Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Igen, az árak vállalhatatlanok. Most a középkategória kerül annyiba, mint pár éve a felső.
A felső meg még fölötte van.
Az, hogy az említett A54, ami nem szar teló, mégis középkat., az 160e? (sufnigsmben 125-től) Nonszensz.És igen, 4+1 év az már olyan, hogy annyi alatt kb. elhasználódik/elavul úgyis, a nagy átlag meg össze is töri egyszer azalatt.
Én életemben egyszer vettem 100e felett telefont, egy S9-et, amikor az még relatív új volt, 170-ért, azóta feleségem telefonja. Bírja még, de azért érződik, hogy már nem fürge.
Azóta lélektani határ a 100e, egyre nehezebb tartani. (úgy tartom, hogy nem veszek telefont, pedig bizsereg a kezem, hogy cseréljem az amúgy használtan vett S10-et)
De már használtan is alig kapsz értelmes telefont 100 alatt. 20-30ért meg khm. Olyat, ami telefonálni még talán lehet, de mást nem nagyon. Persze ha kellően türelmes vagy...Iphone-t, ipad-et meg csakis használtan. Újan olyan áruk van, hogy hihetetlen. Cserébe jól tartják a sebességüket, így egy pár éves modell még bőven jó cucc, de megfizethető áron.
Családban, ismerősnél több tabletet is vettünk így az elmúlt években 100e-es árszinten, mindenki elégedett. (úgy jöttek, hogy kéne tablet. Oké, nem vagyok alma fan, de ha tablet, akkor csak az játszik) -
szebe
addikt
Meg mostanában azért nincsenek akkora szívások a frissítések körül, mint anno. Emlékszem a Desire500-assal megszívtam, mert 4.1.2-vel jött, a 4.4-et már nem kapta meg fél évvel később. Egy csomó appnak meg az lett az alapkövetelménye, én meg vettem inkább egy 5S-t
Tudom, jobban utánanézés kellett volna, meg root, de nekem nem volt kedvem ezzel foglalkozni, menjen azt' kész.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- iPhone topik
- Óra topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Politikai mémek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest