- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Egér probléma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Most adtam el a Q6600-at, aminek az alapja szintén 3 éves volt (Core 2 Duo volt benne először), és pont azért venném ezt is most legalább 3 évre. Később lehet beletenni új VGA-t, erősebb procit, stb.
Most csak az alaplapról beszélek, ha nem esett volna le.
De most egyszerre többet kell megvenni, mert ugye generációváltás van. Később jöhetnek az upgrade-ek.
Egy VGA-t nem is lehet 5 évig használni.
-
Vistaboy
veterán
válasz
audi100td #67 üzenetére
Bakker...
Nekem nem kell most azonnal SATA3, nem értitek meg? De mivel én ezt az alaplapot legalább 3, de inkább 5 évre tervezem venni, addigra lehet hogy jó lenne egy-két ilyen csati, hiszen ki tudja, milyen perifériák jönnek addig ki, amik kihasználnák.
Pusztán egy észrevételt közöltem, nem értem miért esik mindjárt mindenki a fejemnek.
Csak arról van szó, hogy furcsállottam hogy az i7 alá tervezett alaplapon nincsenek rajta az újítások, míg az olcsóbb i5-én már rajta lesz.
De ez csak ennyi volt, egy megjegyzés.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Komplikato #62 üzenetére
Ja, csak idegesítő egy picit, hogy vesz az ember egy Core i7-es konfigot X58-as lappal egy vagyonért - amit ugye nem cserél le egy év múlva -, de alighogy megveszi, máris kijön az újabb, amin van olyasmi, aminek ő is hasznát vette volna - gondolok itt a SATA3-ra.
Jó, nem halok bele, ha nem lesz mindjárt ilyen HDD-m, de azért egy pár évig nem lesz változtatva a konfig, addigra lehet hogy értelmet is nyerne ha lenne rajta ilyen.
-
Vistaboy
veterán
Na most akkor hogyan is van ez? Az i7 lesz a csúcsproci, vagy az i5???
Mert nekem nagyon nem világos, hogy ezeket az új ficsőröket miért nem a drága, full-extrás X58-as alaplapra integrálták rá? Jobb alaplapot csinálnak az i5-nek, mint az i7-nek... fene se érti...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged