- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
"de mi nem szoktunk fancy dolgokért 2x árat fizetni, méretben 13" lenne a minimum, és a windows is kell.."
Az Ultrabookok 1000$ körül kezdődnek. A Mac drágább, de nem kétszer annyival, hisz eleve azok a procik, amik ezekbe gépekbe mennek bele, 250$-be kerülnek.
x gon' give it to ya
-
válasz
fordfairlane #41 üzenetére
Ebből kiderült ,hogy a lányoknak nem a méret a lényeg
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
stifi
senior tag
válasz
de mi nem szoktunk fancy dolgokért 2x árat fizetni, méretben 13" lenne a minimum, és a windows is kell..
mondjuk addig nem aktuális a vétel amíg nem adja be a kulcsot a fujitsu amilo gép, már elmúlt 5 éves és a gyári akku van benne 1 óra++ üzemidővel, szóval az sem kizárt hogy a kis dög még sokáig húzzaNincs időm kedvesnek lenni!
-
válasz
Ja tetszik, mert tudják hogy drága, ergo ...
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Valaki itt a fórumról meggyőzött h a fényes kijelző nagyságrendekkel jobban védi a kijelzőt, mint a matt mert ugye üveg és nem műanyag (az a majmos na… ja Gorilla glass).
Samsung Wave GT-8500
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
stifi
senior tag
a panelgyártók a trendeket követik, a trendek pedig a mennyiségekből jönnek.
mivel TV-panelből fogy a legtöbb, a többi piacra is begyűrűzik az, ami a TV-knél népszerű - emiatt is változik a notebook kijelzők aránya egyre szélesebbé, ahogy a TV-knél is (4:3 -> 16:10 -> 16:9), és ezért is olcsóbb és elterjedtebb a fényes panel...Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Pepemix
csendes tag
Hogyhogy a Toshiba Satellite Z830- rol szo sem esik? Mar hetek ota kaphato i3 vagy i5 procival, matt kijelzovel, kivalo speccel. Az ara sem rosszabb mint akarmelyik ultrabooke es nem is hajaz az Airre.
-
Szerintem jó ez a minimalista design, elegáns, mégsem hivalkodó
-
stifi
senior tag
megmutattam az asszonynak, ugyanis eldöntöttem, hogy ez lesz a következő gépe.
a válasz: csúnya, nem kell.szóval megállapítható, hogy ez nem csajos gép, ettől függetlenül szerintem jók a specifikációi, a megjelenése, én az árával is ki lennék békülve a drága ultrabookok mellett, de úgy látszik akiknek fontos a design, azoknak nem tetszik
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Szizol
tag
válasz
IgnisFatuus #30 üzenetére
Majdnem minden gépet azzal szerelnek, a drágákat is, nem csak az olcsóbb consumer gépeket.
Gondolom anno azért álltak rá ennyire a fényes panelekre mert az azzal szerelt laptopok egyszerűen jobban fogytak. Végülis a fényes képernyő sokkal jobban néz ki az üzletben, mint a matt (szebb színek, jobb kontraszt). A nőket is vonzzák a csillogós cuccok
Szerencsére azért van kivétel. Az üzleti gépeknél pl. többnyire minimum opció a matt kijelző. Meg a Samsung is elkötelezte magát a matt kijelzők mellett (nagyon helyesen).Amúgy nagyon kiváncsi vagyok a gép valós akku idejére. Főleg erre hivatkozva lettek vastagabbak és nehezebbek úgy 20%-al a konkurenciához képest. Ha valóban sokkal tovább bírja, akkor ez egy szimpatikus tradeoff-nak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
IgnisFatuus
aktív tag
Már az XPS sem a régi...
Egyébként van egy XPS-em is, és az is fényes, most hogy belegondolok.Szóval az XPS az kakukktojás, de egyébként mostanában az olcsóbb consumer gépeket szerelik fényes kijelzővel, feltételezem azért mert olcsóbb a panel. (persze nem mondom, hogy van drága, színhűbb fényes panel is, de a többségnél nem ez a trend manapság, és a HP is a spéci mobile workstationjait matt dreamcolor panelekkel szereli....)
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
A nyomkorászás okés, csak ahogy néztem megkapta HP olcsó billentyűzetét, amit már a G62-be is tettek és eléggé kopásra/fényesedésre hajlamos.
Ez egy kicsit consumer-ultrabooknak tűnik nekem
, de legalább valami újat alkot a HP
-
Épp nem erősebbet akarok, hanem inkább egy i3-2330m ,szerintem az a 35W TDP még nem egy katlan
, és megnézve a gép adottságait, nem hiszem ,hogy egy kisebb ventivel ne lenne teljesíthető ez. Én az olcsóbb ultrabook-ot gondoltam a kisebb proci miatt, mert nem hiszem hogy az ultralow i5 annyira olcsó megoldás, persze ha beleteszik az i3-ból az alacsony fogyasztásút, és az ára is mérsékeltebb lesz, akkor már megéri ,csak nincs kraft
[ Szerkesztve ]
-
Mert nekem nem kellene hogy ultrabooknak nevezzék a notebook-mat, hanem megelégednék egy olyannal ,ami nem a nagy Intel igényeinek megfelelő, hanem az enyémeknek
-
Puma K
nagyúr
válasz
IgnisFatuus #23 üzenetére
A fényes kijelző még a 300k Ft-os Dell XPS gamer laptopra is rákerül...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
IgnisFatuus
aktív tag
A fényes kijelző manapság az óccsó gépekre kerül, így szegény HP ultrabook kicsit gagyinak tűnik.
Én inkább ebben gondolkodom, mint, matt kijelzős ultrabook, hasonló áron, két év garanciával.... (év végén/jövő év januárban jönnek be az országba)
http://prohardver.hu/hir/portege_z830_toshiba_ultrabook.html
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
csevede
tag
Kevés gari!!!
csevede felhasználónak 19 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
zed1983
őstag
Ez k*rva jól néz ki!!!
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
-
FireKeeper
nagyúr
én az intel helyébe a sok
baromságkirtérium mellé/helyettbeírtam volna kötelezőnek a matt panelt.#14: akkor ezeknek elment az eszük
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
az 1000$ ár az akkor az i5-ösre vonatkozik? várható, hogy az i3 még ez alá kerül? amúgy jöhetne egy sima i3-2330m-es vagy i5-2430-as verzió is, ezek az ultraLOW procik nem jönnek be: D
-
válasz
fordfairlane #10 üzenetére
Mostanában úgy tűnik, hogy kb. annyi, hogy így nevezi el a gyártó
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Puma K
nagyúr
Ne is mond, nekem is fényes kijelzős van és múltkor reggel (10 óra) bent ülök egy kávézóban süt a nap ezerrel be az ablakon pont oda ahol én ültem és magamon kívül alig láttam valamit a kijelzőn... tettem is ellene bedugtam a konnektorba a laptopot és felnyomta magát 100% fényerőre, javult a helyzetem, de inkább megkértem a pincér kisasszonykát, hogy ugyan húzza már le a rolót ha kérhetem! s lehúzta vala!
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
fordfairlane
veterán
Mi a követelménye az Ultrabook státusznak?
x gon' give it to ya
-
hemaka
nagyúr
HP? Akkor most gyártanak tovább gépeket vagy nem?
Egyébként egész pofás, a kijelzőt leszámítva.mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
shteer
titán
eddig nálam az asus a nyerő
szerintem jónak tűnik..
-
FRENK1988
veterán
mióta egyenlő a dodó az ojróval?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
zserbox
őstag
na, ez egész korrekt mondjuk acer-rel ellentétben csak egy év gari :S
[ Szerkesztve ]
-
Csak ezt a nyomorult fényes kijelzőt miért erőltetik vajon?
Ha matt lenne, ez lenne eddig a legnormálisabb ár/értékű Ultrabook...
Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
ph 1000 dollár alatti árcédulával keresi az Ultrabookra ácsingózók kegyeit a HP.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ LAPTOPALKATRÉSZEK KIÁRUSÍTÁSA (egyben)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A14 (FA401WV-RG012W), Jaeger grey szürke, 3 év garancia
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Dell laptop
- Lenovo 135W "kocka végű" 20V, 6,75A töltő + tápkábel
- Új HP 16 Spectre 2in1 OLED Touch 4K+ i7-1360P 12mag 32GB 2TB SSD Intel Arc A370M 4GB Win11 Garancia
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 2050 4GB Wi-Fi6 Win11 Garancia
- Acer Aspire 7 Intel Core i5-7300HQ 16GB DDR4 GTX 1050 Ti 4GB Windows 11 gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest