- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz audi100td #70 üzenetére
Jó, semmi probléma, csak egy picit kioktatónak tűnt a hozzászólásod.
Pardon.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Most adtam el a Q6600-at, aminek az alapja szintén 3 éves volt (Core 2 Duo volt benne először), és pont azért venném ezt is most legalább 3 évre. Később lehet beletenni új VGA-t, erősebb procit, stb.
Most csak az alaplapról beszélek, ha nem esett volna le. De most egyszerre többet kell megvenni, mert ugye generációváltás van. Később jöhetnek az upgrade-ek.
Egy VGA-t nem is lehet 5 évig használni.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz audi100td #67 üzenetére
Bakker...
Nekem nem kell most azonnal SATA3, nem értitek meg? De mivel én ezt az alaplapot legalább 3, de inkább 5 évre tervezem venni, addigra lehet hogy jó lenne egy-két ilyen csati, hiszen ki tudja, milyen perifériák jönnek addig ki, amik kihasználnák.
Pusztán egy észrevételt közöltem, nem értem miért esik mindjárt mindenki a fejemnek. Csak arról van szó, hogy furcsállottam hogy az i7 alá tervezett alaplapon nincsenek rajta az újítások, míg az olcsóbb i5-én már rajta lesz.
De ez csak ennyi volt, egy megjegyzés.
-
Vistaboy
veterán
válasz SpangLee* #64 üzenetére
Ki sír?
Pusztán csak örültem volna, ha már egyszer csúcskategóriás alaplapot veszek, akkor legyen rajta minden új dolog.
De mint mondtam, nem halok bele. Csak furcsállom.
-
Vistaboy
veterán
válasz Komplikato #62 üzenetére
Ja, csak idegesítő egy picit, hogy vesz az ember egy Core i7-es konfigot X58-as lappal egy vagyonért - amit ugye nem cserél le egy év múlva -, de alighogy megveszi, máris kijön az újabb, amin van olyasmi, aminek ő is hasznát vette volna - gondolok itt a SATA3-ra.
Jó, nem halok bele, ha nem lesz mindjárt ilyen HDD-m, de azért egy pár évig nem lesz változtatva a konfig, addigra lehet hogy értelmet is nyerne ha lenne rajta ilyen.
-
Vistaboy
veterán
Na most akkor hogyan is van ez? Az i7 lesz a csúcsproci, vagy az i5???
Mert nekem nagyon nem világos, hogy ezeket az új ficsőröket miért nem a drága, full-extrás X58-as alaplapra integrálták rá? Jobb alaplapot csinálnak az i5-nek, mint az i7-nek... fene se érti...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okos Otthon / Smart Home
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: A porszívó, ami elrakja a zoknidat
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest