hogy miért? Hiszen bemegy alá a por és öröm nézni ahogy megkarcolja a két felület súrlódása miatt.
Láttam már sok ilyen tokban tartott készüléket de szinte mindig elég kutyául néztek ki. Nekem a sima becsúsztatható bőrtok jött be és nem használok semmiféle fóliát sem. Persze így igaz van egy plusz mozdulat, mert ki kell venni, viszont (szerintem) elegánsabb és sokkal jobban védi mint bármilyen műanyag tok.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest