- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevembalint
csendes tag
Sziasztok. Cserélném a mostani 2gb 800mhzes ramjaimat 2x2gb-ra. Két lehetőségem van. az egyik: Geil Evo 4GB 800MHz 2x2gb 800mhz 4-4-4-12
a másik: Geil ultra GX24GB8500C5UDC 2GB 1066mhz
Az a gondom hogy nem tudom, mennyire passzolnak az alaplapomhoz: asus p5b premium. Örülnék ha tudnátok segíteni. -
csirkés11
tag
hoz, bocsi az elírásért
-
csirkés11
tag
jah, annyit sem, elég neki 1.87 volt is 1066-hot 5-5-5-15 időzítéshez
[link] -
csirkés11
tag
Nekem is ilyen ramjaim vannak, egyből kettőt vettem még anno, idáig 800-on mentek 4-4-4-12-be, mától 1066-on 5-5-5-15-be 1.92 voltal, ez bőven gyári értékek altt van azért, nagyon jó kis ramok
-
Black Dragon
addikt
Szép kis eredmény
Bár szerintem is valami kamu, mármint az Everestnél
-
Játékos
addikt
válasz
Johnny Cage #112 üzenetére
Ne kérdezd, én csak mérettem at Everesttel. Elszállva nem vagyok tőle, de meg vagyok elégedve összességében a cuccal...
-
Játékos
addikt
válasz
BobChemistry #110 üzenetére
Speedfan se. Asus P5B alaplap. Lehet, hogy a lap nem képes rá?
-
Játékos
addikt
válasz
BobChemistry #108 üzenetére
Manuálisan adtam neki, de igazából nem tudtam ellenőrizni, mert az Everest nem mutatja!
-
Játékos
addikt
válasz
BobChemistry #106 üzenetére
2V, de hiába adok neki többet 1040-en már szarakszik...
-
BobChemistry
őstag
ez néhány paraméterben jobb, mint az én eredményem
CPU 3.2 GHz, RAM 960 MHzés ez mekkora feszen van?
-
Játékos
addikt
válasz
BobChemistry #100 üzenetére
Ennyi, és nem több...
-
BobChemistry
őstag
válasz
Johnny Cage #103 üzenetére
ja igen, alapból 2,2 V kellene neki adni, ugye?
ennek is 1,9-2,3 V között lehet adni
íme -
Johnny Cage
addikt
válasz
BobChemistry #102 üzenetére
Igen. De ez a 2V akkor is nagy szó, a micron chip-es A-Data-m sem ment ilyen jól.
-
BobChemistry
őstag
válasz
Johnny Cage #101 üzenetére
de Neked 1066-os KIT-ed van, nem?
-
Johnny Cage
addikt
Nekem most 1150-et megy 5-5-5-15-ös időzítéssel mindössze 2.0V-on.
Most tesztelem.
-
Játékos
addikt
válasz
BobChemistry #96 üzenetére
Ne bíztass túl sokat, mert nem akarom megölni...
Este megnézem, bár inkább csak kíváncsi vagyok, egyébként nem fogom állandóan hajtani, mert féltem a cuccost... -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Én is Geil Ultra tulaj vagyok, felkeltettétek az érdeklődésemet. Ha hazamegyek, én is adok neki rendesen, mert jelenleg alapfeszen 5-5-5-18-on megy 933 MHz-n hiba nélkül. Ha ezt a sebességet tartja, 4-4-4-12-n, akkor nagyon elégedett leszek vele!
Majd este megírom, hátha kíváncsi rá valaki...
Ha a fesztauto-n hagyom, akkor 1,8V-ot ad neki a lap? -
Solten
őstag
válasz
Johnny Cage #92 üzenetére
(érdekes, mert elvileg a legjobban tuningolható ramok micron chipesek..)
-
Johnny Cage
addikt
Én egy micron chip-es A-Data-t dobtam ki (tönkrement), de a jelenlegi Geil Ultra-m valamivel jobban megy: 1.8V-on viszi az 1000-est 5-5-5-15-el. Eddig 1150-ig próbálkoztam vele szintén ugyanezzel az időzítéssel, még stabilan ment. Egy P965 chipset-es alaplapban ez nem rossz eredmény.
-
Levi's
tag
oké köszi.
-
Levi's
tag
Hello
Én is ilyen ram megvételét tervezem az elkövetkező két hónapban és azt szeretném kérdezni hogy nem melegszenek e jobban mint a corsair xms2-k. -
Aprósólyom
addikt
Ebből látszódik, hogy sajnos nem fektetnek eléggé nagy hangsúlyt a memória fejlesztésére. a DDR2 és a DDR3 sem hozott pc vonalon nagy előrelépést. Bezzeg VGA-k már régen sok-sok Gbyte-os sávszélességgel rendelkeznek. Szánalom.. És még ezért panaszkodik a samsung, hogy túl olcsón válnak meg a memóriáktól...
-
törölt tag
Jó teszt lett
...ár/teljesítmény arányokat tekintve még nagyon korai lenne a DDR2 "haláláról" beszélni . Főleg ,hogy vannak nagyon jó tuning márkák is alap 1100-1200Mhz-eken igen jó időzítésekkel. Lassan pedig cukorka áron mérik őket. Pl: A legolcsóbb beszerezhető DDR3-ad modul áráért már nagyon jó DDR2-es modult kapni amely több mint valószinű ,hogy sebességben jobb is lesz.
A DDR3 akkor lesz sztem jó vétel amikor az 1600Mhz + -os modulok árai már megütik azt a szintet ,hogy érdemes legyen rajta elgondolkoni. Esetleg ,ha már nem lesz mibe rakni a DDR2-t -
Chaser
legenda
Az én Geil-eim is 2006. 27. hetiek
900mhz@cl4-et 2V-on viszik
Tovább nem néztem.
-
Ősember
őstag
ha csak érdekesség képpen került bele, akkor miért irtad a tesztben, hogy "így nem teljesen pontos, de van egy összehasonlítási alap... "
franko dolog, hogy kivesézzük a hozzászolásokban mik a hibák, mire kell odafigyelni, de talán ezt potolhatnád a cikkedben is, nem?
egyébként nem értem mire célzol a 67-es hsz-el? -
Ősember
őstag
azért kap több pontot, mert erösebb a proci
ugy látom nem fogom tudni megmagyarázni, hogy mi a felállás... intel gép alá van egy chipset, ami jo ddr2-re és ddr3-ra. ehhez ugyan olyan procit tudnál tenni, tehát normálisan össze tudnád hasonlitani.
"mindenki vonja le a következtetést "- pont ez a baj. ebböl csak rossz következtetést lehet levonni -
Ősember
őstag
de azért tisztában vagy vele, hogy a teszt abszolut semmit sem mond?
amd-s rendszereken mindig sokka ltöbb pontot kapsz everestben. ez igy félretájékoztatás...
nem azt mondom, lang lebe ddr zwei, na de akkor sem öszehasonlotási alap.
mod: viszont arra nagyon is jo a teszt, hogy a geil ultra tulajoknak felpumpáld az egoját
-
Telefunen
őstag
-
Speed®
titán
Így már emészthetőbb..
De azért a Corsair se semmi..DDR3 2V fesszel..pont a lényeg veszik el. A nagyobb integritás nagyobb kapacitást hoz, de jó lenne ha a feszek is csökkennének. Igaz, a kezdeti JEDEC féle CL20as 1.5Vos ajánlástól már az Aeneon is messze jár..szóval fejlődik a dolog szép lassan. -
Speed®
titán
"Az Aeneon mondjuk rohangál 1000/Cl6-ban." És akkor már tuning?
A GSkilljeim 1200/CL5öt is mennek, 1000/4-4-4-8at 2.1Von simán hozzák.
1800/CL8as DDR3ra is felesleges lenne cserélni. Azt várom a DDR3maktól, hogy 1600/CL6on normális fesszel menjenek a 2GBos modulok. Akkor lenne értelme. -
Speed®
titán
"a bemutatott "hármasok" pedig komoly tuning-ramok."
1333/CL8 tuning? Wuhahaha1600/CL6nál kezdődik a tuning.
Ennek az összehasonlításnak semmi értelme egyébként.
Más memóriavezérlő, más proci, más mérőprogiverzió, estébé.
Ennek akkor lenne értelme, ha egy hybrid DDR2/3 lapban méricskélnél.
Bár az se tökéletes, mert általában macera van ezekkel az öszvér megoldásokkal.Ami biztos, az az, hogy a DDR2 árak padlón vannak és aki tud vegyen 2-4x2 gigát ízlésének megfelelően. MHz és késleltetések szinte semmit nem számítanak valós felhasználásban. More and more gigabyte. Ennyi.
Részemről amint tudok, beújítok 4x2GBot. Aztán jöhet a Vista/Win7. -
Solten
őstag
Annyit tudok neked mondani hogy játék esetén teljesen mind1 hogy 800 4-4-4-12 vagy 900 4-4-4-12-vel megy a RAM. Max 1 fps különbség...
Viszont kellemesen meglepett hogy óra használat után is csak langyos volt (2,1V), és 2.3V-on sem tűzforró, nyugodtan meglehet érinteni égési sérülés nélkül
-
törölt tag
nekem is volt erre kacsintgatás de aztán kb ennyibe került a kingmax 1066-os is és annak sem kell több fesz hogy menjen 1066-on, azóta is annyin megy minden gond nélkül, az sem egy vagyon és amennyire magamnak kimértem nekem jobb értékeket lehetett hozni 1066 cl5 ben mint 900 cl4ben. attól még jó cikk
-
Rico33
aktív tag
Remek cikk egy remek memoról.
Grat!
Geil Ultrát birtoklok én is, bár az első pár egyik darabja eltávozott az örök bitmezőkre (no tuning, csak úgy kimúlt) szvsz ár-érték arányban kiváló termék. -
_Orbi_
aktív tag
Sajnálom énis... Bár inkább az AGP-t sajnálom, hogy áldozatául esett az videókártyák energiaéhségének.
Azért ha egy P4 extreme editiont (telekondisat) megrángatok 4 GHz-ig vagy feljebb, akkor azért annak már elfogadható teljesítménye van még manapság is. Csak nemtudok olyat szerezni -
_Scythe_
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon jó a cikk, és kösz érte. Nekem is ilyen ramjaim vannak, és én is elégedett vagyok velük. Nekem most _szinkronban_ megy a procival (C2D E6420 2.14GHz @ 3.21GHz FSB:400MHz RAM:400MHz (effektiv 800) CL4-4-4-12 2.1V) és láttam, hogy a ramok nálad 2.2V-al mennek 930-at.
A kérdésem az lenne, hogy szerinted/szerintetek érdemes-e (nem károsítja-e) a feszt. felemelni 2.2-re és úgy járatni 930-on állandóan (merthogy nekem szinte mindig be van kapcsolva) és hogy egyáltalán a gyakorlatban nyerek-e vele valamit? Arra gondolok, hogy így már nem lennének szinkronban, és lehet hogy amennyit a nagyobb átvitellel nyerek, az aszinkron mód miatt el is veszne.A Kingmaxokkal nekem is gondjaim voltak, nem indultak el, ha egynél több volt benne, sem dualban sem sehogy.
-
_Orbi_
aktív tag
-
fv82
tag
Én most váltottam platformot és az 1 giga ddr-em árán vettem 2*1 geil ultrat, remélem a ddr3-as váltás is majd hasonló jó időzítésben sikerül majd sokára
-
Telefunen
őstag
Nem akarok semmi bántót mondani, de ezek az értékek abszolút nem tükrözik a DDR3 képességeit, egyszerűen az FSB áteresztőképessége miatt ilyenek a DDR3-as értékek.
DDR3, CL7, 1240
DDR3, CL8 2100 (bár ez meg a másik véglet, ez már übertuning)
Arról nem is beszélve hogy a Geil Ultra még a saját kategóriájában is legyőzőre talál, a Kingmax 1066-os moduljai személyében DDR2 1088 CL5 -ez utóbbi a saját eredményem -
_Orbi_
aktív tag
Nyilvánvaló, hogy nem mai technika a DDR1, de amint szépen látszik, van helye a mostani ramok között is...
Viszont ha azt nézzük, hogy manapság mennyit fogyasztanak a videókártyák, akkor nyugodtan megfeledkezhetünk arról, hogy a DDR1, magasabb feszen üzemel és talán valamivel többet fogyaszt mint pl. egy DDR2.
-
Mr Sm!tH
tag
Hi!
Jó írás lett és szükség volt már egy ilyenre szvsz!
Nekem is ilyen ramjaim vannak de nem vagyok 100% ig elégedett velük...
2,13V, DS3as lapban 4-4-4-12n, 900MHz-et stabilan mennek. 5-5-5-15ön 930 a végük pedig mikor vettem őket az 1 GHz volt a cél de sajnos azt nem viszik.Lehet én csinálok rosszul valamit?
Ha valakinek van ötlete mi lehet akkor dobjon egy PÜ-t! THX!
Ezek mellett nem volt rossz vétel szerintem sem, de aki tényleg szeretné kihúzni a C2D-ból ami benne van az vegyen 1066os cl5-ös ramokat! -
MaSzKa
senior tag
nekem is ilyen ramok vannak nálam
amúgy megnéztem volna 1 vs Black Dragon
asszem ha Crucial Tracer Led lett volna DDR2 1066 lemosott volna mindenkit itt
-
Levin01
őstag
Nekem is ugyan ez a ramom van :Geil Ultra DDR2 800, viszont én élből 4-4-4-12 T1-re állítottam 2.1v-n és gond nélkül működik. Nem is tudtam, hogy T2-re kellett volna állítani
-
_Orbi_
aktív tag
-
_Orbi_
aktív tag
Összehasonlítás képpen leírom az én eredményeimet:
MSI 865PE Neo2-Platinum, 2.8GHz Northwood magos processzor HyperThreading támogatással és 512Kb L2 cache-el, 2x512MB A-DATA Vitesta DDR500, 2.5-4-4-8 (tehát DDR1!!!)Memória olvasás: 5270
Memória Írás: 4306
Másolás: 4388
Késleltetés: 88.6 ns
(Performance mode OFF (PAT) )
Véleményem szerint egy derekasabb Prescottos 3.4-es procival jeléentősen jobbak lennének ezek az eredmények. Vagy majd meghúzom ezt a procit 3.4-re és mondom az eredményeket ismét.
Azért ahhoz képest, hogy senkise veszi számba már szegény DDR1-et elég derekasan helytáll nemgondoljátok? -
Hakudoshi
tag
Nagyon jók a cikkeid, csak így tovább!
-peace-
-
Jó teszt, jó RAMok
~14k-ért a legjobb választás 2*1Gb, főleg, hogy én még 25 ropiért vettem anno.
-
dragonfx
veterán
de jó ez a teszt mert a jövőben ilyen ramot akarok, így tom tudja a 900at.köszke.
-
intelfan
aktív tag
sziasztok
nekem is geil ramjaim vannak, nemrég vettem őket, BlackDragon CAS4 es 800mhz es modulok (2gb), nagyon jól hozzák az elvárt minőséget és sebességet, teljesen megvagyok elégedve a geil termékével, gondolom nem sokban tér el az Ultra teljesítményétől, de még nem volt módomban tunningolni.
Ha valaki esetleg hasonló rammal már kísérletezgetett küldhetne némi infót a beállításokról ami nála a felső határ volt...jó cikk
-
Motion_Blur
félisten
Nekem is volt ilyen ramom, de mivel nem tudtam 2.1 voltnál többet adni nekik, ezért nálam 860-870 MHz környékén megállt a tudomány, ráadásul ezt is csak 5-5-5-15-nél tudta...
-
Jó a cikk. Jó látni, hogy ilyen új tagok is megjelennek a Prohardveren.
Gratula! -
Solten
őstag
válasz
BobChemistry #29 üzenetére
Klassz, ez is bizonyítja mennyire jó cucc
-
Solten
őstag
válasz
BobChemistry #26 üzenetére
+ igazából a cikk lényege nem a legszélsőségesebb határok bemutatásáról szólt. Pl. 3-4-4-12-n 700-on is vígan szaladt... Szvsz 1000 Mhz, 5-5-5-15-el öszzejöhet.
-
Solten
őstag
válasz
BobChemistry #18 üzenetére
Hogyne, bootol és működőképes nálam is 1.95V-on 800 MHz 4-4-4-12-vel Csak ne csodálkozz, ha fél óra múlva fagyi...
-
Hebry
senior tag
Hajrá neptunfű, így tanulja meg az ember.
Jó kis ramok ezek... Megérik az árukat. -
Neptunfű
tag
Köszi a tippet!
Sajnos nemtom mi lehet ezzel a géppel... (azért vettem ezt a procit mert állítólag jó lehet húzni
ja és persze alapfeszen ) Erre a +200mHz-t (FSB-t 217re állítottam) nem bírja és meghalt a save and exit-nél. (folyamatos gyors sipolás)
Nem értem... cpu-z szerint 1.264 V ot kap. elvileg még többet is kap mint amit gyárilag kellene.
Majd holnap kipróbálom egyesével emelni az FSB-t aztán meg ha meghal akkor adok neki kis feszt is, aztán valami tesztet keresek a procinak (orthos vagy mit) -
R.P.
aktív tag
-
R.P.
aktív tag
válasz
BobChemistry #18 üzenetére
Akkor ezekszerint a gyári javaslatnak jóval alá lehet menni... 833 2,0v-on 2,1v helyett elég jelentős.
-
R.P.
aktív tag
Állítsd 800Mhz-re a RAM-ot, és utána emeld meg az FSB-t annyira, hogy 200Mhz-el legyen több az órajele a procinak, ekkora 800-on mennek a RAMok, és ha ezzel megvan, akkor rakd a RAM feszt 1,95 körülre, szerintem úgy elég lesz kb. ha az időzítések 5-5-5-15-ön maradnak, mivel ugye azt nem lehet állítani (ezekszerint, de keresgélj, hátha).
Ha azt kijátszottad hogy mi az a minimum fesz, amivel jól megy a gép, úgy hogy a RAMok 800-on vannak, akkor szerintem hagyd úgy, és az a legoptimálisabb.Ha emeled a proci sebességet akkor ugye vele egyenesen arányosan növekszik a RAM sebessége. Szóval neked +200Mhz kell a procin ahhoz hogy kb. +50-et kapj a RAMon. Majd nézd meg Everestben hogy jól számoltam-e
Ha Autora rakod BIOS-ban a mem feszt, akkor valszeg 1,8v-ot fog kapni, de ezt csak Everestben tudod meg biztosan.
Üdv!
-
BobChemistry
őstag
hehe, nekem is ilyen ramom van, 2*1 GB
nálam 2.0 V-on mentek 833-on 4-4-4-12 időzítéssel
a végük (2.2 V mellett) 960 körül van
2.3 V-al lehet meglenne az 1.0 GHz -
Neptunfű
tag
Naszóval 767mHz-n megy az everest szerint. Akkor visszveszem a feszt.
Sajnos biosban DRAM beállításnál csak annyi van hogy feszt adni [auto/manual] meg ha manualra állítom akkor pár feszlépcső és ennyi sajnos. Ja igen megy hogy hány mHz-n fusson.... az előbb kipróáltam 1066-ot de a gép meg sem mukkantse kép se hang... aztán jött a bios reset
Mondom csak a proc feszt, szorzót (visszavenni) és FSB-t tudok manuálisan változtatni.
Amit viszont kipróbáltam pedig az az FSB emelése volt ezután a proc kb 2600mHz körül ment és everest memtesztjei gyorsabbak lettek.
(hogyis van ez?)MOD: azt hol látom hogy a mem mennyi feszt kap akkor ha biosban auto-ra állítom?
-
R.P.
aktív tag
Keress olyasmit hogy vagy Manual DRAM Controll, és azon belül tudsz időzítéseket állítgatni, vagy keress olyat hogy Advanced Chipset Features, és akkor ott tudsz.
Ezen kívül feltétlen nézd meg Everestben hogy a procid most épp hány Mhz-en hajtja a RAMokat (ugye a proci órajelén múlik ez, és típusonként változó), mert ha nem 800-on mennek, akkor ne hagyd 2.1v-on, mert egyrészt felesleges, másrészt nem tesz túl jót a RAMnak. Ha nyomsz egy mem olvasás mérést, akkor az uccsó oszlopban írja ki hogy hogy megy pontosan.
Ha a RAMod csak 750Mhz környékén megy (mint nekem), akkor bőven elég neki 1,95v mint ahogy én is használom, sőt ilyen feszültséggel elmegy 4-4-4-8-as időzítéssel is.Azt ajánlom hogy próbálgasd magadnak a dolgokat, és tapasztald ki. Ha pedig nem indul a gép akkor keresd ki a kézikönyvben hogy hol van az alaplapon a CMOS Clear jumper
Mindig jól jöhet.
-
Neptunfű
tag
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehetne tuningolni a tesztben szereplő ramot egy asus M2A-VM HDMI lapban? Egy BE-2400as proci van benne. Sajnos nekem is 5-5-5-18 ként kezeli a gép a ramokat. Egyedül a proci szorzóját tudom visszábbvenni 11,5-ről valamint az FSB-t állítgatni 200mHz-ről. és a proci feszt tudom adagolni manuálisan.
A ramoknak 2,1 voltot adok (a papíron azt ajánlották).A tuninghoz nem értek nagyon, de gondolom ez a lap nagyon lekorlátoz... vagy nem? Előre is bocs ha hülyeségeket írtam vagy kérdezek.
Előre is thx
-
Solten
őstag
Üdv! ezek az értékek a processzor órajelétől is függnek, valamint megint mást fogsz mérni intel rendszerrel az amd-hez képest. Plusz az AMD X2 a processzorba épített memóriavezérlővel rendelkezik, bár nem tudom ez mennyire előny vagy hátrány
-
R.P.
aktív tag
Igen, normális, mert az a proci, mint többi Intel társa nem tartalmaz memóriavezérlőt, ezért kicsit rosszabb értékeket ér el, mint az AMD procik. Cserébe viszont kb. 15%-kal gyorsabb azonos órajelen, jobban tuningolható, és kevesebbet fogyaszt (persze csak ha nem beszélünk cnq-ról).
Az én eredményeim, 754Mhz-en, 4-4-4-8-ban:
olvasás: 8807, írás: 8574, másolás: 8594, késleltetés: 46.8nsJa, és mégvalami: az Everestes értékek nem tükrözik a valóságot, szóval egyikünk procija sem olvas 8000mb-ot másodpercenként, viszont összehasonlításnak megfelel.
-
LJ.
tag
helló!
nekem is ilyen ramjaim vannak, egy e6750es proci társaságában.
normális az, hogy everestben mem.olvasás 8273, írás 6086!, másolás: 6118! és a késleltetés pedig 61ns???ezek normális értékek? mert a teszthez képest nem azok. pedig nekem is 4-4-4-12es késleltetésen és 400mhz-n mennek.az írás amúgy jó!
-
g@bo
nagyúr
12 ropit bőven megér. kb, annyi most.
milyen csippel lehet szerelve? ua mint a dragon ?
-
R.P.
aktív tag
Szépkisteszt... Nekem is ilyen figyel a gépemben, nagyon jó
-
JoeYi
őstag
grat a leíráshoz
Én is úgygondolom, hogy ma még sokkal jobb döntés 4 giga ddr2-t venni, mint ugyanannyiért 1 giga ddr3-t
-
VW_Beetle
tag
Szia nagyon jó teszt, én is valamikor tervezek új gépet venni...
és hát memóri szerintem egy nagyon fontos tényező és nem szabad a legoccsóbat mindig venni
GRAT a teszthez..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bittorrent topik
- EA Sports WRC '23
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HBO Max
- További aktív témák...
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest