Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zanik

addikt

válasz blueMerle #10 üzenetére

A te példád még elfogadnám, aki munka miatt ingázik, van pénze ilyenre, szeret lazítani (bár nem tudom, hogy arra miért csak a nagy gépigényű játékok alkalmasak! online flash játékok? Battlefield Heroes? QuakeLive?), szóval annak megbocsátható bűn. No, de a kollégium?

Ha gyakran mész haza, akkor tartsd otthon asztalit (vagy akár konzolt), ha nem, tartsd a koliban, mellé esetleg egy normális subnotit, ebből a pénzből kijön.

Amúgy meg iskolába tanulni jár az ember, nem lanpartizni. Láttam már egyetemről WoW miatt kibukott embert. Nem szép látvány. Semmi bajom azokkal, akik erős, drága notit vesznek grafikai munkára, 3D-s tervezésre vagy épp videovágás miatt. Annak látom értelmét, ennek nem. Én is szeretem levezetni a feszültséget számítógépes játékokkal olykor, de tudom minek, mikor van ideje. Aki azzal indokolja meg a gamer notit, hogy neki mindig, mindenhol játszhatnékja van, ráadásul a legújabb játékokkal, na, az függő!

[ Szerkesztve ]

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

• nkmedve

őstag

Szerintem itt elég sokan voltunk kollégiumban mégse kellett gémer noti. Nekem egész végig csak egy asztali gépem volt, mikor hazamentem nem játszodtam ilyen egyszerű, volt időm a családra is.
    Utolsó év végén vettem notit amiben egy gyenge IGP volt aztán azt lecseréltem a mostanira amiben ugyancsak IGP van. Tudtam rajtuk játszani? Igen. Nem a legújabb játékokat, de pár évesekkel elboldogultak simán amikor kellett. Emellett pedig hordozhatóak is voltak és nem szivták le az aksit fél óra alatt. A mostani noti még játék alatt is birja kb. másfél órát négycellás (!) akkuval.

A gamer notinak nagyon nincs értelme szerintem sem, az amit sokan hirdetnek róla (hordozhatóság) egyáltalán nem igaz. 1 év után a benne rejlő "erő" már elavult lesz, lesz egy notid amit nem tudsz eladni és nem lesz jó semmire. Ugyan úgy csak régebbi dolgok fognak menni rajta mint most egy IGP-n, és hordozhatósága tart a 0-hoz. Ráköltöttél félmilla forintot és lesz egy gyengének számitó asztali géped.

• misx

senior tag

Hát akkor veszel féláron egy asztali gépet a koliba is (a mobilgép amúgy is könnyebben eltulajdonítható) és még jól is jársz. Az én kolis időben ezt így oldották meg. Én meg úgy, hogy csak neteztem az erre kijelölt teremben - mivel akkor még nem volt otthon netem. :D
    Mellesleg akinek van ennyi pénze (félmillió Ft), annak már egyetemre se kéne járni. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák