- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
turbulencia8 #40 üzenetére
"A lekerekített fülektől ezentúl minden exploreres Firefoxot fog használni... Lenne sokkal értelmesebb dolog is: pl. az oldalon való szövegrészlet-keresésnek egy külön ikon a Crtl+f helyett."
Ha kipróbáltad volna, akkor láttad volna, hogy erre pont, hogy van lehetőség a testreszabhatóság miatt...
Pont erre írtam előbb, hogy kritika előtt érdemes kipróbálni azt, amit kritizálunk.Én aztán cseppet sem vagyok FF-hívő, sőt, kifejezetten kerültem a lassúsága miatt évekig, ahogy írtam is, így nem tisztem védeni, de legalább a kritika előtt kipróbáltam, hogy saját tapasztalatokat szerezzek vele, és még ha teljesen elégedett nem is voltam (GUI-t és a betöltéseket továbbra sem érzem gördülékenyen gyorsnak), kellemes élményben is volt részem, mert a testreszabhatóság nagyon jól sikerült szerintem.
=====
(#55) Korcsii :
Hát ezt benézhetted - gondolom nem próbáltad ki -, mert ez nem igaz(mondom ezt aktív Opera- és Chrome-júzerként
; váltogatom a két böngészőt, az új Opera sajnos jelenleg nem több, mint a Chrome
).
=======
(#45) Kopi31415 :
"Kiegészítők Operához kevésbé kellenek a már eleve beépített megoldások miatt."
Khmm, ugye a régi, immár fejlesztésből kivont, 12.x vonallal véget ért Prestós változatokról beszélsz?
Mert <=12.x változatok valóban rendkívül testreszabhatóak voltak, ez az új, Blink-motoros Operára cseppet sem igaz.=====
(#47) katt777 :
Ki is próbáltad?
Konkrétan a Nightly-ből mit hiányolsz?
Alapvetően a bárgyú júzerekhez igazodás tendenciájával egyetértek, de jelen esetben pont nem érzem ezt - szerencsére!
Amúgy vicc, hogy én védem a Firefoxot, amikor én pont évekig kerültem... -
törölt tag
válasz
turbulencia8 #44 üzenetére
Én nem tudok róla. Kiegészítők Operához kevésbé kellenek a már eleve beépített megoldások miatt.
-
törölt tag
válasz
turbulencia8 #40 üzenetére
Helyesírás-ellenőrzésben szerintem Opera ugyan ott áll, ha nem jobb, Adblock helyett tud saját szűrést, gesztusvezérlése pedig a legjobb piaci implementáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Gaming notebook topik
- ASUS routerek
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest