Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #12 üzenetére
Spar?...jah, tényleg, a Plus helyén. pff.. akkor költöztem el a B9-ből, mikor kezdték dózerolni a Plus alapterületét. hm
azt a kanyart sokan a szívükve vésték
-
mephi666
nagyúr
asszem kezdhetek spórolni: bő hete van meg a forza3 és 10% körül járok egyelőre (igaz, 1hét nyaralás is volt közben)
...mire végzek, kijön a 4. rész
rohadtul nem bánom a box-ot, mert gt4 után marhára tetszik a forza3
...pedig nagyon ps3+gt5 felé húzott a szívem
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = - #11 üzenetére
Most marad a Drift a Spar parkolójába.
Láttam már itt lezúzni SL 62 AMG-t...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #6 üzenetére
van benne valami
...
dunakeszin ezt régen meglehetett csinálni, csak elég volt hozzá egy suzuki stift, és a barátság úti éleskanyar...ment a döntögetés, ki bírja borulás nélkül -
N3ST1C
tag
Nagyon várós
-
petya1992
tag
Ha lessz Boxom bizti beruházok csak normális kormány se ártana hozzá
-
heihachi
addikt
Epic monthly expansions... pfff.. epik pénzlehúzás lesz ebből is. Remélem a sok ekszpanzsön fejlesztése mellett azért belefejlesztenek egy üreset is a hátramenet meg az egyes fokozat közé.
-
Helmoras
őstag
Akinek nem tetszik nem veszi meg, thats all. A tényen mit sem változtat nem tudják elkúrni annyira hogy ne a legjobb autós game legyen.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem rossz ez a forza, de...
Utcai autókkal versenypályán menni nem olyan buli, mint versenyautókkal közutakon.
-
rinbanbo
tag
szar gt 5 ez az forza a király....!!!!
-
v!ct0y
veterán
Szinek még mindig nem tetszenek.
-
7600 GS
addikt
Jó lesz ez!
Csak azt kérném, hogy javítsanak az autók törésén meg a fizikájukon, és akkor ezt is meg fogom venni Collectors Edition-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest