- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
-
Szabtom
senior tag
Hát az Enter billentyű nem kicsi.
-
Kobe
veterán
engem inkább a sonyk érdekelnének. Az eddigi tapasztalatom az, hogy a legjobban összerakott darabok sonyk. Igaz, van lötöyögő tápcsati most egy szériánál, de a 13-14 colos gépeik olyan minőségben vannak összepakolva, hogy keresve sem lehet rajta hibát találni. Egyszerűen érzi az ember, hogy ott bizony nincs üres hely a fedél alatt ahol volna minek lötyögnie, kopognia. És sajnos ezt tudják ők is, és érzékeltetik az árakon
-
A kicsi géppel szerintem nem lesznek melegedési problémák, ott egy jó kis alacsony fogyasztású platform került a házikóba. A 15-ös már kérdéses. Én a 15-ös házban lévő ilyen bika hardvernek a létjogosultságát is megkérdőjelezném. Viszont a Sony meg képek alapján nekem picit túlságosan " műanyag "
Persze meg kéne tapizni, és akkor sokminden eldőlne -
k.
őstag
Sajna az MSI nem egy nagyon minőségi termékeket gyártó cég. Fejlesztenek rendesen de amit megcéloznak az ekkora termelés mellett nem lehet minőségi. Ugyértem persze vannak jó darabok, szériák de az átlag az nem túl jó. Gondolok itt a játék szériájukra ami amellett hogy ronda amellett próbám alapján ugy melegedett mint egy régi orosz tv. PEdig csak fél órát nyomkodtam. Mi lehet egy egész nap után. Ez van olcsón ne várjon az ember minőséget....
-
^Clown
addikt
Az MSI megint beleesik a szokásos csapdába, hogy a gyenge minőségű és nehezen hűthető házaiba belepakol erős hardvereket. Mi lesz ennek a vége? Sok meghibásodás, durva melegedés, és sok sok kitépett hajszál a userek részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az X-Slim sorozat két új tagja mellett itt a Vaio S laptop is.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest