- HTPC (házimozi PC) topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
Dzsuri89 #39859 üzenetére
egy ideje követem a topicot. 2,5-3 óra sot az átlagos. persze felhasználástól függően lehetnek eltérések ( fullfényerő, egész végig 4g, gps 1,5-2 óra), (low fényerő, only wifi, 0 sync = 3,5-4óra lehetséges ). Persze minden teszteredmény úgy valós, ha már bőven belakott a rendszer ( 2-3 hét használat ).
Akksi időn nem fognak optimalizálni, szerintem nem is tudnak. N4-nél is ez volt folyamatosan ott a topicban, "majd a kövi főverzió így meg úgy javít az akksi időn". Hint: semmi nem lett belőle. Persze mindig vannak zsenik, akik full wipe és friss flash után postolják a 4 órás akksi időt, de azok egyáltalán nem relevánsok.
Ami babicsbalu linkelt, na úgy lehet kijelző idő tapasztalatot megosztani. Én kb hónapok óta ezt tekintem egyedül hiteles eredménynek, nem azt, hogy random valaki 1 nap felhasználását belinkeli "húdeszar, húdejó címen".
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Nintendo Switch 2
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elemlámpa, zseblámpa
- HTPC (házimozi PC) topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged