- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
Valentino K. #34 üzenetére
Szerintem meg kiragadtál 1 apró részt a mondandómból és felfújtad mint egy lufit. Én kifejezetten csak a mobilpiacról beszéltem te meg jössz itt a monitor meg gépkocsi példáiddal
"Ez csak jó nekünk, sőt, kb. ez húzhatja ki az emberiséget a szarból, de ez már nagyon más téma." Hát és még te beszélsz nekem a hülyeségről...
Részemről vita lezárva nem szólok hozzá többet a témához...
-
Xaels
félisten
Kifejezetten tetszik a formaterv, egyedül az a bazi nagy és ronda Samsung felirat bántja a szemem. Lehetett volna annyival nagyobb a kijelző
Mondjuk a gyártó miatt eleve kiesik nálam, de ez egyéni szoc.prob.
Amúgy meg lassan ott vagyunk, hogy dobálják az erősebbnél erősebb hardvereket a mobilokba, de közben a lényeges és sokat használt funkciók szinte semmit sem fejlődnek, talán a legutóbbi ilyen ami említésre méltó az a Wi-Fi Direct. Azon kívül dobálóznak a számokkal, de mit látunk: hiába ott a 8mpx-es kamera ha ugyanolyan maszatot csinál mint a 3-4 éves 1-3mpx-es társai(persze van 1-2 kivétel mint az N8 vagy az Innov8). Valamelyik nap arról beszéltünk haverral a Honeycomb kapcsán, hogy tök jól néz ki meg minden, de az eyecandy-n kívül semmi olyat nem láttunk ami nélkül elképzelhetetlen az életünk. A jelenlegi Android csúcstelefonok is(ha kibírják) bőven jól használhatóak lesznek 2-3 év múlva is mert a Tegra meg a 2magos processzorok túl sok pluszt nem hoznak magukkal. Ezek is csak számok amikkel jól lehet dobálózni, de a lényegi funkciókat semmivel sem tudják jobban ellátni mint a jelenlegi elérhető felhozatal. Az operációs rendszer is kb. ugyanez. Ezekre a geek-eken kívül szerintem senki sem izgul fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest