Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Philips LCD és LED TV-k
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
solyomferi
üzenetére
Igen, jelen

Pillanatnyilag:
- Rendszer: MIUI Global 7.1 Stable by Himura05 (4.4 androidnak felel meg, de a legjobb amit találtam, vagy 10-15 fajtát végigpróbáltam) - link
(ezzel együtt a rendszer annyira kerek, stabil és jó hogy a következő telefonom valószínűleg Xiaomi lesz
)- Recovery: TWRP 2.8.2.0 by AOB - link
- Akkumulátorom még az eredeti 2 éves, sajnos amiket rendeltem 2x Aliexpressről elvileg "újakat", de mind kamu volt, műszerrel megmértem és a 2000mAh helyett 1250mAh-t vesznek fel, amíg a 2 éves már elhasználódott akkum 1600mAh körül (épp most reklamálom a második rendelésem)
- Töltéssel szerencsére nincs bajom, bár van 1-2 fajta kábel amit nem szeret a telefon a kezdetek óta, én csak kábel hisztinek hívom. (a biztonság kedvéért a hozzászólásokat olvasva rendeltem pót alsó panelt 5 dollárért)
Összességében 2 év után is vetekszik a mai telókkal, és a MIUI-val szinte tökéletes minden tekintetben a rendszer, csak kicsit hamar merül sajnos (de vettem 13-14 dolláért leárazva egy Xiaomi 10000mAh power bankot)
-
kat
tag
válasz
solyomferi
üzenetére
Sajna az enyém kijelzőtörött lett..
Így váltottam..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- Elden Ring PS5 játék
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)