Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szten Márs #8 üzenetére
Én azon akadtam fenn, hogy azért nem engedik az objektívcserét, merthogy a "jó minőségre törekednek" (egyfrászt, nem akarják, hogy pl a nikon profitáljon a lencsén). Megnézném én azt, hogy ez az obi mennyivel lesz jobb egy 1.8/35mm-es nikkornál... (a fuji nikon bajonettet használt, amíg gyártott SLR-t ugye).
Nagyon szép gép, az APS-c szenzorméret+remélehetőleg használható minőségű obi miatt meg valszleg jó lesz a képminőség, de a korlátai miatt nem kéne.
Nagyon örülnék egy pici, nikon obikat használó gépnek, jó lenne másodgépnek egy nagyobb nikon SLR mellé.
#9: megfelelő lencsével a Pana GF2. Valahogy a panasonicnak nem derogáltak a Leica lencsék...
-
Ijk
nagyúr
válasz
Szten Márs #8 üzenetére
Miért, most mondj nekem egyetlen létező megoldást ilyen fix gyújtótávú f2-es fényerejű, stabilizált rendszerre. (nehogy valami zoomos kompakttal hozakodj elő
)
Ja mondjuk ott a pentax, meg az oly... Nemhiába még lassan kattog az agyam.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A photorumors.com összegyűjtötte a jövőre megjelenő Fuji FinePix X100 fényképezőgép kapcsán felmerülő kérdéseket.
- Gitáros topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NBA és kosárlabda topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Macska topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Helios 44M-4 2/58 (Nikon F) eladó!
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest