Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
válasz
kristof83
üzenetére
Nexus S-t az expansys-tol mar tudsz rendelni, de egyenlore nagyon draga. Vagy ebay, de akkor meg nem igazan van garancia. Hacsak valakivel meg nem tudod beszelni hogy visszapostazod es intezze el...
En is ot varom egyebkent. Felve szereztem be a Nexus One-t mert hogy nincs sense vagy mas rajta mert az hu de nagyon jo ha van (mert ugye mindenhol ezt olvasni). Aztan miutan meglett rajottem hogy abszolut nem hianyzik nekem semmifele sense vagy barmi mas bor, es ezek utan eldontottem hogy csak es kizarolag Nexus szeria.
-
BoB
veterán
válasz
osztraksajt
üzenetére
El kell fogadni a tenyt hogy ez nem sima, hanem okostelefon. Es elavulas tekinteteben olyan mint a szamitogep. Kijon, egy ev mulva mar nem annyira jo, ket ev mulva mar elavult. Ez van.
Tudom hogy ez a nagy atlagnak nem jo mert nem tud evente uj telefont venni, de meg mindig jobb mintha csak 5 evente lenne elorelepes technikailag. Akkor meg mindig a Pentium III-nal tartanank kb. Meg a Quake 3 es a tobbi 10 evvel ezelotti szoftverek lennenek a menok, az ujdonsag.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kuponkunyeráló
- Apple asztali gépek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Socket AM4
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Autós topik
- További aktív témák...
- zsolt0000 fórumtársnak! Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED TV 55CS6LA
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest