- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Olyan egetrengető újdonságokat nem hozott a Skylake. Ár-értékben Haswell-DDR3 a nyerő, és ez vaószínűleg igaz lesz egy ideig. DDR4-nek kb semmi előnyét nem érzi az átlag felhasználó kivéve IGP esetében, de asztali gép lévén, gondolom külső VGA lesz. Ettől függetlenül értem, hogy az újabb generáció vonzóbb, ha bele fér, természetesen nem rossz, csak az egyetlen lényegi változás, a DDR4 pont nem előny jelenleg. Mire a DDR4 "beérik" az kb a következő proci generáció lesz, ami nagy valószínűséggel új foglalat, új alaplap stb. Az igényeidhez kell gépet vásárolni és nem a vágyaidhoz józan ész alapján sztem
de mindenki maga dönt. Továbbra is tartom, hogy egy ésszerű otthoni gépben (játék, kis Office, netezés, családi fotók videók amatőr mókolása, hobbi 3D-zés, stb) egy magas alap órajelű i3 (4370) teljesen elég egy fullosabb VGA-val (GTX960<, R9 270<), minőségibb alaplappal, 8GB DDR3-mal, SSD+HDD komboval, minőségi táppal, hűtéssel. Combosabb prociknak tényleg csak renderelés, profi video vágás stb esetén van értelme. Sztem otthoni környezetben egy halk, de ésszerűen erős gép sokkal praktikusabb, mint egy erőmű fél misiért. Sokkal inkább szembe tűnőbb, szó szerint egy minőségi monitor, és az igényes perifériák, elvégre azzokkal van kontaktba a felhasználó. De természetesen ez csak az én meglátásom
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged