Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
G. Dealer
tag
Örülök a tesztnek!
Kár hogy a traveler 915 nem annyira kényelemes, pedig egy irodába egy jó designú notebook mellett látványos cucc. Én ergo 720at használok napi 8-10 órában és elég kényelmes kis állat. Egy elemmel 2 hónapig is simán elvan.
[ Szerkesztve ]
-
galyika
csendes tag
Nekem ilyen 915-öm van fél éve, szerintem nagyon jó, mondjuk 8 ezret én se adnék érte. Az apróhirdetések között találtam 3-ért
Pont az előttem szóló G.Dealer kollégától vettem![ Szerkesztve ]
ide most írjak valamit?
-
A P330 nagyon bejön. Nem hosszú távú munkára való, de beülni vele egy kávézóba, vagy pár napos utazás során ideális lehet. Régóta keresek megfelelő csévélős egeret, ez megfogott
Egy hiba: "Formájuk alapján két csoportra szoktuk osztani a kisméretű egereket. Az elsőbe – számunkra kedvesebbe – "
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Én kb. 5 éve használom az asztali gépemnél a Genius NtScroll+MiniTraveller-t, ami szintén laptop egér. Nekem baromira bejön de már látom a cikkből az utódot
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
zetecR
addikt
Én Logitech V450 Nanot használok irtó pici adóval (nem kell sohasem kihúzni) és két elemmel több mint egy évig bírja
Érdemes őt is megnézni, ha minőségről és designról beszélünk. -
Skizz
addikt
Volt nekem Genius Netscrollom, szerettem, de hamar meghalt. Szerintem olyan "semmilyenek" a Genius egerek. Már úgyértve, hogy semmiben sem emelkednek ki a vetélytársak közül, mégis elég drágán adják őket. Mindenesetre az "új" Ergo ránézésre jó cuccnak tűnik. De marad a G5.
-
nagyúr
wireless notis egerekbe én ma már építenék be lézerpointert. a 915ösben egész jól mutatna szvsz.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Solten
őstag
"antibakteriális felület".. na ez qrvajo... Traveler 915: volt anno birtokomban egy hasonlo formaju A4 tech, huzamosabb ideju hasznalatra rendkivul kenyelmetlen (kerdezze ki mendenki kezeloorvosat, gyogyszereszet... )
Saor Alba
-
GeniusHU
aktív tag
ű
A Bluetooth verzióban (ami meg csak ezüst színben van) van laser pointer.
Kitalálták a gondolatod már...némi termékinfó a pointeres verzióról
Csak ez nincs Magyarországon forgalomban.
[ Szerkesztve ]
www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
TheDragon007
senior tag
válasz Alchemist #11 üzenetére
Nekem nem volt a notiban BT, ezért vettem egy körömnyi usbs bt adaptert meg egy radtech bt600at - jah ez szintén lézeres és köszöni, jól van illetve, ha mivel így bt adapterem már lett a notiban, nemsokára megleptem magam egy bt sztereó fülessel is
mod: Nekem is tetszik az ergo 720 formája, de a kis laposak is bejönnek
[ Szerkesztve ]
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
kariad
senior tag
Hát igen én sem bírnám ki hosszú távon egér nélkül.......
-
raskolnikoff
őstag
Mintha délután "rágcsálók"-at olvastam volna
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
footy
addikt
Ezeknek az egereknek tényleg van létjogosultsága?
Ez a méret számomra elég problémás pedig nincs az a lapát kezem, de mikor ekkora egereket kell használni inkább a touchpad.Valahogy nem látom azt a helyzetet amikor nem férne el a notitáskába egy normál méretű egér.
-
hemaka
nagyúr
Amikor megvettem az első notimat 2éve én is gondolkoztam egy kifejezetten notebook egérre, de hamar le is tettem róla, mert valahogy nem állt kézre egyiksem, pedig nincs nagy kezem nem értem miért...
Így inkább vettem egy normál méretű 'madzagos' Razert, ami azóta is hűséges szolga.
Persze aki a notit nem használja sokat, de utálja a tapipadot, annak lehet bőven jó egy notebook-egér is pl. netezni biztosan kényelmesebb, mint a tácspaddal.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Mans20
addikt
Nekem van egy ergo 525 öm és nagy hulladék az egész,sokan írták már hogy nekik billegett,hát nekem is,úgy nyöszörög mint a nagyanyám,senkinek se ajánlom,meg szerintem a többit se,max a genius hangfalakat.
-
nagyúr
egy pillanatig sem gondoltam, hogy újdonság lenne a lézerpointer notis egerekhez, a konkurencia ezeréves termékeiben is láttam már beépítve, csak feltűnt a hiánya. pláne, amikor pár hónapja ilyet kerestem...
de amit linkeltél a kifejezetten jól néz ki, esélyes egy rendelés külföldről. =)
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nyunyu
félisten
senkinek se ajánlom,meg szerintem a többit se,max a genius hangfalakat.
Anyam Genius SP-E200 hangfalat minden hasznalat utan ki kell huzni a konnektorbol, mert hiaba kapcsolod ki, nem lehet aludni a tapjanak a bugasatol...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nagyúr
A számítógéppel 2,4 GHz-es rádiójelekkel kommunikál, ami nagyobb hatótávolságot sejtet, mint az Ergo 720 27 MHz-es rendszere.
Ez miért van így?Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Timyyy
őstag
Más szerint is rondák, vagy a hiba az én készülékemben van?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Virág et.
senior tag
Hát bennem az Ergo eléggé a Logitech egerek formáját idézi, a Traveller 915 meg a régi Mouseman Travellert...
Kicsit kreatívabbak is lehetnének :/ -
Virág et.
senior tag
válasz G. Dealer #38 üzenetére
Ezt ugye Te se gondolod komolyan?
Érdekes módon a Genius, A4tech,...stb. valahogy mindig a "nagyok" után pár hónappal után jön rá az ideális formára és színvilágra.Mondjuk a nagyoknál meg az árképzés bicskanyitogató sokszor, szóval 1-1.
Szerk: bocs, korábban nem néztem meg az adataidat, így csak most vettem észre, hogy Veled felesleges beszélgetnem erről
[ Szerkesztve ]
-
szuper-t
őstag
jó egerecske de egy a4tech fx710 es alaknak jobban örülnék
az kényelmesebb -
kayman
senior tag
válasz Virág et. #40 üzenetére
Betaláltad az arcot?
Ezek az egerek nem újak már, 1- éve már piacon vannak.
Az ergo 720 átneveződés után lett ezen a néven. Előtte Ergo 3000nek hívták, bár az optikai volt. De Ergo 3000ként már fut szerintem 3-4 éve a forma. Szóval azért ez sem mai forma.HyperTransport az úr!
-
Robixxx
csendes tag
Jó egerek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest