Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Pont a napokban dobtam össze egy ITX konfigot. Elég sok házat megnéztem, kerestem az igazit. Végül arra jutottam, hogy a fekvő kialakítású jobban tetszik (amikben az alaplap is fekszik), illetve amibe SFX/ATX tápot lehet tenni és marad hely, sokkal könnyebben szerelhető.
Amik a cikkben vannak is jók lehetnek, de brutál áruk van, ennyiért biztos nem vettem volna táp nélküli házat. Másrészt, ezt egyszer összerakod, utána soha többé ne kelljen szétszedni mert még portalanítani sem lesz egyszerű, nemhogy 1-1 alkatrészt cserélni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a 2. oldalon, sorrendben a 6. képre mutató link nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)