- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ASUS notebook topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atocha
senior tag
Az érveiddel teljesen egyetértek! Nincs is mit hozzáfűzni. Az ár egy ilyen esetben nagy kérdés. Az hogy 1,5kg. Hát ez húzós kérdés... Nekem egy 13,3"-os 8+ órás laptopom van és az is 1,8kg... Igaz az aksi majdnem fél kiló belőle.
Az üzemidőt valóban nagyban megszabja a nagy kijelző, de ezt egy nagy aksival ellensúlyozhatnák, de ez nem áll érdekükben a gyártóknak.A teljesítmény is érdekes kérdés, mert ugye pont az a brazos egyik legnagyobb előnye, hogy szinte mindenben a - hozzá képest - "brutális" erejű VGA-t használja, vagy hívja segítségül.
Ehhez persze megfelelően megírt szoftverek kellene. Anélkül kőbalta az egész.
A menyasszonyomnak vettem már 15"-os tényleg erős konfigot és utálta! Eladtam és kisírt magának egy 10"-os net"semmirenemjó"bookot. Halljátok odavan érte. Igaz, hogy néha hosszú mp-eket kell várni, mire megnyit valamit az atom N455-ös procko - még 2gb rammal is, szóval nem az 1g korlátoz -, de őt ez nem érdekli. Nevetve/gúnyosan meg is szokta jegyezni nekem, hogy a nagy 2magos csoda sem volt gyorsabb....Nem érzi!!! És ha hiszitek ha nem ilyenek az emberek 80-90%-a! Nem veszi észre, ha egy alkalmazás 2mp alatt vagy 6mp alatt nyillik meg. Én bedilizek egy atomos géptől, de az asszonynak boldog mosoly van az arcán, amikor azt nyomkodja és valójában ez a fő. Ezt kell elfogadni.
Én csak azt mondtam, hogy van rá igény.
Azt nem, hogy egyet is értek a koncepcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Aspire A14-11M 14" FHD+ IPS Snapdragon X126100 Qualcomm Adreno X1-45 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest