- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ami azt illeti CK-1020-at ha éppen talál az ember használtan akkor 6-7k körül megveszi. A 45k-ig van annyi tartalék benne, hogy abból tömör alutömbből forgácsoltathatsz hozzá előlapot, és még jut a hangszigetelésre is.
A sparheltnek van hangulata, a villanytűzhelynek nincs. Egyértelmű a döntés ha a feltételek adottak. Persze mondjuk panelben 9. emeleten nem fog az ember sparhelttel nyomulni, de kertes házban simán királyság.
Egon: Csak szimplán moderátor vagyok, nem isten (főleg nem a Tiéd, ha mégis, akkor az furcsa ízlésre vall).
Tisztában vagyok vele, hogy a hangszigetelés hőt is szigetel. De hogy a kettő ütné egymást, az erős túlzás. Kérdés, hogy a hangszigetelés mennyi hőt szigetel. Ez meg anyaghasználattól is függ, ez a textiles téma nyilván többet, mint egy jobbfajta szivacs.
-
Viktor77
titán
Értsd jól. Fogadjunk, hogy több hsz-t írok meg itt a PH!-n mint te, úgy, hogy te a gépházat nézed, én meg a monitort.
MOD: Egyrészt 7 év, ne túlozz. Másrészt közel sem olyan gáz, mint azt te gondolod. Harmadrészt arra gondoltam, hogy ha jobb hőfokokat kapok egy régebbi, de még normálisan kinéző gépházban (amit amúgy sem nézegetek) mint egy ilyenben (bár ez nekem is tetszik), akkor a régebbit választom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest