- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-Book Off topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
válasz blueMerle #10 üzenetére
A te példád még elfogadnám, aki munka miatt ingázik, van pénze ilyenre, szeret lazítani (bár nem tudom, hogy arra miért csak a nagy gépigényű játékok alkalmasak! online flash játékok? Battlefield Heroes? QuakeLive?), szóval annak megbocsátható bűn. No, de a kollégium?
Ha gyakran mész haza, akkor tartsd otthon asztalit (vagy akár konzolt), ha nem, tartsd a koliban, mellé esetleg egy normális subnotit, ebből a pénzből kijön.
Amúgy meg iskolába tanulni jár az ember, nem lanpartizni. Láttam már egyetemről WoW miatt kibukott embert. Nem szép látvány. Semmi bajom azokkal, akik erős, drága notit vesznek grafikai munkára, 3D-s tervezésre vagy épp videovágás miatt. Annak látom értelmét, ennek nem. Én is szeretem levezetni a feszültséget számítógépes játékokkal olykor, de tudom minek, mikor van ideje. Aki azzal indokolja meg a gamer notit, hogy neki mindig, mindenhol játszhatnékja van, ráadásul a legújabb játékokkal, na, az függő!
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
nkmedve
őstag
Szerintem itt elég sokan voltunk kollégiumban mégse kellett gémer noti. Nekem egész végig csak egy asztali gépem volt, mikor hazamentem nem játszodtam ilyen egyszerű, volt időm a családra is.
Utolsó év végén vettem notit amiben egy gyenge IGP volt aztán azt lecseréltem a mostanira amiben ugyancsak IGP van. Tudtam rajtuk játszani? Igen. Nem a legújabb játékokat, de pár évesekkel elboldogultak simán amikor kellett. Emellett pedig hordozhatóak is voltak és nem szivták le az aksit fél óra alatt. A mostani noti még játék alatt is birja kb. másfél órát négycellás (!) akkuval.A gamer notinak nagyon nincs értelme szerintem sem, az amit sokan hirdetnek róla (hordozhatóság) egyáltalán nem igaz. 1 év után a benne rejlő "erő" már elavult lesz, lesz egy notid amit nem tudsz eladni és nem lesz jó semmire. Ugyan úgy csak régebbi dolgok fognak menni rajta mint most egy IGP-n, és hordozhatósága tart a 0-hoz. Ráköltöttél félmilla forintot és lesz egy gyengének számitó asztali géped.
-
misx
senior tag
Hát akkor veszel féláron egy asztali gépet a koliba is (a mobilgép amúgy is könnyebben eltulajdonítható) és még jól is jársz. Az én kolis időben ezt így oldották meg. Én meg úgy, hogy csak neteztem az erre kijelölt teremben - mivel akkor még nem volt otthon netem.
Mellesleg akinek van ennyi pénze (félmillió Ft), annak már egyetemre se kéne járni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Dell G3 3500 Fekete (FULL HD, 120Hz) i5-10300H, 32GB DDR4 & 1650Ti 4GB
- MacBook Pro 13" Retina Mid-2017 i7-2.5Ghz 16GB 500GB garanciával, üzletből
- HP 250 G3 N2840. 4gb ddr3 500gb Hdd (Bill. Gombhianyos) töltő nincs
- Asus X552WE-SX007D notebook PC
- Eladó Lenovo IdeaPad Slim 5, 14" WUXGA OLED kijelző /Ryzen5/16GB/512 GB SSD/Win11Home 21 hó garancia
- Eladó!!! ASUS TUF F15 FX507ZC4-HN066 15.6'' Full HD 144Hz Gamer Laptop - 1 éves(kevés használat)
- Lenovo yoga 520
- Lenovo Thinkpad T550 (i5 5gen, 16GB ram, 256GB SSD, dupla akku, magyar bill.)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest