Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobal
tag
Nem tudom kinek milyen tapasztalata van, de elég jól meg vannak csinálva a GOG-os játékok windows-os verziói, így én még eddig az összes GOG-os játékot (amivel dolgom volt) probléma nélkül tudtam futtatni Linuxon Wine-al.
-
[CsuCsu]
őstag
A Linux szép és jó, de játszani erősen hipsterségnek tartom.
-
Dilikutya
félisten
Szerintem az eddig megvett játékok, ha Linux támogatást kapnak a GOG-on, akkor nálad is megjelennek. A Steam-en is automatikusan megkaptam az ilyet. A kérdés inkább az, hogyan lehetne megoldani. A Steam-en is csak olyan linuxos van, aminek eleve készült portja, illetve kiemelten a Valve játékok, amiket viszont ők maguk portoltak Linuxra, bár ott nagy könnyebbség, hogy mindegyik Source motorral megy, és alapból támogatott az OpenGl mód.
-
turbulencia8
őstag
Szerintem is Wine alatt sok régi játék fut (az én kedvencem a Sudden Strike 2), szóval ez nem feltétlen para, Inkább maradjon a GOG.com olcsó, pl. a Heroes of Might and Magic 5. részével 10 dollárért nagyon jól szórakoztam. A Steam esetén is erősen korlátos a linuxos játékok száma.
-
djculture
félisten
Eleve a franc se venne meg megint minden programot amit eddig megvettem windows-ra..
-
Mondjuk a közösség elég jól kezeli a dolgot, a népszerűbb cuccokat támogatja a Playonlinux.
-
gery2123
őstag
Ezt szerintem azzal át lehetne hidalni , hogy egy bizonyos platformra lenne megírva. A steam is az Ubuntu 12.04 adta meg mint alap. Mondjuk aki Linuxot használ, az elsődlegesen nem játszani szeretne szerintem.
-
Mister_X
nagyúr
Picit kár. De amúgy csak megoldható a Windowsos játékok futtatása Linux alatt is, pláne az ilyen régieké. Szóval aki nagyon Linuxon akar játszani, az megoldhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest