- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Köszönöm szépen a korrekt választ!
Ebben a pillanatban egy Fenix 5 Plus Sapphire van a kezemen, most ez az aktuális sportórám. A frissítésekkel buta mód úgy vagyok, hogy biztos jobbá tesznek funkciókat... ha tehetném visszamennék a 10.10-re, de nem tudom van-e lehetőség ilyen rollback-re, ott a GPS pontosság és a wifi sync is jobb volt.
Polar OH1 tippért külön köszönet! Volt anno Polarom is a H7-es, azzal pl. nem volt mellkasi fájdalom problémám sosem, és a pontossága is kiváló volt. (Mondjuk pontosság terén a Garmin Tri Bundle-ben levő öv is kiváló volt, nem is az volt vele a bajom.) A "füles" pulzusmérőről tudok, a mellkasi gondok után nekem azzal is az lenne az aggályom, hogy túl közel van a fejemhez. Az earbudot is csak akkor használom, ha nagyon hosszú edzésem van.
Nem vagyok laposföldes, de azt a 3/4 év fájdalmat, nem szeretném vissza. (Nem volt vészes a fájdalom amúgy... olyan 1-2/10.)Kivárom már akkor a Fenix 5 Plus Sapphire-al azt az 1-1.5 évet, mert a Live Tracking néha rendkívül fontos lenne. Pl. hogy aki éppen segít a frissítésben, az könnyen megtaláljon, vagy volt már atrocitásom norvégokkal (köhöm), ott is örültem volna annak, ha valaki látja, hogy nem futok, hanem már menekülök...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mit tud egy sokkolóan drága sportóra egy olcsóbbhoz képest? Napelemes rásegítést a fantasztikus üzemidőre, meg mindent, amit a műfajtól elvár az ember, egy bökkenővel.
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest