- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
Na 1 hónap után behalt a tesztben szereplő kártya, nem ad képet egyáltalán, de betölt a Win.
-
Sundesz
addikt
Tiszteletben tartom a véleményed, de:
Nem azt írtam, hogy egy árban vannak, hanem hasonló. Én konkrétan a Sapphire kártyáját teszteltem, amit megkaptam annyiért, amennyibe egy 750 Ti került. 3 hete - amikor vásárlás előtt álltam - viszont az árak is másak voltak, 40 alatt nemigen volt 750 Ti. A cikk meg 2 hete született.
Konzolportokkal játszunk, ami miatt nem kell évente duplázni a VGA-k teljesítményét a gyártóknak, mert 3-4 éves kártya is jól elboldogul ma. Hol az ellentmondás?
1% különbséget legyen jó indulattal a két driver között a HD 5850 esetében. Sajnos számomra bebizonyosodott már, hogy az újabb driverekkel nem mindig jár jól egy sok éves VGA. Ráadásul a 13.1 nem mondható réginek, volt idejük reszelni 2009 óta a HD 5850-en. De aláírom, hogy egy verzióval kellene tesztelni.
Majd ha végére érsz a cikknek, akkor láthatod, hogy dicsérem a Maxwell-t. Szó sincs elfogultságról.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest