Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hővezető paszták
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Persze nem is azért írtam mert amúgy jó kis gép, de vannak hibái
Igen ma már nem gyártót kell figyelni hanem a szériát, mert egyik szériája nem ajánlott a másik meg igen ugyan azon gyártónál
Például ezt megnézve(3-as mindent visz) ki merné nyugodtan ajánlani(z50-70) -
bul07
nagyúr
Azért érdemes jól átnézni kézhezvétel után
Teljesen új A544 touchpad [link], [link], [link]
Garanciális hiba de gazdáját nem zavarja így majd ha más baja is lenne ez is javítva leszA kijelző fényereje se a leg acélosabb(Lenovo Z510 hasonlítva), és szerintem kijelzőt se lehet elégé hátra hajtani
Egy jó teszt a A544-ről -
kromatika
veterán
Bizony hogy jók.És tényleg sok gyártóval ellentétben(pl T440) nagyon könnyen bővíthetők és karban tarthatók.Reméljük jönnek m procival is nem csak u-val.
-
Hoqspok
tag
családba két Fujitsu van használatba nagy megelégedéssel, jó kis gépek ezek
-
MittuDomain_
őstag
Ez meg miféle szuper képarány már megint? "3200x1600 pixeles felbontással" az 1:2 még IMAX-ban is durva.
-
kurtuzov
senior tag
Nekem most is egy U szériás van, de olyat keresek aminek két RAM slot-ja van. Most is 2x8GB-tal használom, nem akarom a modulokat kihasználatlanul hagyni.
-
kokyt
senior tag
Az új E szériára leszek kíváncsi. Nincs valami infó, hogy azok mikor jönnek? Jobban tetszenek, pláne ha m-es procikkal is lesznek, és nem csak u-val.
-
ronroli
tag
rudi!
Te még oroszt tanultál?
"...az egyes modellek komponenseinek (akkumulátor, port replikátor, optikai meghajtó stb.) csereszavatosága..."
Bár az oroszban a "b" a "v"...
-
MrSealRD
veterán
A véna szkennert szerintem érdemes lett volna még beletenni a cikkbe...ahogy látom a képeken is szerepel.
-
Szépnek tűnnek.
Notebook esetén szerintem nagyon fontos a külső. A szuper ThinkPad-ek ezért nem jönnek be. Pedig biztos jó masinák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bemutatjuk, hogyan rétegződnek a japán márka Lifebook laptopjai, kinek melyiket érdemes választania.
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Politika
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jövedelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- macOS PC-re
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest