-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazirezz
tag
válasz
Bobby G. #61965 üzenetére
Nincs lehetőség testreszabni .. csak "kapcsoló" van, h működjön e vagy se.
Akku kijelzésről nem nagyon tudok nyilatkozni, h mennyire pontos .. elég gyorsan merülök (2-2,5 óra kijelző max .. lassan 3 éves akksi) .. szerencsére az utolsó 10-20% is "sokáig kitart" .. nem kapcsol ki egyik pillanatról a másikra a készülék.Szerintem ez is letérdelt volna, ha az MD5 ellenőrzés nincs, és nem szakítja meg a telepítést
Yota 2 nekem is bejön, feltéve ha nem horror áron lehet hozzájutni, ahogy a tesztben anno indult.. . de sajna friss droid nem hiszem, h létezik rá .. ehhez meg már hozzászoktam .. ha váltanék, mert muszáj lenne, szerintem maradnék használt nexus vonalon.. .
fokukac: van 7.1.1.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest