Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Úgy, úgy... mert neki jogai vannak. Joga van hülyének lenni... nekem pedig el kell viselnem.
Top cat: Ezt már én is mondtam, hogy átmászik a kerítésen vagy az árkon átmegy, a kapu kiakasztható és nyírja le.
De mondtam már olyat is, hogy MÉHLEGELŐ és nem lehet nyírni, de Édesanyám mindig rámszól, hogy ideje vágni, én meg túl jó gyerek vagyok...Sajnos a telkek megosztással lettek ilyenek és az önkormányzat ott a szabályozást cseszte el. És utólag, mivel az utca (az a fele, ahol van átjárás az útnak nyilvánított telekrészeken) meglévő része, 18 ház így "rossz helyen" van.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest