Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

félisten

LOGOUT blog

válasz KROK640 #2389 üzenetére

Amúgy nem vicces az, ha kikattintod a figyelmeztetést. Egyrészt úgyis bármikor kiadhat a MS olyan updatet, hogy mégis jelenjen meg (és nem tudod, lehet 3 havonta reseteli a beállítás, hogy jelenjen meg), másrészt ne szórjuk tele a netet outdated gépekkel...

A Win7 után amúgy ott a 8.1, ami még javában supportált, és nem akkora bloat, mint a 10.

@IO.sys : Én már jobban örülök, ha nincsenek ilyen requestek, mert a saját dolgaimmal nem haladok tőle. Néha jól jön a kis pluszpénz, de szinte sosem jó időpontban. SOkat meg nem akarok kérni érte sosem, mert nem vagyok szerviz.

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

• IO.sys

őstag

válasz KROK640 #2389 üzenetére

Pofátlanul olcsón dolgozom viszonylag profin, ráadásul olyan közegben is mozgok, ahonnan mindig jön meló. Ha ilyesmivel akar az ember pénzt keresni, mármint egy kattintással 5000-et, beszedni, akár indokolatlan upgrade felé terelni az ügyfelet, annak így vagy úgy híre megy. Márpedig aki ügyfélkört épít, az ilyet nem csinál, miután a szerencsétlen user évekig elégedett volt a vassal, ami most kiírt valamit (baj lesz more :D).

A MS már válaszolt erre a kérdésre. A beépített fizetős szolgáltatások és a működés tengelyének áthelyezése a kliensről a felhőbe a bevételnövekedés kulcsa. Szerintem az a 160 reklámprogram is közrejátszik ebben, ami előtelepítve jön a 10-zel. (Win10debloater kiszedi, onnantól olyan, mint egy modern W7, és érezhetően fürgébb is lesz.)

凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...

Új hozzászólás Aktív témák