Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
Nagyon jól tudod.
Én ugye feltettem ezt az Ubuntu Touch-ot, és még azt sem mondható, hogy napi használatra alkalmas.
A CM10 alapú fejlesztésnek nem tudom mennyi a valóságtartalma, de az biztos, hogy sikerült a Canonicalnak jó mélyre elásnia.
Jelenleg az UT csak kedvcsinálás, és hype szinten van. Szerény véleményem szerint még az Android 1.5 szintjét sem éri el. Nem tudom ez, hogy lesz októberben release..."Max ubuntut tolok rá majd Más különösebben nem érdekel"
Ez jelenleg illozólikus álom...
-
Keeperv85
nagyúr
Azért, mert az Ubuntu mobile jelen pillanatában teljes egészében a CM10.1-re épül, így feltételezhető, hogy ami ott elérhető, az itt sem okoz majd különösebb gondot. Nyilván való, hogy az első verziók alatt még nem fog minden működni, de mivel minden nap frissítik, így had ne kellejen elmagyarázni, hogy -hacsak nem visszafelé fejlesztenek- mennyi idő átportolni. Szerintem max. egy hónap, de akkor nagyon sokat mondtam. Erősebbnek érzem a két hét megközelítést...
Nem egy új rendszer, nem kell semmit nulláról megalkotni, amiket felsoroltál. Be kell állítani a RIL-t és egyéb még át nem vett kódokat az új felület alá, de lényegében "csak" ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Milyen videókártyát?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Witcher topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest