Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
Tenni vagy nem tenni? Az itt a kérdés. "Akkor nemesb-e a lélek, ha tűri balsorsa összes nyűgét s nyilait..."
Kedves nemes lélekre vágyó urak, itt még fegyvert se kell ragadni, csak követni az "öreglány" (Bagdy prof.) néhány bölcs tanácsát, kipróbálni pár hasznos trükkjét. Mindezt tudományos alapokon nyugodva.Egérke Szerencsés vagy, hogy így alakultál.
[ Szerkesztve ]
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
moonlight115
őstag
Nem elég megnézni, csinálni kell. Legalább kipróbálni. Én jó sok előadást végignéztem, Popper Pétertől (örök kedvencem) pl. Csernusig, amikre azt mondtam: jé, de érdekes, nahát, ez de jó...! És kész. De ettől még nem változik semmi. Csak ha cselekszik az ember. Ha nem tesz egy lépést se, akkor ugyanott marad, ahol volt.
Szerintem ez nem off, mert a stresszkezelés, indulatok, agresszió, lelki megküzdés mind szorosan összetartozik. Ha csak egy picit is jobb lesz ettől Gerinek vagy bárkinek, akkor már nem írogattunk hiába.Jó a linkelt videód.
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
moonlight115
őstag
Nem kell ölelkezni Hallottál már az ún. könyvtárkísérletről? Az előbb linkelt előadás 44:44-től erről szól.
thesound Egyébként azért szeretem, mert minden kijelentését tudományos kutatásokkal támasztja alá, szóval lehet tőle sokat tanulni, nem egy lila gőzös, levegőbebeszélő blabla az egész.
-
moonlight115
őstag
Persze, hogy azt kell tenni, ami szerintünk helyes. Nem kerülni a stresszt (mintha lehetne!), hanem megtanulni kezelni. Egyébként is, ki akarja egy földigiliszta eseménytelen életét élni...
Kacagj, kocogj, lazíts, érints és segíts másokon. Nagyjából ennyi a titok, persze dióhéjban. Szóval lélekbúvárkodás helyett cselekedni. Minden egyes napon, kivétel nélkül. Mióta így élek, megtaláltam a lelki békém. Nem nagyon tudnak kihozni a sodromból. Ajánlom Dr. Bagdy Emőke előadásait, én rengeteget tanultam tőle. Persze nem elég csak meghallgatni, ki kell próbálni, amiket tanácsol. Nincs vesztenivaló...[link]"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
moonlight115
őstag
Az emberek nem azt mondják, amit hallani szeretnénk. Nem azt teszik, amit (szerintünk) kéne. Erről szól az élet. Ha ezt felfogtuk, akkor nem fogunk minden egyes alkalommal meglepődni, hanem lehet továbbhaladni...Szerintem ez a lényeg.
-
moonlight115
őstag
válasz Geri Bátyó #1 üzenetére
Nézd a jó oldalát: nagy szerencséd, hogy ilyen nagymamád volt. Rosszabbul is járhattál volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest