- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmouse
aktív tag
Szusszanó?
-
tome.jr
addikt
Brutális kinézet. Már csak a teljesítménye kérdéses.
-
Ősember
őstag
akárhonnan nézem, ez egy átgondolatlan tervezés eredménynek tűnik
-
sing1ep1ayer
őstag
...és akkor a Scythe megalkotta az alaplap hűtőt.
-
Sza_Sa
senior tag
Személyes tapasztalat: Vettem ettől a gyártótól egy big shurikent htpc-be. A hűtő bitang jó volt addig míg a gép teteje nem volt felszerelve, a gép indulása után több percig be sem kapcsolt a rajta lévő venti, de terhelve sem forgott többet 500-nál. Majd rá került a tető és be lett rakva a helyére ahol nem a legideálisabb volt a szellőzés. Na itt már megjött a hangja, tíz perc filmnézés után már maxon pörgött a venti ami marha nagy hanggal járt, nem beszélve arról hogy csúcson kellett járatni a 4 db házventit is. Így eladtam, vettem egy h50-et, a radiátort kiraktam a házból, kikötöttem a házventiket, és csend van de mégsem fő meg semmi a házban, mivel a meleg nem reked meg benn.
-
zH.
senior tag
Ha nem lenne vizem bevállalnám. Tesztekre kíváncsi lennék; hogy bír el egy ~130W TDP-s procival.
@Egzee: A képen ott van 2 magas Corsair RAM berakva.
-
Egzee
őstag
úristen de felesleges ez! cm geminII-m volt az is kb ilyen, csak az 2x12cm, de attól sem lehetett ramot cserélni... kerülje el mindenki az ilyeneket minél messzebbről! most egy sima torony alakú hűtőt használok (Arctic C Freezer extreme) és még ez is okoz kellemetlenséget, de ez már belefér.
-
ViZion
félisten
Sztem lassan oldallappal együtt fogják árulni...
respect! -
_Volkovy_
nagyúr
öö. juj.
na ehhez illik levenni az oldallapot
-
AdamSnk
csendes tag
Nekem rögtön a 15 pengét tartalmazó Gill3tt3 borotva ugrott be.
1. A következő változatba teszek alsó ventilátort is...
2. Aztán majd elforgatják 90 fokkal...
3. Aztán rájönnek, hogy van már hasonló hűtő, de ezen már több a venti akkor legyen a neve Mugen 4... -
Day 'n' Nite
tag
Ez teszik, bár szerintem kiszakad az alaplap közepe, ha álló házba teszi az ember
-
Erdei88
veterán
Brutális. Ez az procit, lapot, ramot lehűti, nekem tetszik. Viszont az ára nem
-
KisTopi95
aktív tag
Állat ez a hűtő. Bár nem kéne
Akkor már ha ilyen nagy akk cm V széria azt cső, vagy valami noctua.
-
EkSYS
senior tag
szvsz leht holgy olcsóbb ha leszeded a gép oldalát és odateszel egy 2500HUF-os teszkós aztali ventit
-
válasz
TESCO-Zsömle #31 üzenetére
A legtöbb procihoz tökéletesen elég a gyári hűtő, csak győzdd hallgatni
Nem hiszem, hogy ez a négy darab légkavaró olyan marhanagy csendben tenné a dolgát, bár ehhez ki kéne próbálni. Ettől függetlenül egy ilyen hűtőre jobban illene egy húszcentis venti, mert ez ebben a formában csak feleslegesen bonyolítja az egészet.
Nem, ez nem vicc, mint ahogy a víz-, szárazjég-, és folyékony nitrogén-hűtés sem az.
Azért mutass már olyat, hogy valaki az utóbbi kettő valamelyikével hűti az otthoni gépét (magyarul otthonra az is a vicc kategória)...
-
rup1u5
nagyúr
Jó vétel volt az Ininity (mugen)! Kb 4 éve vettem, még az s939-es X2-höz és a tuningolt Q9550 sem jelent neki gondot.
-
- = Zk = -
félisten
szép vagy koma, de kicsit elvont a tervezésed.
részemről kimarad -
TESCO-Zsömle
titán
Várjuk ki, hogy teljesít...
patex1983: A nem ez volt. Az a hűtő az egész lapot betakarta.
fricz19: D14 élből elveri a Megahalems-t. Egyébként az vesz ilyet, aki tuningolni akar, és pont ezért.
N€T0X|N: 2 - Nem kell. A legtöbb procihoz tökéletesen elég a gyári hűtő, csak győzdd hallgatni. 3 - Nem, ez nem vicc, mint ahogy a víz-, szárazjég-, és folyékony nitrogén-hűtés sem az.
Findzs: Ezzel azért vitába szállnék. Egy frankó vízhűtésben max a blokk és a radi jönne ki ennyiből.
bokapeter: Bár olyan olcsó lenne a víz. Amúgy kapásból mondhatnék neked 2-3 olyan hűtőt, ami magasabb ennél, és mégis belefér a házba.
-
Surfym@n
senior tag
Az ilyen dolgokat akkor kell venni, mikor a színesfémek tőzsdei ára mélyponton van, hisz ha majd elavulttá válik a konfig, akkor lehet hogy a magas piaci ár megment a bukástól...
ennek megvásárlásakor tehát előny, ha a tulaj már ért a tőzsdéhez.
tehát kockabrókereknek kötelező darab!
én most nem veszek, mert magas a réz és az alumínium ára
-
kenwood3
addikt
Azta ..va de durva , bár nem kellene
Hatalmas és mellette a plexi oldalas házamba még ronda is lenne -
superecneB
őstag
Szerintem sem sokat. Kétlem hogy lineáris kapcsolat lenne a méret és a hűtési teljesítmény között bár a hőkapacitása lehet nagyobb, szerintem a hőelvezetés a szűk keresztmetszet. Hiába van rajta 1 tonna alu ha nem tudja olyan gyorsan elvezetni a prociról hogy az ne melegedjen túl (nyilván most egy extrém esetről beszélek). De javítsatok ki ha tévednék!!
-
jerry311
nagyúr
Musthave!!!
-
patex1983
őstag
volt már erről a hűtőről hír korábban, igaz akkor még csak koncepció volt...de tényleg megcsinálták...
értelme viszont 0 -
kiváncsi lennék kivesz ilyet és miért?
Megahalems nincs jobb
igaz most felment az ára -
yakuza.tora
addikt
Aranyos!
Engem már akkor hülyének néztek, amikor megvettem az Orochit, úgyhogy nem erre fogok váltani... -
bugizozi
őstag
kíváncsi lennék hogy pl egy Mugen 2-höz képest mennyivel tud jobban hűteni... szvsz max pár fokot hozhat, szal ár/érték arányban ez nem igazán nyerő...
-
1. Mi a szarnak 4db 10 centis venti... marhaság. Tegyenek rá egy 20-ast!
2. Ha bizonyos procikhoz tényleg kell ekkora batár állat hűtő, akkor igencsak rossz irányba halad a fejlődés...
3. A fenti kettő tükrében tehát: remélem ez csak valami vicc. -
Findzs
addikt
hát ez a hűtő már feleslegesen nagy és drága
ennyiért már frankó vízhűtés van
nekem is volt korábban 125w -os procim amit még húztam is és a gyári hőcsöves hűtő +jó házszellőztetés elég volt neki
akkor ezt mire szánják? hegesztőtrafóra ? -
Zerdal
tag
Ez nagyon beteg.
Mondjuk a 4 db 10 centis ventilátort én kicserélném 1db 20 centisre!
-
bokapeter
tag
Na ez az a hűtő, ami semmire sem jó. Árban ott lesz mint egy vizes, viszont cserébe nem ad nagyobb teljesítmény és hangosabb. Egyetlen előnye, hogy házat azt nem kell venni a gépünknek, hisz a hűtő úgy sem fér bele.
-
Sza_Sa
senior tag
Ez nem betegség, ez bohóckodás. Felesleges ekkora hűtőt ráaggatni a procira ha a ház nem jól szellzőztethető. És sajnos a házak javarésze nem olyan, de ha mégis, ott szintén több venti dolgozik mint kellene, és ez a végén hatalmas zajjal fog járni. Summa summarum: aki ennyire komolyan gondolja az vegyen vizet a procira, már vannak elég jó hatásfokú zárt rendszerek amit csak rá kell akasztani.
-
Milka 78
nagyúr
Megalomániás,beteg állatok!
Pusztulat nagy!
-
superecneB
őstag
Mi értelme van a 4db 10cm es ventinek ezt nem értem... Ha már lúd, legyen kövér, rakjanak rá egy nagyot...
Vajon ezért az árért nem jobb megoldás bevizezni? (Sokkal több hely maradna és halkabb lenne nem?)
-
grafmókus
tag
válasz
macilaci78 #6 üzenetére
Méretei: 210mm széles, 210mm hosszú, 160mm magas
EkSYS: Szerintem pont ki tudod venni alóla a vga-t.
-
EkSYS
senior tag
ahogy látom még a videókártyát is betakarja. Ha kártyacsere van akkor először le kell vennem procihűtőt?
-
Boxi88
őstag
Ezt már biztos, hogy csak fekvő házba raknám! Függőleges helyzetben lévő alaplapot kiszedi a helyéről...
-
mghltm
addikt
allatok, akik betegek
-
grafmókus
tag
Az már egyszer biztos, hogy hatalmas, de kérdés, hogy mafrancnak kell ekkora ?
-
V!ck
senior tag
Beteg állatok
-
pschio
őstag
beteg
-
Angel1981
veterán
Állatok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Másfél kilogramm, négy ventilátor és brutális méretek jellemzik a gyártó új csúcsmodelljét.
- Garanciális Corsair Sursa RM750 750W 80 PLUS Gold (CP-9020231)
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- Corsair Hydro X series XD5 white bontatlan
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest