Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
nagyon jól mutatnak azok a fekete pci slotok. egyébként lassan már fura, hogy nincs ráépítve az alfa holdbázis hőcsövekből és bordákból az alaplapra
A vér nem válik VAZZE!™
-
feki80
tag
Jaja nekem is tetszenek.
Szerintem a hőcsövek hiánya a korszerű gyártástechológia, és az "olcsóbbá" tétel okán nincs. Bár az én jelenlegi lapom AMD 690G ez is elég forrófejű az integrált VGA-val, de nagyon úgy néz ki az előzetse tesztek alapján, hogy érdemes lesz váltani az új lapokra.
-
venember83
nagyúr
A780GM tetszik, kiváncsi leszek az "egyszerű túlhajtási lehetőségekre".
-
GIJoe
addikt
Azt hiszem ATI Radeon HD 3200 DirectX 10 es lapot fogok venni és behibridezek mellé egy 3400 ASUS vga-t Pörögni fog rajta a starcraft Meg persze a COD2 néha...
Kiváncsi lennék ilyen low cost hybrid tesztre -
Integra
titán
a másodikból nem lesz micro-atx kiszerelés???
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
simonzé
addikt
Kövezzetek meg, én szeretem az ECS lapokat. A Black Edition nagyon szimpatikus külsőleg, tudásilag meg még inkább. Ha Micro ATX-es lenne -1 PCI aljzattal, akkor kéne.
Azt viszont már régóta nem értem hogy mi a halálért ragaszkodnak még a Floppy csatlakozóhoz. Lenne inkább két IDE.[ Szerkesztve ]
I don't fit in. I fit out.
-
_AnTi_
tag
Asszem megvan az új "munkás" lapom! Nagyon tetszik és még esata is van...
Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...
-
Trava
tag
Egy ideje szinte teljesen eltűntek az ECS lapok az itthoni boltokból.
Szerintem ezt sem lesz könnyű megszerezni. -
Gyuri27
félisten
Így kell ezt csinál ni kérem. Az abit példát vehet. Egy irodai mindenes. Valamint egy normális game (ezt majd a teszteknél meglátjuk) lap. Még a színük is jó.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Trava
tag
Itt van egy testvére ennek a chipset-nek a gigabyttól. [link]
-
Komplikato
veterán
Azt hittem, hogy ami X3000-es az nem tartalmaz saját memóriát, mivel már csóri 690G UVD-je is azért nem vitte az 1080p-t, mert nem volt sajátja, nem is kapja meg a HD tagot. A kérdés az mennyi van rajtuk. Elvileg lehet 32, 64MB azt nem tudom lehet e kevesebb? Több biztosan lehetne. Ami 780G teszteket láttam, azokon 64MB volt mindegyiken.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
.mf
veterán
válasz Komplikato #16 üzenetére
A 780G-nél opcionális, tehát a gyártó dönti el, hogy egyes modellekre rak-e vagy sem.
128MB-os verzióról is hallottam már híreket (256-ról meg tippelgetéseket), de tesztelve még nem láttam; viszont 32MB-osról nem hallottam, az túl kicsi is lenne ahhoz, hogy használható legyen.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
De, hasznos lenne a negyobb órajel, mert nagyon szűk a membusz. Most hirtelen nem találom, de vagy 32 bit vagy 64 bit "széles" a membusz.
A specifikációi között említik a GDDR3 kompatibilitást is; és a GDDR3 ára egyáltalán nem vészes.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
bnss
veterán
A A780GM-A tetszik, kicsit DFI-s.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Ste
addikt
engem is egy 780gm-a matx lap érdekelne Firewire csatival
-
-
Gyuri27
félisten
válasz antikomcsi #29 üzenetére
Figyellek már régen Ez az egyhúron pendülés tipikus esete.
a dönörű [link]
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
LALA_kiraly
őstag
Ezeket lehet vhol itthon kapni?
50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
LALA_kiraly
őstag
válasz LALA_kiraly #33 üzenetére
A világ végéről, ha minden igaz tudok ilyet szerezni. Ha érdekel vkit írjon, rendelhetek többet is.
50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest