- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
.volkovy. #16 üzenetére
Ha még mindig szöveges írogatós kalandjátékok lennének, ki venné meg a hardvereket félévente, mire épülne a hardveripar, miből élnének a csúcsvasat kihasználó eyecandy játékok készítői?
Senki nem mondta, hogy választani kell a látvány és a tartalom között. Én nem azt mondom, hogy szöveges írogatós izé legyen.
Én azt mondom, hogy a régi játékokból még pölö meg lehetett "tanulni" angolul. A mai vackokat meg direkte úgy tervezik, hogy egy gyépés is elboldoguljon velük.Mesterségesen generálják a fogyasztási igényt a hardverfejlesztők és szoftverfejlesztők. Pistike meg beszopja.
Occam borotvája:
a.) a fejlesztők kemény munkával elérték, hogy Pistike kreativitása, innovációra való igénye eltűnjön, és sekélyes marha legyen
b.) a fejlesztők észrevették, hogy a piac jelenleg az eye candy-t igényli, és a többi jellemző másodlagos/feleslegesNa?
-
Morden24
nagyúr
ha nincs ötlet akkor adjuk el látványosnak
Sajna én pont fordítva látom ezt. Vagyis valahogy így: minek ötlet, ha látványosságként jobban el tudjuk adni?
Tehát a kiadók helyett én a piac fejét "ütném", és nem fogalmaznék olyan diplomatikusan, ahogyan Zsocc teszi itt:
Ki a hibás? A játékosok, a fejlesztők, a kiadók, vagy valami egészen más? Valószínűleg mind egy kicsit és egyik sem igazán.
Én konkrétan odaírnám, hogy a játékosok tehetnek róla, nem 50, nem 75 meg nem 95%-ban, hanem 100%-ban. Miért? Mert nekik kellenek a csecse 50IQ-s zéróinnovációs vackok, a kiadók, stúdiók meg (mivel pénzt akarnak csinálni) kiszolgálják a piacot.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Bár első körben nem terveztem, hogy ezt az írásomat közszemlére teszem a Gamepod hasábjain, de valami hírtelen felindulás mégis arra sarkalt, hogy így tegyek még ha igazából nem is biztos, hogy idevaló.
- Politika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest