- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Kisgépkezelő #2313 üzenetére
Eh, én is rühellek felelősséget vállalni, de ha valahol keveset adnak, szar a meló, akkor inkább elhúzok olyan helyre, ahol jobb. (Legalábbis jól adnak, ha már rossz a meló).
Most is el akarok, mert ugyan a fizu az iparági átlaghoz képest kevés, de nekem tök elég, viszont azt a baromságot, ami folyik, már a halál se akarja. (És nem is az, hogy szar lenne a meló, vagy rosszak a körülmények, hanem a full értelmetlenség a gáz.) Ha kevesebb lenne a hülyeség, akkor maradnék, ha több lenne a fizu, akkor ugyanúgy pápá. Illetve durván többnek kéne lennie, hogy ott maradjak.@KROK640 : Azaz! Egy jóféle, olyan 256MB-os SD modulért, ami megy BX előtti lapokban is, vagy pl. 256MB egyoldalas laptop SD-ért még akár 300Ft-ot is kaphat (bár az utóbbiért inkább többet, mert csillagászati ára van).
Én elszórakozok ezekkel, de ebben a formában kiröhögtem volna...@NYÁK maratás : Jó dolog, én már bőven 10 évvel szakközép után kezdtem el újra saját dolgokat építeni, kapóra jött a hőtranszfer papír : kinyomtatod rá a cuccot lézerrel, rávasalod a NYÁK-ra, mehet maródni. Szép lesz, olcsó.
Melóhelyen meg volt nem gyenge lézernyomi, és én voltam a local IT...Mutogatni való hater díszpinty
-
galoslac
tag
válasz Kisgépkezelő #2313 üzenetére
Tökéletesen igazad van.
Eladó Bosch IXO nyomatékadapter 1500/db egy-több-sok mint a kínainál
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- XPEnology
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest