- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Na és mi lenne akkor, ha BSOD nélkül csak simán lefagyna a gép? Akkor az most win vagy nem win? Erre random OS-től milyen "előre megfőzött" supportot várhatunk jogosan?
Egy árva hibakód alapján nem feltétlenül találod meg a hiba okát, kellenek a körülmények is, legalább amiket ott kérdeztem. (szöveges megfogalmazás, hivatkozott file, használt sw, etc.)
Ezeket keresőkifejezésként használva már step-by-step lapokat ad a gugli is, amin végig lehet menni. Ha már azt mondod, hogy flash-t néztél, akkor már más a leányzó fekvése, mert "occan borotvája": valószínűleg a flash a ludas (a PC-n ő a komornyik az ebédlőben a gyertyatartóval - ha jelen van, nagy valószínűséggel ő a gyilkos).
...
De most ezekről én meséljek neked? Te ezekben sokkal tapasztaltabb vagy nálam.
@floatr: a) hol írtam, hogy a linux szar? hol írtam, hogy win alatt miden működik? ne ferdíts! b) Tim82 problémája közel sem fekete dobozos
csak hiányzott pár részlet c) nem képzelem el, mert semmi közöm hozzá, oldja meg a tisztelt közösség, ha úgy akarja, az viszont tény, hogy ameddig nincs megoldva, addig a pont az MS-nél van. Tessék fordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Milyen autót vegyek?
- Cudy routerek
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

csak hiányzott pár részlet c) nem képzelem el, mert semmi közöm hozzá, oldja meg a tisztelt közösség, ha úgy akarja, az viszont tény, hogy ameddig nincs megoldva, addig a pont az MS-nél van. Tessék fordítani.