Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz .volkovy. #16 üzenetére

Ha még mindig szöveges írogatós kalandjátékok lennének, ki venné meg a hardvereket félévente, mire épülne a hardveripar, miből élnének a csúcsvasat kihasználó eyecandy játékok készítői?

Senki nem mondta, hogy választani kell a látvány és a tartalom között. Én nem azt mondom, hogy szöveges írogatós izé legyen.
    Én azt mondom, hogy a régi játékokból még pölö meg lehetett "tanulni" angolul. A mai vackokat meg direkte úgy tervezik, hogy egy gyépés is elboldoguljon velük.

Mesterségesen generálják a fogyasztási igényt a hardverfejlesztők és szoftverfejlesztők. Pistike meg beszopja.

Occam borotvája:

a.) a fejlesztők kemény munkával elérték, hogy Pistike kreativitása, innovációra való igénye eltűnjön, és sekélyes marha legyen
    b.) a fejlesztők észrevették, hogy a piac jelenleg az eye candy-t igényli, és a többi jellemző másodlagos/felesleges

Na?

• Morden24

nagyúr

válasz Zigur #12 üzenetére

ha nincs ötlet akkor adjuk el látványosnak

Sajna én pont fordítva látom ezt. Vagyis valahogy így: minek ötlet, ha látványosságként jobban el tudjuk adni?

Tehát a kiadók helyett én a piac fejét "ütném", és nem fogalmaznék olyan diplomatikusan, ahogyan Zsocc teszi itt:

Ki a hibás? A játékosok, a fejlesztők, a kiadók, vagy valami egészen más? Valószínűleg mind egy kicsit és egyik sem igazán.

Én konkrétan odaírnám, hogy a játékosok tehetnek róla, nem 50, nem 75 meg nem 95%-ban, hanem 100%-ban. Miért? Mert nekik kellenek a csecse 50IQ-s zéróinnovációs vackok, a kiadók, stúdiók meg (mivel pénzt akarnak csinálni) kiszolgálják a piacot.

Új hozzászólás Aktív témák