Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Most adtam el a Q6600-at, aminek az alapja szintén 3 éves volt (Core 2 Duo volt benne először), és pont azért venném ezt is most legalább 3 évre. Később lehet beletenni új VGA-t, erősebb procit, stb.
Most csak az alaplapról beszélek, ha nem esett volna le.
De most egyszerre többet kell megvenni, mert ugye generációváltás van. Később jöhetnek az upgrade-ek.
Egy VGA-t nem is lehet 5 évig használni.
-
Vistaboy
veterán
válasz
audi100td #67 üzenetére
Bakker...
Nekem nem kell most azonnal SATA3, nem értitek meg? De mivel én ezt az alaplapot legalább 3, de inkább 5 évre tervezem venni, addigra lehet hogy jó lenne egy-két ilyen csati, hiszen ki tudja, milyen perifériák jönnek addig ki, amik kihasználnák.
Pusztán egy észrevételt közöltem, nem értem miért esik mindjárt mindenki a fejemnek.
Csak arról van szó, hogy furcsállottam hogy az i7 alá tervezett alaplapon nincsenek rajta az újítások, míg az olcsóbb i5-én már rajta lesz.
De ez csak ennyi volt, egy megjegyzés.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Komplikato #62 üzenetére
Ja, csak idegesítő egy picit, hogy vesz az ember egy Core i7-es konfigot X58-as lappal egy vagyonért - amit ugye nem cserél le egy év múlva -, de alighogy megveszi, máris kijön az újabb, amin van olyasmi, aminek ő is hasznát vette volna - gondolok itt a SATA3-ra.
Jó, nem halok bele, ha nem lesz mindjárt ilyen HDD-m, de azért egy pár évig nem lesz változtatva a konfig, addigra lehet hogy értelmet is nyerne ha lenne rajta ilyen.
-
Vistaboy
veterán
Na most akkor hogyan is van ez? Az i7 lesz a csúcsproci, vagy az i5???
Mert nekem nagyon nem világos, hogy ezeket az új ficsőröket miért nem a drága, full-extrás X58-as alaplapra integrálták rá? Jobb alaplapot csinálnak az i5-nek, mint az i7-nek... fene se érti...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged