Új hozzászólás Aktív témák
-
dynamicrossh
tag
Arról meg ne is beszéljünk hogy történtek komolyabb emelések az elmúlt években, tudom nem annyi mint amit a kormány megígért, de azért elég komoly emelésekről beszélünk, a színvonal meg még inkább zuhan. Tehát így nem igazán van vitaalap hogy ők mire fel akarnak több pénzt. Én azt látom hogy mindenre csak a fintorgás megy, akármennyit emelnek, de azért gondolkozzunk már. Egy top menedzser fizetését még sem kaphatják meg, bár némelyik azt is kevesellné. De aki sok pénz akar el lehet menni dolgozni. Én láttam olyan tanárt aki nagy mellénnyel volt hogy ő kimegy londonba mosogatni mert ott majd jól keres meg laza meló kevesebb stressz, egy hónapot nem bírt ki aztán kuncsorogta vissza magát mert túl kemény volt a munka.
-
-
dynamicrossh
tag
válasz
pentiumboi #14 üzenetére
Az is a baj hogy az elmúlt 20 évben már csak a legalja megy el tanárnak akinek komolyabb szakok feladták a leckét vagy fel sem vették. Az oktatás minőségén is meglátszik.
-
dynamicrossh
tag
Hagyjuk már. Ez full kamu. Mindig hisztiznek hogy nekik mennyi szabadidő megy el a munkára mert minden tanórára 2-3 órát készülnek(LOL) a valóság meg az hogy egy tanárnak van max 20 órája, és ez tényleg a teteje, és akkor még elvileg bent kéne lenniük 12 órát ami alatt simán megoldható minden munkával kapcsolatos tevékenység, és akkor még ott van az a kifizetett 8 óra amit kifizetnek otthon végzett munka címszó alatt. Szóval aki otthon minden nap órákat foglalkozik a munkával, az vagy hülye vagy kamuzik. Meg a PISA tesztek sem épp azt bizonyítják hogy ők olyan keményen annyi időt belepakolnának a tanításba.
-
dynamicrossh
tag
Jó, valaki gyárban ennyiért raklapozik és tonnákat mozgat meg. Ennek fényében nem is olyan rossz ez. Amúgy meg mint általában a közoktatásban semmit, úgy ezt sem ellenőrzik hogy te most kimész-e a családhoz. A papírmunkát meg kötelező benntartózkodás idején beütemezed két film közé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest