- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #15 üzenetére
ha csaj van akkor az, mindegy.. csak már futna a gépen
-
Sirandrish
legenda
válasz
fekeandras #11 üzenetére
téged a játék érdekel vagy a karakterek?
És őszintén...ha mondjuk PitschaAxe lenne a neve és csak a csaj lenne ugyanígy akkor jobban érdekelne?
Ne a nevét nézd a játéknak... -
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
csak lesz én bízok benne
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
fekeandras #11 üzenetére
Ennél már csak az röhejesebb dolog, ahogy a golden axe-t hajigálgatja, mikor is eredetileg egy hatalmas kétkézes, kétfejű fejsze volt (az első részben azt forgatta a törpe ha emlékeim nem csalnak).
-
troller
senior tag
válasz
fekeandras #11 üzenetére
Én régen is a csajt szerettem, neki volt a legjobb varázslata. És persze kinézetre is ő volt a nyerő a játékban.
Anno Amigán rengeteget toltuk a koliban, estére fel is rakom MAME-n nosztalgiázni kicsit.
-
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
akkor van remény rá, hogy lesz
-
CYBERIA
őstag
válasz
Dr. Romano #3 üzenetére
SMS 2 az mi?
-
janeko
őstag
pc-re lesz?
-
Dr. Romano
veterán
Az 100% hogy az eredeti GA hangulathoz köze sem lesz ennek a remake-nek, de szívesen teszek majd vele egy próbát
Anno SMS 2-őt rengeteget nyomultunk haverékkal a Goldennel. Hatalmas játék!
-
Sirandrish
legenda
Akarom! MOST!!!!
-
Na erre kíváncsi vagyok...
Gondolom a PC nem szerepel a tervek köztDe valahogy furcsa érzésem van, nagyon messze lesz ez az eredeti GA-tól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest