- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
-
Szabtom
senior tag
Hát az Enter billentyű nem kicsi.
-
Kobe
veterán
engem inkább a sonyk érdekelnének. Az eddigi tapasztalatom az, hogy a legjobban összerakott darabok sonyk. Igaz, van lötöyögő tápcsati most egy szériánál, de a 13-14 colos gépeik olyan minőségben vannak összepakolva, hogy keresve sem lehet rajta hibát találni. Egyszerűen érzi az ember, hogy ott bizony nincs üres hely a fedél alatt ahol volna minek lötyögnie, kopognia. És sajnos ezt tudják ők is, és érzékeltetik az árakon
-
őstag
A kicsi géppel szerintem nem lesznek melegedési problémák, ott egy jó kis alacsony fogyasztású platform került a házikóba. A 15-ös már kérdéses. Én a 15-ös házban lévő ilyen bika hardvernek a létjogosultságát is megkérdőjelezném. Viszont a Sony meg képek alapján nekem picit túlságosan " műanyag "
Persze meg kéne tapizni, és akkor sokminden eldőlne -
k.
őstag
Sajna az MSI nem egy nagyon minőségi termékeket gyártó cég. Fejlesztenek rendesen de amit megcéloznak az ekkora termelés mellett nem lehet minőségi. Ugyértem persze vannak jó darabok, szériák de az átlag az nem túl jó. Gondolok itt a játék szériájukra ami amellett hogy ronda amellett próbám alapján ugy melegedett mint egy régi orosz tv. PEdig csak fél órát nyomkodtam. Mi lehet egy egész nap után. Ez van olcsón ne várjon az ember minőséget....
-
^Clown
addikt
Az MSI megint beleesik a szokásos csapdába, hogy a gyenge minőségű és nehezen hűthető házaiba belepakol erős hardvereket. Mi lesz ennek a vége? Sok meghibásodás, durva melegedés, és sok sok kitépett hajszál a userek részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest