Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Puma K

nagyúr

Hali!

Nem rég volt szerencsém kívülről-belülről megismerkedni ezzel a házzal.

Alapból 2 db 14 cm-es és 1db 12 cm-es ventilátorok járnak a házhoz, én az elől lévő 14-est a tetejére tettem, és a hátul lévő 12-est pedig előre, és a ventilátor szabályzót is bekötöttem.

Az alaplaptartó bakokat én sem tudtam becsavarozni kézzel a helyére.
    Általában az ellentétes irányban is kicsit tekerem a csavarokat míg nem kattan majd ha kattant akkor megfelelő helyen van a csavar a furatban és elkezdem betekerni, ezzel eddig sosem hajtottam új menetet vagy roncsoltam szét a furatot vagy a csavart, de itt ez a módszer nem vált be, próbáltam úgy is hogy csavart tekertem a bakba, de utána meg nem tudtam a csavart kiszedni anélkül, hogy a távtartó ne maradt volna az alaplapi tálcán.. szóval fogóval tekertem én is be a bakokat.
    Mintha szűkek lennének a furatok.

Az optikai meghajtót simán a helyére tudtam tenni.

A tápot is simán a helyére tudtam tenni.

Kábelmenedzsmentet nem nagyon sikerült úgy megcsinálni ahogy akartam, mert nincs annyi rögzítésre való pont, hogy én az FSP Raider 550W-os táp kábeleit elrendezzem, pláne nem úgy, hogy a táp 2 ága nincs harisnyázva.... de ha a bal oldalát nézem a gépnek akkor jó minden, azaz átlátható és csak azt lehet látni amit nagyon muszáj, de jobboldallal még tudnék szórakozni több tíz percet..

Összességében meg vagyok elégedve a házzal, talán lehetne még 2-3 rögzítési pont a hátoldalon a kábeleknek, és lehetnének egy kicsit jobban szétszórva, viszont akinek moduláris tápja van az ilyesfajta problémákkal nem szembesül vagy igen csekély mértékben.

Üdv
    Puma

Új hozzászólás Aktív témák