Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KőkorSzaki
tag
HT
1. Ahogy utaltam rá, itthon desktopom van, a HPC-nek még a villanyszámláját sem tudnám kifizetni...
2. Ha egy HPC megoldás HT ügyben irreleváns, akkor pláne nem értem a Vmware vSphere utalásodat. Ellenben szerintem mindkettőnk megjegyzése releváns sőt vélhetőleg helytálló is.
3. Bár nem szimpatikus, hogy az olcsóbb megoldásokból kihagyja az Intel (és sok más húzása sem az), de az jó, hogy veszik a fáradtságot és a középkategóriától felfelé implementálják, és a legdrágább megoldásokban (lásd Xeon) is elérhető. Amíg sokkal gyakoribb az az eset, ahol jelentősen gyorsít, mint ahol esetleg lassít összességében a HT, addig ez értékes dolog lesz.
4. Meggyőződésem, hogy az Intel továbbra is fogja használni a HT-t, nem fogja kipucolni 4 fizikai mag mellett sem. Ismétlem: miért tenné? 4 mag mellett sem tűnik el a magonkénti több végrehajtó egység, az out of order végrehajtás miatt azok ott vannak, és ha implementálnak mellé HT-t, akkor az ezekben lévő, éppen kihasználatlan feldolgozási kapacitások sem vesznek el. Tényleg nem forgatnám ezt a kérdést tovább, remélem hogy emészthetően leírtam mindent.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest