Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
solyomferi #92 üzenetére
Na a program telepítése után 10 másodperc múlva belőtte a pozíciómat és kiírta merre vagyok. Wi-fi alapú meghatározást direkt kikapcsoltam, valamint ez idő alatt semmilyen net kapcsolat nem ment és mégis talált jelet a házban ráadásul!
-
rdt89
addikt
válasz
solyomferi #92 üzenetére
Rendben rálesek
-
rdt89
addikt
1 órája van nálam a telefon!
Azon kivül, hogy meseszép, bámulatos, ötletes és nagyon jó pofás kezelő felület. Gyors és a kijelzője bámulatos. T-Mobiles sim-el 3g van nincs baj a telefonálással, a hangminőség nagyon rendben van oda-vissza is. Elő-Hátlapi kamera is FHD-ben rögzít videót. Teljes körű Magyar nyelv van rajta. Csak ajánlani tudom, ez egy mérnöki csoda!!! -
thoger
csendes tag
Sikerult mar valakinek telenoros kartyaval mukodesre birni a telefonalast?
-
Arlekim
aktív tag
Segítséget kérek...
Itt van előttem a telefon, már szétgúgliztam magam, de nem jövök rá:
A needrom-on lévő romok csak custom recoveryvel mennek fel, ez oké, meg is csinálnám, de nem tudok rá telepíteni, mert nem találok hozzá való recoveryt, és download módba sem sikerült még sehogy sem tenni a telefont, aztán ha sikerülne is, melyik flash progit használjam, amiben benne van a driver? -
rdt89
addikt
válasz
solyomferi #85 üzenetére
Ő lenne az
-
BViktr
tag
Valaki megnézné nekem, hogy a proximity sensor infrás, vagy kapacitív? Elméletileg ha infrás akkor hívásindításkor az infra led világít. Másik telefon kamerájával látni lehet.
-
rdt89
addikt
válasz
solyomferi #83 üzenetére
Kérdés, hogy ez a gyárilag kiadott frissítés, vagy egy főzött rom? Valamint, hogy ebben a romban is van magyarnyelv?
-
solyomferi
tag
4.3.2 frissítés már van hozzá.
http://www.needrom.com/mobile/k-touch-nibiru-h1-note3/ -
solyomferi
tag
szerintetek várható rá a 4.4.2 frisítés?
-
Z.m.Z
aktív tag
Nem. Bármilyen programmal próbáltam eddig, mindegyik hibát jelez és nem hajlandó megcsinálni. Pedig már gépről próbálom. Megvannak a driverek, de a legismertebb root progik mind elvéreztek.....
Már unom is de nagyon.... A köcsög kis sárga meg csak annyit írt, hogy oldjam meg..... Érdeks, hogy eddig minden telefonnal sikerült, ezzel meg nem bírok....
-
rdt89
addikt
Ezt találtam a telefonhoz.
Ma jött ki hozzá frissítés:
[link] -
csibtsib
csendes tag
Akinek már megjött:
WCDMA-s ROM-al (nem gyárival) mennyi az üzemidő? Ez eléggé foglalkoztat. Egyelőre még csak emiatt nem rendeltem.
-
Z.m.Z
aktív tag
Köszi a választ. Az a baj, hogy a mobileuncle addig nem hajlandó telepíteni a recoveryt amíg nincs rootolva a telcsi, és ebben progiban nem is találtam rá lehetőséget. De próbáltam framaroottal, meg egy csomó Superuser progival, de sajna egyik se volt hajlandó komunikálni vele. Volt egy valamilyen root master progi ami azt íta, hogy megoldotta, de a root checker szerint nem.. Ami furi, hogy akár csak az iNew V3 ez is más szolgáltatók hálózatán hibátlanul megy, csak a Telenorral nem.
-
rdt89
addikt
válasz
Dexxter182 #68 üzenetére
Jól teszed, én is ezt hónapokig néztem, mire a Zopomat lecseréltem
-
BViktr
tag
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok! Kb. pont egy hete taposok egyet. Első tapasztalat, Telenor kártyával nem megy! A 3G-t csak a Mobileuncle progival lehet kikapcsolni, na akkor már telefonálni lehet vele, de értelem szerűen a net rohadt lassú. A kínai azt mondta, cseréljem le a romot, mert meg van rootolva telelfon, de beszoptam mert nincs. (le kellett neki videózzam, hogy elhiggye) Ezután közölte, guglizzam ki hogyan kell rootolni. Na itt jött a baj, mivel egy K-touch által átírt android fut rajta, egyetlen programmal se jött össze. Ha esetleg valaki tudna segíteni, kérjem írja meg, hogy mivel próbálkozzak. Előre is köszi.
-
Caprice
csendes tag
Akinek már megvan a teló, tudna felrakni pár fotót?
-
rdt89
addikt
válasz
Dexxter182 #61 üzenetére
Mikor vásároltad meg? Vagy először csak tapasztalatot gyűjtesz?
-
Dexxter182
tag
Én is várom a tapasztalatokat
és a leírást
-
Arlekim
aktív tag
2 napon belül megérkezik, és majd mondok is róla gyakorlati tapasztalatokat
-
rdt89
addikt
Valakinek esetleg van már ilyen készülék a tulajdonában?
-
kóóó
aktív tag
-
kóóó
aktív tag
Már kapható Nibiru Mars One H1
Azért drágább lett mint írták.... -
Garada
őstag
Mindjárt gondoltam hogy ez van a háttérben.
-
andrewb0y
csendes tag
Hihetetlen hogy egy noname kínai gyártó is szebb telot képes összerakni mint pl a Samsung. Igazán példát vehetnenek róluk
-
Flind
senior tag
Hát ez... Besz@rás. ≈40k-ért csúcsmobil.. Nem hiszem el.
-
ripla
addikt
még picit lejjebb mennek az árak, és eljutunk az 1 hetes üzemidővel rendelkező eldobható telefonok korába. nagyon szomorú dolog ez. tényleg.
-
domerator
veterán
Hátez ... nemááááár!
-
blade zte
őstag
Amúgy már kapható, csak rondábban és kidolgozatlan rommal:
[link] -
zdanee
őstag
És már kapható, vagy csak bejelentették? Mert ígéretekkel tele a padlás...
-
banhammer
veterán
" Hasonló árfekvésű megoldásokra Európában egyelőre nem lehet számítani, de az alsó szegmens gyors fejlődése itt is megfigyelhető lesz."
Persze, hogy nem lehet számítani, mert:
- nagy a távolság (gy.k.: szállítási költség).
- ÁFA.
- VÁM.
- kereskedők "mohósága". -
blade zte
őstag
k900-at max a kinézet miatt vegyél, a k910 "fillérekbe" kerül (k900 most úgy láttam 350 dolcsi körül van, a 910 pedig 400 körül), és a kicsit gagyibb kinézetért cserébe (ami továbbra is fémházat jelent ha jól tudom) megkapsz mindent ami egy csúcstelóban van. És az is dual-simes.
Mind1 ezt gondolom tudtad már, csak mondtam.
-
Senator
aktív tag
Annyira jók ezek a félvállról vett, totálisan félrevezető cikkek. Nem, nem az áfáról akarok papolni, hanem arról, hogy akkor 998 jüan HA:
- Szerződéssel veszed a China Mobile-nálTovábbá ez a TD-SCDMA verzió ára és mint bizonyára sokan tudják, hogy mire a WCDMA modell kijön az valahogy mindíg drágább
Szóval ez jelenleg itthon telefonálni jó, mert ha nincs wifi-d akkor net sincs.
-
bollokcs80
Korrektor
"Hasonló árfekvésű megoldásokra Európában egyelőre nem lehet számítani..."
Már kezdtem aggódni.
-
Zsonti
csendes tag
válasz
-Faceless- #15 üzenetére
És kérésed meghallgattatott:
Concorde Blackbird
Itt és itt már tesztelték.
Itt pedig már előrendelheted. -
bagkri01
őstag
Kövezzetek meg de ez tetszik nekem....de nagyon.Az pedig hihetetlen, hogy az ilyen noname gyártók is egyedi ui-t fejlesztenek. Ez még vámmal, áfával, egyéb költségekkel is megéri.
-
Crafter32
őstag
Nem semmi egy ár! Az iphone nem győzi emelni az árait, az androidos telefont pedig lassan olcsóbban kapni, mint egy kenyérpirítót. Egyre nagyobb lesz a szakadék az árban és az emberek azt fogják hinni, hogy ez biztos a minőség miatt van az android és az ios közt.
-
blade zte
őstag
2000mah-s eltávolítható akksija lesz, dual simje, gyönyörű kinézete (a véleményem szerint), és cserébe jó vékony. Lesz egy 4.2.2-es saját custom rom is a fedélzeten. És ahogy nézem kellő méretű hangszórót is kap.
Én megkedveltem. Nagyon jó telefonnak ígérkezik, az akksi pedig kit érdekel, max majd veszek bagóért xiaomi külső akksit. Ez AZ a telefon, ami mindent ellát tökéletesen, de egy centtel sem kell a kelleténél többet fizetni. Ha olcsó telefont akarnék, gondolkodás nélkül ezt venném, és nem ülnék óráig, hogy akkor most biztos hogy van-e értelme ennyire sok pénzt kidobni érte.
-
Azért az a fekete a sárga aljával...
Papagájnak öltöztetni egy telefont...
-
-Faceless-
őstag
Szívesen fogadnám, ha egy hazai forgalmazó is fölvenne egy hasonló telefont a kínálatába. Mondjuk a concorde az 5000-es leváltására tökéletes lenne egy 8 magos hazai garanciával támogatott telefon. De jobban örülnék, ha a wayteq foglalkozna vele rájuk tényleg egy árva szavam nem lehetne.
-
Laci.M
senior tag
Simán vállalható telefon! Ezek az MTK procik nagyon jók, már volt kínai telefonom, nem csalódtam benne, pedig az még csak 4 magos volt 1 giga rammal.
Ha nem szigorították volna a vámolást most tuti én is valami kínai telót használnék. (Nem az áfával van bajom, hanem ha valami gebasz van a telóval akkor zsebbenyúlós... Így már annyira nem éri meg mint korábban)Nővérem W200-a 53ezer Ft körül volt áfával együtt és simán megérte, ennyiért nem kapni ilyen jó mobilt itthon!
-
Griff55
senior tag
Durva baszki!!
-
roli543
őstag
Bakker, ez jó
-
Ali G.
senior tag
ascend p3 másolat?
-
xperiasigi
őstag
hat nem tudom..nekem nagyon bejon kulsore is belsore is..
-
C$abi
aktív tag
Ez nem belépőkategória, hanem olcsó fullos telefon gyenge akksival...
-
fattyu
veterán
üzemidő 23.4 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest