Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Billentyűzet gondom van
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bli92
tag
Üdv.
Rég jártam már itt. Nem tudom ti tapasztaltátok e, de nekem kicsit nagyon kevés a memória. Tehát mondjuk megy az opera, meg az S2P lejátszó, és akkor már nem nagyon akarja működtetni a smartWatch alkalmazásomat, azaz megy, csak mindig leállítja. Nagyon zavaró, mert konkrétan ezért ezt a készüléket vettem a DUAL-SIM kategóriába, mert Winmobillal megy az SE órám, de így elég kényelmetlen. Bár most kipróbáltam egy módszert, amivel úgy tűnik, hogy még mindig él a kapcsolat és már vagy fél napja párosítottam, de a memória akkor is gyenge. Megnyitom pl a hasznaltauto.hu-t és minden mást leállít az operán kívül. Még ezt a szépséges időjárásos kezelőfelületet is. Meg van mikor elgondolkodik.. Szerintetek van megoldás? Azon kívül, hogy ne nézegessek használt autókat
Bár én sok "beépített" cucc helyett mást használok. Tudtok egy jó képnézegetőt? Teljes képernyős, elforgatott képpel? Mert a gyárin nem találtam a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest