- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pl az alacsonyabb élettartamot mi bizonyítja? Érdemi bizonyítékra lennék kíváncsi, nem érdekel, hogy elméletileg mi van. A ház belsejéből szívott levegő a táp belső hőmérsékletét maximum 3-4°C-kal növeli, az meg még mindig bőséggel az alkatrészek (közöttük vannak az elkók is) normál üzemi tűrésén belül van. De akár 20-30°C-kal is emelkedhetne a belső hőmérséklet, az se sokat számítana. egyébként ha a ház belsejében van vagy 70-80°C, az ugyan úgy felmelegíti a tápot még akkor is ha az alul van. Ha nincs szellőzés, akkor bizony a levegő sűrűségkülönbsége nem sokat (kb semmit) számít ilyen kis belső tér esetén.
A zajszint OK, az valóban alacsonyabb alsó tápnál.
Háztesztekben azért nem lenne hátrány az alaplap hőmérsékletét is nézni szerintem.
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem az alsótáppal egy bajom van. A gép alatt egyszerűen nincs elég hely, és amikor terhelésen megy, és rákapcsol a táp ventije, akkor nem a venti hangos, hanem ahogy azon az ujjnyi résen sűvít be a gép alá a levegő.
Lehet röhögni, de én megfordítottam a tápot, és a gépből szívja a levegőt. Persze így nem olyan hatékony a házszellőzés, de csend van. -
proci985
MODERÁTOR
jaja. táp halkabb gépeknél a leghangosabb komponensek közé tartozik általában. meg amúgy se ideális, ha az levegőzteti a processzort, meg a VGAt.
mondjuk szerintem a házhűtés nélküli tesztesetnek sok jelentősége/értelme mondjuk mATX fölött nincs, aktív hűtésre kitalált nagyobb tornyok simán megsülnek ventik nélkül. ld extrém példának a Cosmos teszt. passzív háznak ementáli kell, egyébként meg azért aktívan is egész szép eredményeket lehet elérni, csak megfelelő ventik és egy megfelelő ház kell (pl a Pudget Serenity SPCR edition ezt demonstrálta).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest